Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I'm back :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 28 Μαϊου 2010.

1. cob

cob Regular Member

Γεια σας βδσμ άνθρωποι .. Τι κανετε .. Είστε όλοι καλά .. Σας έλειψα καθόλου .. !!  

2. danos

danos Regular Member

Απάντηση: I'm back  

Ναι αυτό κουβεντιάζαμε τόσο καιρό , το πόσο μας έλειψες
    Αφού απελπιστήκαμε που δεν ερχόσουν και είχαμε αποφασίσει να αποχωρήσουμε όλοι από το φόρουμ και να το κλείσουμε
    Σε ευχαριστούμε που ξαναγύρισες

3. cob

cob Regular Member

το ήξερα γι'αυτό ξαναγύρισα .. είμαι η ψυχή του φόρουμ .. Εγώ είμαι ο έρωτας .. και η απογοήτευση .. και έχω και πλάκα  

4. danos

danos Regular Member

Και ξέχασες να πεις και πολύ μετριόφρων
    Αλλά θα με πεις η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους
    Μιας και γύρισες πάντως , εγώ αύριο θα πάω να παίξω joker:lol2:

5. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: I'm back  

Ελπίζω να θυμηθείς τον πτωχό "εν Δικεφάλω" αδελφό! 

@cob --> Κάποτε εμείς οι υπόλοιποι (bdsm άνθρωποι) είχαμε πλάκα. Πάει; Το χάσαμε το "προνόμιο"; 

6. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: I'm back  

Θέμη για τα επόμενα 40 χρόνια εισιτήριο διαρκείας και θα πληρώσω και τον διαιτητή στο πρώτο ντέρμπυ που θα παίξουμε με τον ακατανόμαστο , έτσι για να δουν πώς είναι:condom:
    Υγ. τώρα δεν έχουμε πλάκα γιατί τόσον καιρό έλειπε η ψυχή της παρέας και είχαμε μαραζώσει 
    Τώρα όμως που επιτέλους ξαναγύρισε θα μας ξαναέρθει το κέφι  

7. cob

cob Regular Member

Παραμένετε "βδσμ άνθρωποι" αλλά δεν έχετε και τόσο πλάκα γιατί με διόξατε από το φόρουμ με τις κλοτσιές .. πάει το προνόμιο.. 

8. Nesaea

Nesaea Guest

εφαγες κλωτσιες και ξαναγυρισες; χμμ...

9. cob

cob Regular Member

Σου κάνει για λίγο sub ε   αλλά όχι δεν έχω καμία σχέση με αυτό .. απλά μου αρέσει να ψάχνομαι και να μιλάω με διαφορετικούς ανθρώπους .. Και να ήμουν sub δεν δέχομαι να βάλω αυτή την ετικέτα στον εαυτό μου  

10. Nesaea

Nesaea Guest

ε ναι..που να ξηλωνεις την βανιλλα ετικετα και να βαζεις αλλη τωρα...
    Παντως δεν ειναι τιποτα. Κατι ξερω που σου λεω.

11. cob

cob Regular Member

Ήθελα να σας ρώτήσω και κάτι .. μια απορία που προέκυψε γνωρίζοντας τον κόσμο του βδσμ   Γιατί οι περισσότερες βδσμ κοπέλες έχουν μαύρο μαλλί..και πολυ κοντό μπροστά σε διάφορα μήκη .. επίσης πολύ λευκό δέρμα .. σημαίνει κάτι αυτό .. ?

12. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

...ότι μάλλον τις μπερδεύεις με τη σκακιέρα.