Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H Απολογία της D

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 4 Απριλίου 2011.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: H Απολογία της D

Συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα ευχομαι αυτοι που στα μετεφεραν να ειναι αξιοπιστοι, γιατι τελικα το κουτσομπολιο και οι ανακριβειες εδω μεσα.....ειναι επαγγελμα πια και οχι απλα τυχαιο γεγονος!

Οσον αφορα την απολογια σου,κατα την αποψη μου, δεν χρειαζεται.
    Και αυτο, παρολο που δεν σε ξερω, ποιος ειναι αξιος να κρινει τον αλλο?
    Και ιδιαιτερα οταν δεν σε γνωριζει.

Σε ταϊζει κανεις για να κρινει την ζωη σου? Σου στεκεται στα δυσκολα? Σε ρωτησε κανεις πως περνας? Γιατι λοιπον να απολογηθεις?

Αυτοι που σε γνωριζουν και αυτοι που θελουν να σε γνωρισουν,θα εκτιμησουν και θα αξιολογησουν ποια εισαι κι αν ταιριαζουν τα χνωτα σας,θα ειστε φιλοι.Αν οχι....so what?

Μαλλον αρκετα διαφανη και ειλικρινης θα σε εκρινα,εφοσον δεν φοβασαι να εκθεσεις τον εαυτο σου ανα πασα ωρα και στιγμη.
    Αυτα και καλη συνεχεια στο νημα.

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Και αθεράπευτα εξωστρεφής να συμπληρώσω. Τελικά, μου αρέσεις.  

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

4. Είναι στη μόδα οι αυτοαγιογραφίες;  

5. https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/13770-κορνηλιος.html#post214354

Καλά είμαι χρόνια μπροστά ο άτιμος….

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ευχαριστώ ειλικρινά για τα θετικά σχόλια.

Not all the water in the rough rude sea
    Can wash the balm from an anointed king...

King Richard, Scene II

Το δανείστηκα από την εξαιρετική essay που παρέθεσε ο Arioch.

@cornilios:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Valkiria

Valkiria Regular Member

Αρπάζομαι απ' αυτό για να διευκρινήσω κι εγώ πως στο μεγάλο (ή μικρό) σας χωριό είμαι επισκέπτρια. Κι αυτό γιατί απλούστατα θέλω η προσωπική μου ζωή να παραμείνει προσωπική κι όχι να γίνει κουτσομπολιό σε ξένα στόματα.

Δεν έχω κανέναν καημό να γνωρίσω άτομα από εδώ μέσα είτε για φιλιά, είτε για σχέση. Δεν καταδικάζω την πρακτική, απλά εμένα δεν μου ταιριάζει. Γιατί; Γιατί είμαι ιδιαίτερα κοινωνική σε βαθμό που δεν έχω την ανάγκη να γνωρίσω άτομα από εδώ.

Μη με πάρετε στραβά, ο καθένας όπως βολεύεται.

8. Anthimos

Anthimos New Member

Είναι ωραίο πράγμα να ανοίγεις την καρδιά σου. Σημαίνει πως δεν φοβάσαι (ούτε ντρέπεσαι) να δείξεις τι έχει μέσα  

Ωραίο dora  

9. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: H Απολογία της D

Ευχαριστώ πολύ.

Με την ευκαιρία, σου εύχομαι καλή παραμονή στο φόρουμ. 

10. Μισιρλού

Μισιρλού New Member

εμένα πάλι μ΄ αρέσει απίστευτα το πνεύμα του Κορνήλιου! Σε μια βιαστική ανάγνωση νομίζει κανείς ότι είναι στον κόσμο του offtopic. Αλλά δεν είναι σχεδόν ποτέ offtopic.

kisses baby!

11. Maria Patata

Maria Patata New Member

Καλησπέρα και απο εμένα.
    Εχω λίγα χρόνια στον χώρο και πολύ λιγότερο στο φόρουμ αλλά εχω διαβάσει πολλά απο αυτά που έχεις γράψει.Αυτό σου το νήμα εμένα προσωπικά μου έδωσε το έναυσμα να βλέπω κάτι διαφορετικό στα γραπτά σου απο εδω και πέρα και επίσης την επιθυμία να σε γνωρίσω απο κοντά!!(το πρώτο άτομο που το καταφέρνει αυτό μιας και τον Κύριο μου τον γνώρισα εκτός φόρουμ τυχαία!!!)
    Καλή συνέχεια!
    Υ.Γ ...είμαι βιβλιοφάγος!!!!!