Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I m nothing...so.... I m everything....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spartacus, στις 3 Φεβρουαρίου 2015.

1. "γδυσου" μου είπε. Φορούσε ενα μαύρο ναυλον καλσόν που της είχα αγοράσει. "ξάπλωσε και άρχισε να μου γλείφεις τα πόδια μου..." προσταζει...και το έκανα με μεγάλη μου ευχαρίστηση... "πιο καλά ΕΙΠΑ!" και ακολούθησαν 2 δυνατά χαστούκια...ένα μικρό μη αντιληπτο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλια μου και συνέχισα να γλείψω με την γλώσσα μου τα δαχτυλακια της..."έτσι μπράβο μωρό μου...." μου είπε..."σήκω πάνω τώρα...έχει golden shower...κοίτα το μόυνι μου... Το θες πολύ ε; Το βλέπω στο αδηφαγο βλέμμα σου...." τα μάτια μου ρουφήξαν την σκηνή...μια χρυσή βροχή άρχισε να πέφτει από τα χείλια της καυτή πάνω στην σάρκα μου....πάνω στον πουτσο μου....ο οποίος στην συνέχεια δέθηκε και κοίταγε με καυλα και ανυπομονησία το δονητή να χωνεται μέσα της και να εξερευνει την υγρή και ποθητη τρύπα της....και εγώ με δεμένα χέρια να μην μπορώ να κάνω τίποτα... "θέλω να σε γλείψω....θέλω να σε αγγίξω... " "τι είπες...;" " ναι το θέλω σαν τρελός...." "είσαι πολύ ανυπακουος σημερα...ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ; " και τα μαστιγωματα διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο. Την κοιτάω με φλεγόμενα μάτια..."θέλω να με φιλήσεις... " πιάνοντας με δύναμη τα χέρια της...ο πουτσος μου αναζητά τα σάρκωδη χείλη σου..."ΑΚΟΥΣ; " με κοιτάει επίμονα...κάνει οτι της ζητώ...Κλείνω τα μάτια και νιώθω το στόμα και την γλώσσα της να παίζουν εκεί κάτω....σηκώνεται πάνω και μπαίνω μέσα της...τα δάχτυλα μου αγκαλιάζουν το κωλαράκι της και όσο αυξάνεται η ταχύτητα της διυσδησης τόσο αυξάνεται και η δύναμη που την χτυπώ από πίσω. Και φτάνει και αυτή η ευλογημένη στιγμή που αδειάζουμε τους ποθους μας ο ένας μέσα στον άλλον... Αλλά λίγη σημασία έχει το τέλος...το ταξίδι έχει περισσότερη...