Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Immaculate dream

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 30 Μαϊου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

mine, immaculate dream

Χρόνια κήδομαι σε με επιμέλεια και φροντίδα... Ω πώς να σε αλλάξω;

Και σε περίμενα, τα χρόνια αυτά της φροντίδας...

... i've been waiting for you...

... made breath and skin – τι ζητάς για να γίνεις;

Σπαραγμός να βλέπω τα νύχια μου στο άμωμο κάδρο σου να μπήγονται και να βγάζουν κομμάτια. Τα νύχια μου από ροζ γίνονται βυσσινί, μαύρα...

Αν αλλάξω όμως το... breath and skin – what it takes?

...Oh, it'll take a little time, might take a little crime

Οδύνη και σπαραγμός... πότε γεννήθηκες αλήθεια; εγώ σε γέννησα; Και πώς τα νύχια μου να μπήξω μέσα σου να σε αλλάξω; Και μετά;

Τα όνειρα είναι για να βιώνονται όμως αλλιώς γίνονται φαντάσματα ή εφιάλτες.

Πώς να σε αποστεώσω από όσα σκέφτηκα ή ονειρεύτηκα; Τα είδα όμορφα...

can not forgive from falling apart at the seams, can not believe you're taking my heart to pieces

Κι εκεί στο μεταίχμιο, μόνον λέξεις χτυπάνε μέσα μου, πεταρίζουν με βόμβο – πεταλούδες ή νυχτερίδες; Να τις βγάλω στο χαρτί; Και μετά;

... blow me into cry...

Σε διαλύω για ακόμη μια φορά σε κομματάκια, σε τουβλάκια που θα βάλω και θα ξαναβάλω στη σειρά, ποιο ταιριάζει και ποιο όχι; Σε ποια σειρά να πάει το καθένα; Είναι οι στιγμές εκείνες οι πιο φωτεινές αλήθεια όταν σε κοιτώ σε θραύσματα; Μπορώ να σε κάνω ότι θέλω;

...Chill, is it something real οr the magic i'm feeding off your fingers?...

Το μαύρο – είπε- κάνε το τέχνη! Βάλτο στον πίνακα, στις σκιές και τις σκιάσεις, κάντο δαντέλα, αραχνοϋφαντο, άστο να τυλιχθεί στο κορμί, το πρόσωπο σου και μετά να πέσει...

... mine… immaculate dream
    ... made breath and skin

If i stayed here just a little bit longer? If i stay here won’t you listen to my heart?...

2. Πολύ όμορφο.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Σας ευχαριστώ πολύ