Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H μουσική ιδιοφυϊα του..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Neeva, στις 1 Απριλίου 2009.

Tags:
  1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεν ξερω αν ειναι ιδιοφυια,ειναι ομως η μεγαλη μου αδυναμια...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Neeva

Neeva Regular Member

Αδυναμίες  

3. underherfeet

...ναι,ναι, κι'αυτο, οπως και αυτο το υπεροχο:

..που ομως το προτιμω οπως ηχογραφηθηκε πρωτη φορα,στα "10 χρονια κομματια" μονο μ'ενα πιανο.Απλο,λυρικο,ευαισθητο.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

El Tango De Roxanne - Moulin Rouge

5. Neeva

Neeva Regular Member

underherfeet   Το μια θάλασσα μικρή είναι απο τις καλύτερες συνθέσεις του Σαββόπουλου. Ο Χατζιδάκις το αγαπούσε πολύ (στην ηχογράφηση "στον σείριο υπάρχουνε παιδιά" στο live του σείριου, σηκώνεται και το παίζει ο ίδιος στο πιάνο). Σπουδαίο κομμάτι.

Αλλά εμένα μου αρέσει και το "καλοκαίρι" και σήμερα είναι ταξιδιάρικη μέρα ... άντε καλώς να έρθει.

6. vautrin

vautrin Contributor

[nomedia=""]YouTube - Lotte Lenya sings Kurt Weill (vaimusic.com)[/nomedia]

Μια συνάντηση τριών ιδιοφυών καλλιτεχνών. Μπέρτολντ Μπρεχτ, Κουρτ Βάιλ, Λόττε Λένυα.

7. Yes

Yes Regular Member

Γεια σου Neeva,
    Φυσικά! Το trois filles de leur mère είναι.

Και ναι, κι εγώ νομίζω ότι ο Gould ανανέωσε τον Bach. Θλιβερή περίπτωση εντούτοις, κάτι σαν Καριωτάκης της μουσικής. Κρίμα.
    φιλιά
    Yes

8. vautrin

vautrin Contributor

Μεγάλοι βιολιστές.

9. Neeva

Neeva Regular Member

Χαίρομαι που συμμερίζεσαι την άποψη μου για τον Gould. Πράγματι πρόκειται για μια θλιβερή περσόνα. Πάντως όσα μας άφησε δεν με θλίβουν διόλου   Να σε προτρέψω να συμμετάσχεις στο νήμα; Διάλεξε μας κάτι και εσύ..

Vautrin αλήθεια έχεις σκεφτεί ποτέ την σχέση των εβραίων με το βιολί; αστειεύομαι βέβαια, αλλά τυχαίνει να είναι πολλοί καλοί βιρτουόζοι Ισραηλίτες.. (όπως πάντα οι επιλογές σου είναι μία και μία)

Last edited: 10 Απριλίου 2009
  10. vautrin

vautrin Contributor

Ευχαριστώ αγαπητή μου. Αν έβλεπες την συλλογή μου θα σάστιζες.  
    Είναι προφανές γιατί οι Εβραίοι και οι Τσιγγάνοι είναι οι μεγαλύτεροι βιολιστές. Ως περιπλανώμενοι, νομαδικοί και συχνά διωκόμενοι λαοί χρειάζονταν ένα μουσικό όργανο μικρό κι ελαφρύ που να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Το πέτυχα;
    Για να μην κάνω μισές δουλειές κατεβάζω ολόκληρες τις Τέσσερις Εποχές του Βιβάλντι. Καλή όρεξη!

11. underherfeet

o Χατζιδακις...τι να πουμε για τον Μανο , οτι και να πουμε δεν θα 'ναι ανταξιο του.
    Θα'θελα να βαλω μια υπεροχη μουσικη του,απο το "Sweet Movie", την "μπαλλαντα των σεξουαλικων παραισθησεων",δεν υπαρχει ομως στο νετ.Ενδεικτικα λοιπον:

και μια κι'αναφερθηκες στον σειριο...

12. vautrin

vautrin Contributor

Στον αγαπητό underherfeet