Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Incest roleplay σε σχεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος GiorgosAnna, στις 15 Ιανουαρίου 2016.

1. GiorgosAnna

GiorgosAnna New Member

Τα εχω με μια κοπελα 1 χρονο,εγω ειμαι 23 αυτη 18 και προσφατα ρωταγαμε για σεξουαλικες φαντασιωσεις και αλλα διαφορα σχετικα με τι θελει ο καθενας στο σεξ
    Και τελικα φτασαμε στο σημειο να παραδεχτουμε και οι δυο οτι βλεπουμε τσοντες με incest roleplay και ηταν καλο γτ μπορεσαμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον και οτι σε αυτο μας καυλωνει η πραξη γενικα οχι με δικους μας)
    Θα θελαμε να κανουμε μητερα-γιος ,πατερας-κορη ,αδερφια(κυριως τα 2 πρωτα)

Απλως επειδη δεν το εχουμε κανει ποτε θα ηθελα γνωμες τι να κανουμε.τι να προσεξουμε κ.α. ???
    Δλδ ξεκιναμε κατευθειαν να υποδυομαστε τον ρολο η απλα πανω στο σεξ λεμε μερικα πραγματα σχετικα με το roleplay?
    Απλως θα ηθελα μερικες γνωμες ωστε να ειμαι οσο το δυνατον πιο ετοιμος

Ευχαριστω εκ των προτερων  

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Δεν υπάρχουν εγχειρίδια λειτουργίας, εμπιστευθείτε την μεταξύ σας επικοινωνία, δεν χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να κάνετε λάθη και μόνοι σας.

3. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Όσο η επιθυμία σας γεννιέται από την σφαίρα των φαντασιώσεων, όπως είπε και ο @cadpmpc εμπιστευθείτε την μεταξύ σας επικοινωνία και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους, φυσικά. Οι φαντασιώσεις, δεν έχουν όρια και δεν μπορείς να τις περιορίσεις. Φτιάξτε εικόνες στο μυαλό σας και "παίξτε" με αυτές, για να το ευχαριστηθείτε.

Εφ'όσον ζητάς κατευθυντήριες οδούς και όντας και οι δυο σας πολύ νέοι και αρχάριοι σε όλο αυτό, μια ασφαλής προσέγγιση, θα ήταν, να ξεκινήσετε να λέτε ο ένας στον άλλον, τι σας ερεθίζει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης που λόγω του ερεθισμού (σωματικού και εγκεφαλικού), οι άμυνες καταρρέουν και μπορείτε να είστε πιο ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε, και είναι πολύ σημαντικό, είναι το εξής ένα: Όταν στις φαντασιώσεις σας, "συμμετέχουν" τρίτα άτομα και δη υπαρκτά (κυρίως σε παιδιά αναφέρομαι), τότε θα έπρεπε να χτυπήσει red alert.. Aν για παράδειγμα, υπάρχουν μέλη νεαρής ηλικίας, στις οικογένειές σας και αρχίζετε να φαντασιώνεστε εικόνες με αυτά,τότε θα πρέπει να ηχήσουν οι καμπάνες κινδύνου.
    Από το μυαλό γεννιούνται όλες μας οι επιθυμίες. Απαξ και ριζώσει μέσα σας, δύσκολα βγαίνει..

Κατά τα λοιπά, και εφ' όσον πρόκειται καθαρά και μόνο για παιχνίδι ερεθισμού, παίξτε άφοβα  

4. GiorgosAnna

GiorgosAnna New Member

Οχι καθαρα φαντασιωση και για αυτο ειπα κυριως τα 2 πρωτα
    Ναι καπως ετσι το ειχα σκεφτει και εγω και σας ευχαριστω για τον χρονο σας
    Απλως θα ειναι η πρωτη φορα που θα το δοκιμαζουμε και ειμαι καπως αγχωμενος και ισως ηθελα και μια εμμεση υποστηριξη γτ συμβουλες δεν υπαρχουν αυτοσχεδιασμος ειναι κυριως αλλα ευχαριστω και παλι  

5. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Τι δουλειά έχει το άγχος; Λαχτάρα και προσμονή, θα έπρεπε να νιώθεις, εφ' όσον μια φαντασίωσή σου, θα πραγματοποιηθεί  

Καλό βόλι, λοιπόν, και έλα να μας πεις πως πήγε.. αγωνιώ ήδη..  

6. Libertin

Libertin Regular Member

Ανάλογα το πόσο καιρό είστε μαζί και πόσο έχετε προχωρήσει. Λογικά θα χρειαστούν κι άλλες διευκρινήσεις. Η φαντασίωση δεν θα μείνει εκεί. Ίσως χρειαστεί να εμπλουτιστεί. Πάνω στο παιχνίδι μπορεί να της πεις ή να σου πει "δεν κάνουμε κι αυτό"?

7. GiorgosAnna

GiorgosAnna New Member

1 χρονο τα εχουμε και εχουμε κανει τα κλασσικα οπως καθε ζευγαρι
    αυτο θα ειναι το πρωτο "διαφορετικο" ας πουμε

8. GiorgosAnna

GiorgosAnna New Member

Το δοκιμασαμε 3 φορες
    2 πατερας-κορη,1 μητερα-γιος

Την πρωτη π-κ της αρεσε λιγο στην αρχη αλλα μετα ξενερωσε,την αλλη φορα καναμε μ-γ και πηγε κανονικα
    Και τελος την τριτη φορα καναμε ξανα π-κ ομως μετα απο λιγο που αναψαμε πολλοι αρχισε να μου ζηταει πιο αναλυτικες λεπτομερειες με οσα λεγαμε εγω δεν ειχα θεμα ουτε μου φανηκε κακο
    Πως θα λεγατε να το προχωρησουμε πλεον?Οι πιο πολλες λεπτομερειες και να φευγεις απο την γενικη σκεψη ειναι κακο?