Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος KAIseR, στις 30 Ιανουαρίου 2009.

1. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Ma εδώ είναι το πρόβλημα οτι εκφράζεις μονο απορίες........τηλεγραφικές

Βάλε και γυαλιά; πάλυ δεν θα δείς...

Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2009
  2. Ποια ερώτηση;

Είναι που δε γίνεστε κατανοητός...  

3. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

και παρακαλώ να τοποθετησστε επι του θέματος του νήματος

4. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Αυτήν την ερώτηση...
    Θεωρώ οτι τα εν λόγω κάλπικα είδη είναι ούτως ή άλλως απαξιωτικά για το BDSM και όταν έχει κάποιος μια στοιχειώδη γνώση μπορεί να τα αναγνωρίσει και να τα αποφύγει αν το επιθυμεί. Αν είναι επιθυμητό, ας προστεθεί και το είδος των Drama Queens, καθώς στην Ελλάδα έχει πληθυσμό το εν λόγω άθλημα.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

χμ...ταπεινη μου γνωμη?ας μν μπαινουμε σε καλουπια δεν φοριεται η ''ταμπελοδεικτουμενη'' πως το λενε..δεν μου παει εχω να αποδειξω κατι σε καποιον?δεν θα μπω σε περαιτερω αναλυση,δν ειναι το στυλ μου αυτο 

6. Μα την έθεσα προς απάντηση.... Απορία...  

7. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Re: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

μπορείς να αλλάξεις νήμα ,υπάρχουν και πιο κατανοητά....

8. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Ο τρόπος με τον οποίο έθεσες την απορία σου, θυμίζει λίγο ρητορική ερώτηση, οπότε προσπάθησε λίγο να απαντήσεις  

9. Agitator

Agitator Regular Member

Εξαιρετικά συμπαθής llazouli,

Ουδέποτε στη ζωή μου δεν έδωσα καμία μα καμία σημασία σε καμιά ταμπέλα που έχει κρεμάσει κάποιος στον εαυτό του και πολύ περισσότερο, σε αυτές που κρεμάει οποιοσδήποτε σε οποιονδήποτε!

Λόγω του ότι περιστασιακά είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να μην βασίσω ή περιορίσω την άποψή μου και την γνώμη μου για σένα σε καποια posts, με χαρά μου να διασαφηνίσω κάποια σημεία του αρχικού μου post.

Νομίζω ότι είμαι αρκετα σαφής σε αυτό που λέω και ότι ξεκάθαρα δεν αφορίζω ή απορρίπτω κανένα status.

Δεν αναφέρομαι στα άτομα τα οποία έχουν ένα ειλκρινές ενδιαφέρον για το χώρο και τις πρακτικές του και βρίσκονται και κινούνται σε τέτοιους χώρους από υγιές ενδιαφέρον.

Αναφέρομαι στα άτομα που,ακόμα ,κρίνουν μια πρακτική από θεωρητική σκοπιά (μιας και κινούνται σε αυτό το χώρο εδώ και χρόνια αλλά παραμένουν στην θεωρία και την κριτική).

Αναφέρομαι στα άτομα των οποίων η γνώμη και άποψη κινείται σε προσωπικές ή προσωποποιημένες απόψεις ή αν θες και σε κάποιες κακές εμπειρίες τους . Που και οι τελευταίες είναι κατά κανόνα κακές προσωπικές επιλογές τους από έλειψη κριτηρίων ή από διαφορποίηση το φανταστικού με το πραγματικό.

Όσον αφορά τον ορισμό της σεβαστής άποψης, είναι αυτή που είναι βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες που ο καθένας από μας έχει βιώσει μέσα του. Όποια άλλη άποψη , για μένα δεν είναι άποψη αλλά προσωπική γνώμη, στερουμένη υποβάθρου.

Εξ άλλου δεν μπορώ να καταλάβω πως μια γυναίκα (ή άντρας), που υιοθετεί έστω και κάποιες πρακτικές του bddssm, μπορεί να αποκαλείτε vanilla.
    Αυτό πάντα μου δημιουργούσε μια αίσθηση ευθυνοφοβίας ή απλά φόβου απένατι στον εαυτό της (του). Εδώ αναφέρεται και το άλλοθι που ανέφερα νωρίτερα.

Όσο δε για τους ειδήμονες κλπ, είμαι αλλεργικός στο είδος. Μου αρκούν οι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Ελπίζω να σε κάλυψα αγαπητή llazuli και να μην μου κρατήσεις κακία! 

10. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

τυφλοί είμαστε, πιοι εισαστε εσείς?

11. KAIseR

KAIseR Regular Member

Εγώ είμαι Εγώ, Εσεις όλοι πιοί είστε?

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

συγνωμη...αλλα κ γω ειμαι μια θεοτητα,αλλα δν το κανω θεμα,το χαλαμε το νημα.μια μικρη παρατηρηση ευχαριστω!!!