Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Happy new year tricks!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Apprentice, στις 2 Ιανουαρίου 2017.

1. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Κάπου πήρε το μάτι μου μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Θα πάρουμε όοοολοι ένα βαζάκι και κάθε εβδομάδα θα βάζουμε μέσα ένα χαρτάκι διπλωμένο στο οποίο θα έχουμε γράψει κάτι καλό που μας έτυχε μέσα στην εβδομάδα, μια επιτυχία, μια βραδιά που περάσαμε καλά, κάτι που μας έκανε να γελάσουμε!

Και του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε ένα βαζάκι με 52 χαρτάκια που θα μας θυμίσουν ότι η χρονιά που πέρασε είχε πολλές κρυμένες χαρές, ξεχασμένες πλέον ανάμεσα στις στεναχώριες.

Και θα πούμε, τελικά, ήταν γαμάτο το 2017! (αλλά καιρός να φεύγει και να έρθει το 18 που θα είναι καλύτερο)

Πείτε και οι υπόλοιποι ιδέες, πως θα καταφέρουμε να ασχοληθούμε φέτος με τα χαρούμενα πράγματα και όχι με τη μιζέρια?

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Μαρεσειιιι

3. Master_Apprentice

Να το κάνεις. Και θα διοργανώσουμε event του χρόνου, βραδιά ανάγνωσης...

4. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Πολυ όμορφο    

Εχω ενα παρομοιο.
    Ειναι ενα κουτσικο τετραδιακι μινιατουρα που μου'χε κανε δωρο η κολλητη μου φιλη πριν μια 3ετια. Ημουν σε πολυ χαλια φαση εκεινη την περιοδο. Αρχισα να γραφω προτασουλες μεσα με πολυ ευχαριστα γεγονοτα για μενα κ προσωπικες επιτυχιες.

Ομως μου εβαλα εναν "κανονα", μου απαγορευσα να γραφω για "επιτυχιες" σε τομεις με τους οποιους ειχα εμμονη. Ηθελα να δω κ αλλες πτυχες της ζωης μου.
    Οποτε το θυμάμαι ξαναγραφω. Δςν ειναι αυστηρα 1 τη βδομαδα. Εχει κενα μηνων κ ειναι του στυλ "μικρες χαρες".

Ειναι πολυ ομορφο γιατι τελικως αρχισα να συμειδητοποιω πιο απτα το συναισθημα της χαρας μου κ σε πιο μικρα κ απλα πραγματακια κ να το επεξεργαζομαι.  

5. Master_Apprentice

Μπράβο στην κολλητή, είχε ωραία έμπνευση...