Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

introduction to urethral play

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος tzeo, στις 30 Ιανουαρίου 2015.

1. tzeo

tzeo New Member

ενδιαφερομαι για προσωπικες εμπειριες οσον αφορα urethral play σε female sub

εχω καποιες πληροφοριες σε θεωρητικο επιπεδο, δεν τις εχω εφαρμοσει ομως λογω απειριας στο συγκεκριμενο κομματι, κ απο φοβο μην προκαλεσω τραυματισμο ή οτιδηποτε αλλο, μη αναστρεψιμο

αν το εχει δοκιμασει καποιος, περιμενω τις γνωσεις σας

ευχαριστω

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@tzeo : Aυτό εννοείς;;;

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

4. Freja.in

Freja.in Regular Member

Υπάρχουν ειδικά εργαλεία για urethral play , χρειάζεται μεγάλη προσοχή σταθερό χέρι και αντίληψη. Προσωπικά μου άρεσε καθώς το βρήκα γλυκά βασανιστικό. Κανόνας κατ εμέ να μην κουνηθεί το sub ούτε χιλιοστό και πως είναι μια πρακτική που η κατάχρηση μπορεί να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.