Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H ζωή είναι όμορφη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 30 Ιανουαρίου 2008.

1. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

Γερό και τυχερό να είναι !!!

Να σου ζήσει και να το χαίρεστε !

Ετσι είναι η ζωή ...κανει κύκλους! Συγχαρητήρια στη μανούλα και καλές αγάπες και ξεμυαλίσματα στη γιαγιά    

Ss

2. apeirosprothimos

apeirosprothimos Regular Member

Να σας ζήσει γερός, δυνατός, τυχερός και πάντα ευτυχισμένος!!!!

3. black_pearl

black_pearl Regular Member

Απάντηση: H ζωή είναι όμορφη...

Να σας ζήσει το εγκονάκι Αγαπητή SM_Art_Lady.

4. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

SM_Art_Lady θα αφείσω και εγω τις ευχες μου,πραγματικά τα λόγια σου αποδικνειουν πόσο χαρούμενη σε έκανε η κόρη σου φερνοντας στον κόσμο ένα υπέροχο πλασματάκι που θα γεμίσει με χρώμα και ενέργεια το οικογενειακό σας περιβάλλον! Δεν ξέρω πως είναι να νιώθεις γιαγιά αλλα φαντάζομαι!
    Εγώ έγινα θεία για δεύτερη πρίν απο 7 μερες και είμαι ακόμα με ένα χαμόγελο σταθερό στο προσωπό μου.. δεν περιγράφοντε τα συναισθήματα άλλοστε.. Εύχομαι τα καλήτερα και με καλή υγεία πανω απο ολα  

5. Rower19

Rower19 New Member

Να σας ζήσει!!
    Να ειναι γερο και τυχερο

6. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Να σου ζησει!!!!!!
    Να ειναι παντα υγιες, καλοτυχο, και να βρει καθε ευτυχια στην ζωη του!!!!!!