Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H Απολογία της D

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 4 Απριλίου 2011.

1. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Απάντηση: H Απολογία της D

Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη, σε όσους το πιστεύουν.

Ευχαριστώ πολύ για την παρέμβασή σας. Καταρχήν δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με το οτιδήποτε γράφεται γενικότερα, αρκεί να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος και αντίλογος όπου χρειάζεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει, γι' αυτό και πήρα θέση.

Σχετικά με τα σχόλια. Δε γνωρίζω αν η κ. dora και o κ. cad είναι φίλοι ή τα καλύτερα "κολλητάρια" στην πραγματική ζωή και ούτε με απασχολεί. Αναρωτηθείτε εαυτόν όμως το εξής: Έστω οτι είμαι πολύ φίλος με μια κοπέλα από το φόρουμ και σε κοινές μας συναντήσεις απευθύνομαι αστειευόμενος φυσικά σε αυτή λέγοντας της "κόψε τις μαλακίες" ή "τι είπες μωρή" κ.ο.κ.

Το παραπάνω παράδειγμα μπορεί να είναι αδόκιμο για κάποιους, αλλά αναρωτιέμαι, είναι δόκιμο, κατ' εσάς πάντα, αυτή η "άνεση" να μεταφερθεί online, σε ένα δημόσιο μέσο συζητήσεων;

Πρέπει να γίνει άμεσα αντιληπτό από κάποιους ότι το φόρουμ και γενικά όλα τα φόρα αποτελούν δημόσια μέσα, με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο (κάποιος με μια αναζήτηση μπορεί να βρει νήματα από το 2005). Ο σεβασμός και οι καλοί τρόποι θα πρέπει να είναι προϋπόθεση και βάση για την ανοικοδόμηση μιας σωστής κοινότητας. Από κοντά ή τηλεφωνικά μπορούμε να λέμε ο καθένας οτι θέλουμε, χωρίς να σπιλώνουμε την υπόληψη κανενός, γιατί όλοι γνωριζόμαστε με όλους. Εδώ είναι διαφορετικό. Τα μάτια που διαβάζουν και κρίνουν, βγάζοντας πιθανότατα αυθαίρετα συμπεράσματα για την προσωπικότητα κάποιου, είναι πολύ περισσότερα.

Αν θέλουν κάποιοι να βλέπουν το φόρουμ σαν "παιδική χαρά" ή "καφετέρια" για κουτσομπολιό μεταξύ των είναι δικαίωμά τους αλλά, πιστέψτε με, η πραγματικότητα απέχει αρκετά απ' αυτό. Στην καφετέρια είμαστε εμείς και άλλοι 5, άντε 6-7 αν κρυφακούει και κάποιος, εν αντιθέσει με εδώ μέσα που είμαστε 500, τουλάχιστον.

Με εκτίμηση

2. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Καθε ενας που γραφει εδω μεσα προκειμενου να εκφρασει την αποψη του η τα συναισθηματα του η και να παρουσιασει κομματια της ζωης του,ενδιαφερεται πρωτιστως να ειναι σαφης και κατανοητος στους αναγνωστες του και στο βαθος επιθυμει να εχουν απηχηση οι αποψεις του,συμπαρασταση σε ο,τι νοιωθει και ακομα πιο βαθεια,να γοητευσει.
    Υποψιαζομαι πως ακομα και η νηματοθετρια θα συμφωνησει με το οργουελικο σου συμπερασμα,αν και συνηθως δεν ειναι κατι που ομολογειται ευθεως.Ελπιζω να συμφωνεις κι εσυ πως δεν ειναι το μονο ζωο εδω μεσα που εχει αυτη την αποψη για τον εαυτο του.
    Δυσκολευομαι να δω την συγκεκριμενη εκφραση της σαν προσπαθεια χειραγωγησης.Μαλλον θα ελεγα πως πηγαινει προς το gratuitement των Γαλλων,κατι σαν τα δωρεαν γευματα εφ'ορου ζωης που αναφερει χαριτολογωντας(; )καπου στο ποστ της.
    Ειναι λογικο,ενα κειμενο που ειναι καταθεση ψυχης,απολογισμος,απολογια,παρουσιαση,συνοψη,οπως θελεις πεστο,να εχει τυχει συναισθηματικης προσεγγισης απο τους αναγνωστες.Ειδικα οταν πειστικα αληθινο.Εκτος απο καποιον με τη δικη σου συναισθηματικη νοημοσυνη που αρεσκεται να ψαχνει τις αιτιες πισω απο τα φαινομενα.Ομολογω πως εισαι αριστος σε αυτο.Αλλα εχω την αμυδρη εντυπωση πως δεν συναγεις τα συμπερασματα σου με γνωμονα αποκλειστικα το συγκεκριμενο ποστ.
    Η δικη σου συναισθηματικη προσεγγιση,αν υπαρχει,ειτε παραμενει επιμελως κρυμμενη ειτε εκδηλωνεται διακριτικα και σε ανυποπτο χρονο.

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Θαυμάζω την σεμνότητά σας να παραμένετε εξωτερικός παρατηρητής και εύχομαι, άμα τη κατακτήσει του αγαθού της ανάγνωσης, να καταστείτε και συμμετέχων.
    Τύπτομαι και φρίττω για την ημέρα αυτή, αλλά, φευ, όλοι έχουν από μια.. (ίσως και δυο και τρεις...!)...

4. Heretic_Angel

Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας σχετικά με τα αποκτηθέντα αγαθά μου. Το άνωθεν αναφερθέν πάντως είναι ήδη κεκτημένο. Να φανταστώ ότι πλέον πληρώ τις προϋποθέσεις συνάντησης με τη γερουσία ή χρειάζεται να ολοκληρώσω και τους άθλους του Ηρακλέους;

Άμα είναι έτσι, θα το σκεφτώ πολύ να συμμετάσχω. Σε αρκετά δύσκολη θέση σας έχω φέρει ήδη, δε θέλω να δημιουργήσω μεγαλύτερα προβλήματα.

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την μεγαλοψυχία σας. Ελάχιστοι θα έκαναν τέτοια θυσία για έναν άγνωστο. Με κάνετε να νιώθω πολύ θαλπωρή, ακόμα και εκ του μακρόθεν.

Είστε πολύ καλός.  

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω επί της ουσίας στις τρεις πρώτες παραγράφους...
    Να σου πω όμως πως δεν αρέσκομαι σε κάτι... Όταν όμως αντιληφθώ κάτι που στο δικό μου αξιακό σύστημα "γρατζουνάει", τότε παρεμβαίνω. Φυσικά και το δικό μου αξιακό σύστημα δεν τίθεται εκτός κριτικής.
    Να επισημάνω επίσης πως έχω μια τουλάχιστον στοιχειώδη αντίληψη των ατόμων στων οποίων τα κείμενα αναφέρομαι, δεδομένου πως έχουν συχνότατα "μιλήσει" στον χώρο αυτό, άρα έχω σχηματίσει μιαν αντίληψη για τα άτομα αυτά. Εννοείται πως η αντίληψή μου αυτή δεν βρίσκεται υπεράνω κριτικής.
    Ακόμα και αν το στίγμα μου είναι ασθενές, κατά την αντίληψή σου, να επισημάνω πως αν με κατατάσσεις στην κατηγορία των κρινόντων εκ του ασφαλούς, το "οι κρίνοντες κρίνονται" δεν με τοποθετεί στο απυρόβλητο.
    ΥΓ: Πολύ θα μου άρεσε η συνέχεια της συζήτησης γύρω από ένα Tullamore Dew.

---------- Post added at 03:21 ---------- Previous post was at 02:56 ----------

Δεν είμαι εφοριακός και ως εκ τούτου τα αγαθά σας δεν μου προκαλούν το ενδιαφέρον. Θα χαιρόμουν όμως πολύ να είμαι απολαμβάνοντας την αργομισθία μου αποπειρώμενος να φορολογήσω τον πλούτο σας.
    Ηλικιακά ναι, ανήκω στην γερουσία του φόρουμ, είναι προφανές. Ως προς την προσέγγιση θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω επιστρέφοντας απλόχερα τον χαρακτηρισμό σας προς βελτίωση της φορολογικής σας ύλης με επικουρικό εισόδημα το προϊόν του καθαρισμού των σταύλων του Αυγεία.
    Να συμμετάσχετε αγαπητέ. Αν αρέσκεσθε να νομίζετε πως θα αποτελέσετε πρόβλημα να μην έχετε καμίαν αναστολή. Έχουμε αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας για να αποτελέσετε "απειλή".
    Φυσικά και νοιώθετε θαλπωρή, τόσος κόσμος ασχολείται μαζί σας, προς τι τα ρητορικά σχόλια λοιπόν?

6. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Ασμενως δεκτη η δελεαστικη προσκληση.Σκεφτομαι να εχω μαζι μου κι ενα lagavulin καβατζα.Just in case..

7. Heretic_Angel

Όχι; Προς τι τότε το σχόλιο περί αγαθού της ανάγνωσης;
    Από τη στιγμή που αναφέρεστε σε αυτό, είναι αυταπόδεικτο οτι τελεί μέρος των ενδιαφερόντων σας αλλιώς δε θα έχρηζε αναφοράς εξαρχής.

Α, να είστε καλά αλλά έχω ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό και προτίθεμαι να το πράξω αμισθί, ως ένδειξη καλής θελήσεως προς την κοινότητα. Άλλωστε η φορολογική μου δήλωσή μου δεν αντέχει άλλα εισοδήματα, πόσο δε μάλλον επικουρικά, που τυγχάνουν και υψηλής φορολόγησης.

Αρέσκομαι να νομίζω οτι αποτελώ πρόβλημα;

Ας λολ-άσωμεν.

Δικά σας γραφόμενα δεν είναι τα άνωθεν; Αν δεν με απατά το κεκτημένο αγαθό της ανάγνωσης, δεν είμαι αυτός που φρίττει μόνο και στην ιδέα άρα ούτε αυτός που θα είχε το πρόβλημα.

Είναι "κακός" ο κόσμος που ασχολείται μαζί μου. Όλο με μαλώνει.  

Μόνο εσείς είστε καλούλης. Πρέπει να είστε, γιατί εκφράζεστε σαν τον παππού μου και ο παππούς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Γι' αυτό και σας υπόσχομαι οτι δε θα σας κουράσω άλλο.  

Καλό βράδυ

8. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: H Απολογία της D

Άντε, επιτέλους, ένας άνθρωπος με αντιληπτική ικανότητα πάνω από τον μέσο όρο, με πολύπλευρη και πολυεπίπεδη παιδεία και ισχυρό αισθητήριο. Πάνω από όλα, διακριτικός και με αίσθημα δικαιοσύνης, ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Heretic_Angel, σε αγαπάμε, σε θέλουμε για Mod

9. GRD

GRD Great Red Dragon

... Yawn!  

Ανδρ(ε)ας

ΥΓ: Μην ταράζεστε, το έχω πλέον στάνταρ σε όλα τα topic να βαριέμαι αφόρητα όταν το τραβάαααααανε μέχρι εκεί που δε παίρνει...

10. john_slave96

john_slave96 Contributor

Πάντα με ευχαριστεί να διαβάζω τα γραπτά της Ντόρας. Ίδια είναι η ευχαρίστησή μου να τη βλέπω και να την ακούω από κοντά. Πάντα θα είμαι στο πλευρό σου. Φυσικά ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο σου.