Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος KAIseR, στις 30 Ιανουαρίου 2009.

1. skia

skia Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Ποιός είπαμε είπε το ''Εγώ Ειμί";

2. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Iμιτασιόν εδώ..ιμιτασιόν εκεί..ιμιτασιόν και παρα πέρα ..

Εγώ δεν μπορώ να κρίνω.. δεν είμαι καν σουμπίτσα.
    Ένα κωλόπαιδο είμαι που μου αρέσει να περνάω καλά...όπως εγώ γουστάρω και με όποιον εγώ γουστάρω. Μπορείς να έρθεις εσύ KAIseR και να με πείσεις πως δεν είμαι αυτό που εγώ νομίζω πως είμαι? Αν ναι..με ποια κριτήρια θα με έκρινες? Τι είσαι εσύ και τι είναι ο καθένας μας δλδ,για να μπορεί να κρίνει τον άλλον?
    Εσένα π.χ ποιος σε έβαλε γενικό κριτή των πάντων? Σύμφωνα με ποια κριτήρια κάνεις το ξεκαθάρισμά σου; Μετράει η εμπειρία χρόνων που ενδεχομένως κουβαλάς (αν κρίνω από την ηλικία σου δλδ); Που τελοσπάντων είδες γραμμένο το όνομά σου ως ορίτζιναλ μάστερ?

Εμένα λοιπόν δεν με πείθεις.. ​

3. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Το γεγονός οτι δεν λεει τιποτα και λειτουργεί σα να ψωνίζει και δεν ειναι μικρή και είναι και
    αρκετά ξύπνια

Δεν έκρινα κανένα μια θεωρητική προσεγγιση γίνεταο μόνο

Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2009
  4. Afrodyte

Afrodyte Regular Member

Αυτες οι θεωρητικες προσεγγισεις θα μας φανε..απο πρακτικη εμπειρια κανεις;

5. Lady_Dementia

Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Ωραία.. με ποια κριτήρια γίνεται η θεωρητική αυτή προσέγγιση? Δείξε μου και μένα πως περνάς στο κόσκινο τους ανθρώπους και τους κατατάσεις σε ορίτζιναλ και σε ιμιτασιόν. Πείσε με.. Πέτα επιχειρηματα στο τραπέζι και όχι κούφιες κουβεντες ανυπόστατες! Κάνε με να δω και γω αυτό που βλέπεις εσύ..

6. KAIseR

KAIseR Regular Member

οι θεωρητικες προσεγγισεις τεκμηριωνουν τις πρακτικές,πράγματι ενδιαφέρεσαι?

7. Afrodyte

Afrodyte Regular Member

Συνηθως η πραξη τεκμηριωνει τη θεωρια και οχι το αντιθετο!
    Αν ενδιαφερομαι για τι ακριβως;Μπορεις να εξηγησεις;

8. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Εντάξει, αυτό το κομμάτι του forum, λέγεται BDSM Discussion, ήτοι "σε δουλειά να βρισκόμαστε". Άλλωστε παλαιόθεν οι Έλληνες διακρινόμασταν για την τάση μας να (αμπελο)φιλοσοφούμε επί παντός επιστητού.

9. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Διάβασε το νήμα απο την αρχη και μετά τα συζητάμε,απο επικεφαλίδες κρίνεις συνήθως αστοχα,
    και είμαι ευγενής σε σχέση με τον τρόπο που γράφεις

10. Lady_Dementia

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Eίπα εγώ πως δεν διάβασα το νήμα? Αυτό που διάβασα όμως δεν με κάλυψε. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις μου.

Σε ποιο σημείο ακριβως φάνηκα αγενής? ​

11. KAIseR

KAIseR Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

το τι καταλαβαινει κανεις για κατι που διαβαζει ειναι υποκειμενικό

12. elfcat

elfcat . Contributor

@ Sadal Melik,
    Ο κ. Κάιζερ, ασχολείται με χαριτόβρυτες υπάρξεις όχι με στιβαρούς σωρούς . Άσε που δίνει αγώνα να αναγνωριστεί ως original αφέντης....  . Μην τον σαμποτάρεις. Ο αγών του είναι ευγενής και μέγας.

@ απανταχού vanillas. Μην ομιλείτε και μη θορυβείτε παρακαλώ. Δε φτάνει πού δεν ξέρετε τί σας γίνεται, δεν καταλαβαίνετε, δε βιώνετε, έχετε και άποψη. Και δε φτάνει που έχετε και άποψη, την εκφράζετε. Ντροπή σας! Silence, αχαίρευτες!!!!!!!!!!