Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I wish - φανταστική ιστορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _tasos_, στις 15 Νοεμβρίου 2014.

1. libra

libra Regular Member

ναι κ γι αυτό, σωστά  

2. Χαίρομαι που σας αρέσουν οι ιστορίες μου. Προσπαθώ ειλικρινά τις ιστορίες της φαντασίας μου να τις κάνω και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ κάποιες λάθος επιλογές με πήγαν πίσω αλλά που θα μου πάει.

3. libra

libra Regular Member

Τασούλη, μη μασάς γράψε ότι σου κάνει κέφι. Εμένα μου αρέσουν κ αν κάνω κ κανένα αστείο συγχώρα με, δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω.

4. Αν δεν είχα χιούμορ ανάμεσα σε άλλα δεν θα ήμουν σε αυτό το φόρουμ. Και... δεν είμαι παπάς

Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2014
  5. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά.

6. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

το ίδιο λέει και ο Σαμαράς, τώρα που δεν μπορεί να μαζέψει τους 180

7. Lefi

Lefi New Member

Ωραίες ιστορίες αλλά πολύ υπερπαραγωγή, έτσι και της γυρίσεις άστα να πάνε, επίσης με όλο το σεβασμό, πολύ ιεραρχία, ο σκλάβος με τον σκλάβο της αφέντρας, πολύ πράμα.