Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I m Nothing So... I m Everything... 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spartacus, στις 3 Φεβρουαρίου 2015.

1. Χτύπησα και μου άνοιξε. Ένα χαμόγελο ζωγραφιστηκε στα χείλια της, το ίδιο και στο δικό μου. Κάθισαμε, είπιαμε ένα ποτό και συζητήσαμε χαλαρά. Σε κάποια στιγμή γονατίζει και βάζει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Της χαϊδεύω το μαλλί. Την πιάνω από το πιγούνι και την κοιτώ στα μάτια. "Είσαι πολύ όμορφη και σεξυ σήμερα μικρή μου." " Και εσείς Κύριε μου..." " Σήκω λίγο πάνω τώρα" της λέω...Της δένω τα μάτια...Την κατευθηνω στον τοίχο και της λέω να κάτσει εκεί με το πρόσωπο κολλημένο πάνω του. Της δένω τα χέρια...Την κοιτάω από πάνω μέχρι κάτω...Ψηλαφιζω το κορμί της με τα χέρια μου σιγά σιγά...Της πιάνω με δύναμη το κωλαράκι της πάνω από την φούστα...Μετά ένα χτύπημα...Περιμένει...Δεύτερο πιο δυνατό..."Ααχ..."αναφωνει...Της πιάνω τα δεμένα χέρια και τα τραβάω με δύναμη προς τα πίσω ψίθυριζοντας στο αυτί της "ΜΗΝ ακούσω ΚΙΧ." την γυρίζω μπροστά μου. Της ξεκουμπωνω αργά το πουκάμισο της...Στο τρίτο κουμπί σταματάω και...Μετά δύο μου χέρια το σκίζω...Τα κουμπιά πέφτουν κάτω σαν μαργαριτάρια. Αναστεναγμός ξανά και...χαστούκι. " Είπα κιχ...μόνο την ανάσα σου θέλω να ακούω..." Της βγάζω το σουτιέν και ένα όμορφο στήθος αποκαλύπτεται...Οι ρόγες καυλωμενες....Τις χαϊδεύω...τις δαγκώνω με δύναμη...θέλω να τις φάω...ανάσες πιο γρήγορες, κοφτές...τις τσιμπαω..." Βγάλε τις γόβες σου και γονάτισε" Ξεκουμπωνω το παντελόνι μου...κάτι σκληρό διαγράφεται μέσα στο εσώρουχο... "Ακούμπησε το κεφάλι σου πάνω του...χαιδεψε το με το πρόσωπο σου μικρή..." " Βγάλε το εσώρουχο με τα δόντια σου." Το κάνει..." Θέλω να δω κύριε..." Την πιάνω από το πιγούνι με δύναμη..." Όχι δεν θα δεις...θα νιώσεις...άκουσες; "Άκουσα..." Της χαϊδεύω το πρόσωπο με το πουτσο μου αργά...πάνω στο πρόσωπο της...στα μάτια της...στα μάγουλα της...Απομακρινομαι και εκείνη περιμένει...γλείφει τα χείλια της...τον ξαναβάζω στο πρόσωπο της και απομακρυνομαι και πάλι.."Τον θέλεις πολύ καυλα μου...;" "Ναι...." "Πόσο πολύ...;" Κύριε...σας παρακαλώ..." "Σήκω πάνω..." Την φιλάω παθιασμένα, της δαγκώνω τα χείλια...το λαιμό...Τα χέρια μου χαϊδεύουν τους μηρούς της... Σταματάω. Της βγάζω την φούστα...το εσώρουχο... Είναι υγρή...Αγγίζω για λιγο την κλειτοριδα της... Την χτυπάω...Ησυχία... Και αναμονή... Ανάσες...Την γλείψω με την γλώσσα μου...αναμονή....την δαγκώνω..." Γονάτισε" " Άνοιξε το στόμα σου και βγάλε έξω την γλώσσα σου" Περιμένει... Κάθομαι στο κρεβάτι..." Έλα έτσι όπως είσαι και ψάξε να βάλεις κάτι στο στόμα σου. " Μπουσουλωντας δεν αργεί να βρει τον πόθο της..." Κάνε ότι θες τώρα..." Τον γλείφει παθιασμένα... Το σπέρμα μου δεν αργεί να καταβρεξει με ορμή το λαιμό της...Της λύνω τα μάτια...χαμογελάμε και οι δύο...Η ώρα είναι περασμένη...

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Σωραίος