Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

hypno-domination?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος mr.zsasz, στις 15 Φεβρουαρίου 2012.

1. mr.zsasz

mr.zsasz New Member

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι.

Πριν από μερικούς μήνες, σερφαρα το ιντερνετ και ανακάλυψα μια ορδή από ιστοσελίδες με θέμα την υποταγή μέσο υπνωτισμού. Έτσι όπως το παρουσιάζουν οι περισσότεροι αφέντες και αφέντρες που ασχολούνται, έχει πολλά κινά με BDSM. Βέβαια δεν γίνεται να το κάνει κάθε τσαρλατάνος αυτό. Ο εν λόγο αφέντης θα πρέπει να έχει γνώσης επί του θέματος και να είναι πολύ προσεκτικός. (Τώρα που το σκέφτομαι αυτό ισχύει σε κάθε σχέση, όχι μόνο BDSM)

Αναρωτιόμουνα αν το έχει δοκιμάσει κανείς εδώ, και αν ήταν θετικές οι εμπειρίες?

2. xy

xy Regular Member

Απάντηση: hypno-domination?

Πολυ επιστημονικά πράματα για μένα. Πιο απλά και πιο άφοβα πράματα επιζητώ.

Και μην ξεχνάς φιλαράκι, τα μισά απ'ότι υπάρχει στο διαδύκτιο είναι μπουρδες και μισές.

3. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Ισχύει και με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Παρόμοιες τακτικές εφαρμόζουν εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις του κόσμου, μέσω των ΜΜΕ.

Δε βλέπεις πόσους υπνωτισμένους έχουμε γύρω μας;

4. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

μέσω του υπνωτισμού έδεσα για πάντα κάποιον πάνω μου..

5. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: hypno-domination?

Χαχα, πόσο δίκιο έχεις!

Τον υπνότισε το στήθος σου φαντάζομαι.
    Και εγώ από το coupe D και πάνω ναρκώνομαι...

Φίλε που άνοιξες το νήμα, μπορείς να παραθέσεις κάποιο λινκ για να ενημερωθώ γιατί δε ξέρω τίποτα για το θέμα το οποίο μάλλον κομπογιανίτικο μου ακούγεται. Ευχαριστώ.

6. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: hypno-domination?

μα γιατί το λες αυτό; επειδή χαρίζεται υποταγή ενώ κάνει η άλλη / ο άλλoς zzzzzzzz; άντε καλέ  

7. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Παιδιά, νομίζω θα μου άρεσε ..... αν είναι κάπως έτσι το hypno-domination:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Τέλειο μου ακούγεται, όπως κάθε τι που "γαμάει" το μυαλό.

9. medicalfetish

medicalfetish New Member

Ακουγεται οντως ενδιαφερον, ομως εχω αμφιβολιες κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμο στην πραξη.

10. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Οσο και αν προσπαθησα να δω με συμπαθεια hupno-domination κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι ακρως υποκριτικο.
    Αν ο Κ δεν μπορει να επιβαλλει τα θελω του στην πραγματικοτητα και η υ δεν μπορει/θελει/αποδεχεται την υποτακτικοτητα της παρα μονο μεσω υπνωτισμου, αστα να πανε ....

11. BABINOS1

BABINOS1 New Member

το θεωρω υπερβολη αν κ ειμαι ασχετος!

12. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Επί του θέματος αυτού, επισυνάπτω ένα βιντεάκι.
    Ας το δουν οι αφέντρες, ας δοκιμάσουν την πιθανή επιτυχία του κι εν συνεχεία ας μας ενημερώσουν αν πιάνει ο ερωτικός υπνωτισμός.....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014