Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Hogtying - προτιμήσεις σε υλικό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 23 Απριλίου 2012.

1. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Hogtying, το ξέρουμε, το αγαπάμε. Well, όχι όλοι αλλά θα δείτε πού το πάω.
    Τι υλικό προτιμάτε να χρησιμοποιείτε για το δέσιμο αυτού του στυλ;
    Ρωτάω και τους ...δεσόντες (  αλλά και τους...δέσαντες (   

Πειραματιζόμενη, ως νέα στο επιστημονικό πεδίο και με μεγάλη φαντασία, έδεσα τον υ μου με Bondage tape. Το αρχικό αποτέλεσμα υπέροχο, για φωτογραφία, μαύρο γυαλιστερό tape, ακίνητος σχεδόν τελείως (νταξ, είπαμε..πειράματα έκανα), όλα όμορφα. Έλα όμως που...κούνα-κούνα μια εδώ και μια εκεί, μου έγινε στο τέλος σαν δέμα του ΚΤΕΛ τυλιγμένο με ταινία για χερούλι....

Προτιμάτε σχοινία; Χοντρά,λεπτά; Tape; Κάτι άλλα ωραία και έτοιμα δερμάτινα δετικά; Καλώδια από λάμπες; Καλτσοδέτες; Τριχιά από το μαλλί της Ραπουνζέλ; Θα ήθελα τις γνώμες σας και φυσικά, αν θέλετε συμβουλές  

2. xy

xy Regular Member

Απάντηση: Hogtying - προτιμήσεις σε υλικό;

Ο,τι και να δοκιμάσεις απο τα παραπάνω είναι καλά. Κάποια πονάνε λιγότερο, κάποια περισσότερο, κάποια λύνονται ευκολότερα και πάει λέγοντας...

Αυτο που θα πρότεινα εγώ, είναι το σελοφάν φαγητού...απο τα νύχια μέχρι το κεφάλι...μούμια πράμα, με μια τρυπούλα στο στόμα, για αέρα και ο,τι άλλο καλοδεχούμενο. Δεν λύνεται με τίποτα, δεν μπορείς να κουνήσεις απολύτως τίποτα. Είσαι στο έλεος της τύχης σου, και στην κακία του συντρόφου σου.

3. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Αισθητικά μου αρέσει φοβερά το καλσόν, ειδικά το μαύρο. Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να κόψει το αίμα στα σημεία που θα δέσεις τον/την υ.

Πέρα αυτού έχει την παράξενη ιδιότητα ότι με το κατάλληλο σφίξιμο μπορεί να είναι σχετικά άνετο για το αντέξει αρκετά ο/η υ αλλά αν αρχίσει και το ζορίζει προσπαθώντας να λυθεί, μπορεί να προξενήσει αρκετή δυσφορία. Για αυτό και μου αρέσει.

4. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Καλό το σελοφάν αλλά δεν μου κάθεται καλά για hogtying, ούτως ή άλλως θα χρειαστεί δέσιμο χέρια πόδια για να είναι στην κατάλληλη στάση.
    Εσύ μιλάς για ακινητοποίηση-mummification μόνο; Για αυτό έχω να προτείνω και το κλασικό bondage tape, επίσης δεν κουνιέται καθόλου και είναι και γυαλιστερό, όμορφο στο μάτι  
    Όσο για την ακινητοποίηση, σίγουρη με όλα, το ξέρω   Ελπίζω να μην έχεις πέσει σε πολυ κακιασμένους συντρόφους, χεχεχεχεχε

5. gaby

gaby Guest

Σκοινιά hemp ή jute.

Θα επανέλθω, αν υπάρχει ενδιαφέρον  

6. xy

xy Regular Member

Μάλλον για αυτό που λές μιλάω. Να σου πώ επίσης, οτι εγώ ήμουνα ο κακός της υπόθεσης.  

Εμένα δεν μου κάνουνε τέτοια, δεν μου πάει.

7.  

Γιούτα δηλαδή Jute (σπάνια πλέον Hemp) 6χιλιοστών (επεξεργασμένων από εμάς) και 5 χιλιοστών (επεξεργασμένων) όπως στην παραπάνω φωτογραφία μας. Για φίμωτρα αγαπάμε τα Τenugui (Γιαπωνέζικες πετσέτες)

Rope_Shadow & alice (in Bondageland)

8. bdsm85

bdsm85 New Member

εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ δεματικά καλωδίων (zip ties)

9. panagiwtis

panagiwtis Guest

Εγώ από την άλλη θα προτιμήσω τα πάντα και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια να με δέσει έτσι....
    Ίσως μετά να έχω μια καλύτερη προτίμηση σε υλικό.
    Θα προσπαθούσα φυσικά να λυθώ ανεξαρτήτου υλικού δεσίματος και πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα.