Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H Απολογία της D

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 4 Απριλίου 2011.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Απολογία της D

Κορνήλιε, τα όσα έχουν γραφτεί στο φόρουμ (από παρόντες ή απόντες) αποτελούν ιστορία του φόρουμ. Προσωπικά αυτό το θεωρώ αυταπόδεικτο, και δεν θα το συζητήσω περαιτέρω... Σ' αυτή την ιστορία του φόρουμ, κατ' εμέ, ο καθείς μπορεί να αναφέρεται, φτάνει να το κάνει σωστά κι όχι κόβοντας και ράβοντας όπως τον εξυπηρετεί...

Η dora λοιπόν, όπως καταλαβαίνουμε κι οι δυό μας, αναφέρθηκε στη γνώμη που έκφρασε γιά σένα ο Dolmance σε κάποια φάση. Γνώμη με την οποία, προφανώς, εκείνη συντάσσεται... Σε άλλη φάση βεβαίως, ο Dolmance έγραψε τ' αντίθετα. Ιστορία του φόρουμ αποτελούν και τα μεν και τα δε, και κατά τη δική μου γνώμη, καλό είναι να γνωρίζει κανείς την ιστορία, γενικώς. Εφ' όσον του δίνεται βέβαια η δυνατότητα να ανατρέχει στις πηγές, κι όχι να κρίνει από κομμάτια κι αποσπάσματα που μπορεί να του σερβίρει κάποιος, και να λένε τελικώς πράγματα τελείως διαφορετικά από τα ιστορικώς αληθή...

2. Απάντηση: H Απολογία της D

Προς D:

Σε δείχνω με το δάχτυλο,
    είσαι το πιο όμορφο κουμάσι μωρό μου
    είσαι το ξέρω κουφάλα,
    μα έχεις τόση ομορφιά.

3. Valkiria

Valkiria Regular Member

Απάντηση: H Απολογία της D

Θέλω όταν γνωρίζομαι με κάποιον να μην ξέρω στάτους και ιδιότητες. Δεν θέλω ταμπέλες. Θέλω το ποιος κι όχι το τι. Θέλω το στοιχείο της έκπληξης.

Πού το κακό;

4. Uther

Uther Contributor

Αγαπητέ ΜΜ αν θυμάμαι καλά έχει πάρει το μάτι μου, 2 ειδών σχόλια του Dolmance για τον cornillio. Η αλήθεια είναι ότι δεν το θεώρησα σοφό να ανακατευτώ σε αυτό το νήμα. Όμως η συγκεκριμένη αναφορά, με ανατρίχιασε λίγο.

Με ανατρίχιασε επειδή αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ευφυή αλλά και νεκρό, που έχω την εντύπωση ότι όλοι - είτε τον ξέραμε είτε όχι - βασισμένοι στα γραπτά του,"λίγο-πολύ" τον σεβόμασταν.

Μία σχετικά επιπόλαιη άποψη είναι ότι η αναφορά του λειτουργεί εν μέρη όπως η αναφορά στον Σωκράτη. Ως επιχείρημα. Πιστεύω όμως ότι η αναφορά της άποψης ενός τόσο ευφυούς ανθρώπου, λειτουργεί , είτε το θέλουμε είτε όχι ως επιχείρημα.

Με ανατρίχιασε επίσης γιατί το φαινόμενο χρησιμοποίησης του ονόματός του έχει επαναληφθεί , ανεξάρτητα με το ότι η D δεν διευκρίνισε σε ποιο σχόλιο αναφέρεται..

5. Valkiria

Valkiria Regular Member

Μα πόσο πιο σαφής πρέπει να γίνω;

Το τι κάνω στο κρεβάτι μου είναι δικό μου θέμα και δεν αφορά κανένα. Κι αυτό υπερασπίζομαι, την προσωπική μου ζωή που δεν αφορά κανένα.

Τελικά δεν θες ή δεν μπορείς να καταλάβεις;

6. Επιμένω πως η εν λογω επίκληση είναι κακοήθεια η οποία έγινε μόνο και
    μόνο επειδή η dora salonica θεωρεί «προσβλητικό» οτιδήποτε είναι εκτός
    της δικής της λογικής.(Προσοχή , μιλώ για λογική , οχι για επιχειρήματα) Ακόμα έγινε
    επειδή δεν έχει επιχειρήματα. Δεν φαντάζομαι
    βέβαια να θεωρείται επιχείρημα αν θα γελά μαζί με τα παιδιά της η όχι επειδή
    εγώ δεν είπα αυτό το πράγμα και όλο το πνεύμα του διαλόγου δεν ήταν σε αυτή
    την κατεύθυνση.
    Θα σταθω όμως λιγο στο παρακάτω επειδή όπως λες δεν το διαπραγματεύεσαι:
    Η γνώμη μου είναι πως αν κάποιος θέλει να καταλαβαίνει τι διαβάζει , καλά
    Θα κάνει να διαβάζει προσεκτικά και τίποτα άλλο. Ποια είναι η γνώμη του ενός
    για τον άλλο δεν έχει καμία σημασία στην διαδικασία της διαλεκτικής έτσι κι αλλιώς.
    Πολύ περισσότερο βέβαια αν αυτός τον οποίο επικαλούμαστε δεν είναι
    ανάμεσα μας για να έχει την δυνατότητα να πάρει θέση αν το επιθυμεί.
    Στην περιπτωση αυτή δεν προκειται απλα περι άκυρου , προκειται περι αισχρού
    Αλήθεια πως θα σου φαινόταν αν την στιγμή που διαφωνούσα με κάποιον
    έκανα ακριβώς το ίδιο; Ποιός αραγε θα μπορούσε να με διαψεύσει;

Last edited: 12 Απριλίου 2011
  7. zou

zou

εγω κρατω μονο αυτο...

Αυτό τον διαχωρίζει από τους «πέφτουλες» του χώρου.

οι προσωπικες επιλογες ειναι δρομος που διαλεγει ο καθενας μας! εγω χαιρομαι για σενα γιατι εισαι ατομο που τα ελεγε παντα εξω απο τα δοντια.. λυπαμαι ομως γιατι "αργησες" να βρεις τον εναν και επρεπε να περασεις απο πολλους! Το ιδιο πραγμα σκεφτομουν τις προαλλες, αλλα τελικα λεω οτι ισως ολες οι ασχημες στιγμες ηρθαν για να επιβεβαιωσουν τις καλες...   να συνεχισεις να περνας καλα και να εισαι ακομα καλυτερα με το συντροφο σου!

8. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Κράτα το εσύ από ψηλά, να το πιάσω εγώ απ' τ' αχαμνά, να μη μας πέσει. 

Κοίτα, πέφτουλας δεν ήταν (και δεν είναι ο δόλιος). Ένας σοβαρός άντρας ήταν που του προέκυψε στο δρόμο ένα παράσιτο. Δεν είχε την οξυδέρκεια να το αντιληφθεί, δεν λειτούργησε και το DDT, δεν λειτουργεί πάντα ξέρεις. Είναι αρκετά δύσκολο για μία ειλικρινή γυναίκα να τα βγάλει πέρα με μία ραδιούργα. Κυρίως έκλαιγα. Δεν νομίζω αυτό να είναι καλύτερο, όχι όταν η άλλη του λέει "Ωωωω, είχα 7 χρόνια να χύσω..." 

Δεν πέρασα από τόσο πολλούς, δύο σχέσεις μόνο έκανα, τα υπόλοιπα ήταν Ντομάκια (μόνο οι μακρόχρονες σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν σε βαθιές σχέσεις ελέγχου).

Σ΄ευχαριστώ καλό μου κορίτσι. Αλλά...

9. Avalonia

Avalonia Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: H Απολογία της D

Να ξεκινήσω λέγοντας πως το νήμα σου είναι μια χαρά Ντόρα, αν και διαφωνώ με τον ορισμό απολογία και θα τολμήσω να το χαρακτηρίσω λίγο περισσότερο ως απολογισμό. Το ένιωσες, το μοιράστηκες, άλλους τους άγγιξες και άλλους ίσως τους άφησες αδιάφορους. Μέχρι εδώ όλα καλά. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως αν και σε έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο πνευματώδη, ανοιχτό και έξυπνο, σε βλέπω να επικαλείσαι την άποψη ενός θανόντα. Και αν έχω καταλάβει σωστά, συντάσσεσαι με μία άποψη την οποία έχει ο ίδιος ανακαλέσει τόσο γραπτώς όσο και σε συζητήσεις που προσωπικά είχα την τύχη να έχω κατ' ιδίαν μαζί του. Μη χάνεις το χιούμορ σου, είναι πολύτιμο.

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν διαβασα πολλα απο τα ποστ , κυριως της Doras διαβασα ... αλωστε δικο της το νημα ...

η προσωπικη μου αποψη ειδικα για την Dora ειναι τοσο ξακαθαρη οσο και σαστισμενη αλλα και εντυπωσιασμενη μαζι ...
    αποτελει το ειδος της γυναικας που πραγματικα απεχθανομαι και πυροβολω .. ταυτοχρονα εχει μια μοναδικοτητα που την καθιστα Κυρια , αξιοπρεπεστατη και πανω απο ολα αυθεντικη ... ειναι μεγαλη μαγκια να σου γραψουν στον επικηδειο πως εζησες οπως ηθελες να ζησεις ...
    μου σπαει κυριολεκτικα τα νευρα διοτι εχει μια απιστευτη ευκολια να δινεται ολοκληρωτικα , και ταυτοχρονα να ανηκει μονο στον εαυτο της ... ειναι απο τις λιγες γυναικες που πραγματικα μου κλονιζουν την πιστη για την ανωτεροτητα του ανδρικου φυλου .... αναγκαστηκα λοιπον την δεχομαι ως εξαιρεση για να επιβεβαιωσω τον κανονα .
    Θα ηθελα πολυ να της φωναξω "Τι εγινε Ντορακι ? .. πηραμε ολους τους Ελληνες και παμε για Βιεννη ? ..." αλλα ξερω οτι ειναι απο εκεινες που θα το θεωρησουν επιβεβαιωση πως πετυχαν αυτο που ποθει η ψυχη τους .... και της βγαζω το καπελο απο τα βαθη της ψυχης μου ....
    για ενα μονο πραγμα θα αναρωτιεμαι παντα για την Dora ...
    θα μπορουσε αραγε να ηταν ευτυχισμενη μονο με εναν αντρα (με αμοιβαια φυσικα ελξη και συναισθηματα) ? ? ? ? ...
    Η Dora ειναι απο τις 2-3 γυναικες , που εχω γνωρισει και πραγματικα ηταν η ρουκετα εναντια στο οικοδομημα της ιδεολογιας μου περι γυναικιου φυλου ... (οτι πρεπει να σεβονται την μυικη ανωτεροτητα των αρσενικων και να υποτασονται)
    εκτος αν ... δινει η ιδια πριν το παρει ο αλλος για να προστατευτει ... παιζει και αυτο ....
    ειναι η σκλαβα που ποτε δεν ειχε αφεντη .. παντα ενα βημα ποιο μπροστα .. παντα δειχνει να ξερει τι θα γινει επειτα ... λες και εχει προγραμματισει τις επομενες 5 κινησεις της σαν το σκακι ... και μοιραζει ρολους ... εσυ θα εισαι ο αξιωματικος .. εσυ ο βασιλιας .. εσυ το αλογο .. κτλ ...

παιζει ομως καθαρο παιχνιδι .. οχι για κανενα αλλο λογο .. ειναι το φετιχ της αυτο ... σαν να νικαει ο Εργοτελλης τον Ολυμπιακο με 9 παικτες .... επανειλλημενα κιολας ..

διοτι καποιες αλλες ... που αμα μου κατσει η νυφη και παντρευτω επιτελους θα φροντισω να μην με συμπαθει καμια σας για να προφυλαξω την σχεση μου και τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με τις αληθειες ... να δουμε ποσο ωραιο φαινεται οταν φορας την μασκα και παιζεις το κρυφτουλι ......
    απλα το βουλωνω για την ωρα γιατι ολα ακομα παιζουν ... μπορει να ειναι και μεσα εδω η εκλεκτη ...

προσωπικα παντα θα βλεπω την Dora ως μια Κυρια , απο τις λιγες που πραγματικα μου ταραζουν την ηρεμια στην ιδεολογια .

11. paraple

paraple Regular Member

Δεν ειχα τελικα τη τυχη να γνωρισω προσωπικα την Ντορα λογω κυριως αποστασης και καταστασης μου(δεν οδηγω-δεν μπορω να παω εκει),αλλα μιλωντας μαζι της και διαβαζοντας πολλα νηματα της-αλλα και την απολογια της-εχω διαπιστωσει πως προκειτε για ενα πολυ αξιολογο ατομο,ειλικρηνες και παρορμητικο ταυτοχρονα και αυτο μπορει να γινει παρεξηγησιμο -ειδικα απο αυτους που δεν τη γνωριζουν καλα-,ομως τα κυριαρχα χαρακτηριστικα της ,παραμενουν πολυτιμα και σπανια στην εποχη μας.
    Τα λαθη της-που και η ιδια παραδεχετε πρωτη απο ολους -ειναι δικα της,οπως και οι επιλογες της-λαθος ή σωστες δεν θα τις κρινουμε εμεις-και επειδη θελει θαρρος να τα παραδεχτει καποιος δημοσια,δεν μπορουμε παρα να της βγαλουμε το καπελλο.
    Δεν αναφερομαι φυσικα μονο στην απολογια της,αλλα και σε αλλα post της οπως και απαντησεις της-θεσεις της,που διατυπωνει δημοσια και "εκθετοντας" τον εαυτο της και μαλιστα οντας απο τους λιγους που δειχνουν face και δεν κρυβονται πισω απο avatar (συμπεριλαμβανομενου της αφεντιας μου πρωτον απο ολους).
    Keep walking Dora. 

12. trampledgr

trampledgr Regular Member

Πολλά λέτε....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014