Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Jimboy

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 14 Ιανουαρίου 2011.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

Ένα από τα πρώτα άτομα που μπορούσα να συνεννοηθώ στο greekbdsmcommunity ήταν ο jimboy. Έβλεπα έναν κοινό κώδικα. Γελάγαμε με κοινά χαζά. Σχολιάζαμε με τον ίδιο τρόπο. Είπαμε να βρεθούμε για σουβλάκια. Το λέγαμε και το ξαναλέγαμε στο ξεκάρφωτο σε διάφορα νήματα. Όταν βρεθήκαμε λέω μέσα μου:"τί φάτσα είναι τούτος. " Μιλήσαμε , γελάσαμε και τελικά μιά χαρά ήταν και η φάτσα του. Σιγά σιγά ανοίχθηκε ο ένας στον άλλο. Για προσωπικές ανησυχίες. Συμβουλές , άλλοτε του κώλου και άλλοτε για σοβαρά θέματα. Πάντα εύστοχος και όπου μπορούσε μου τα έχωνε γιατί εγώ πετούσα ατάκες και τον αποσυντόνιζα. Μαλακία ίσως αυτό που κάνω τώρα. Δεν θέλω να το κάνω ποιητικά ούτε κουλτουριάρικα. Πριν αρκετούς μήνες τον είδα οτι ήθελε λίγο να αποχωρήσει από το φόρουμ. Και όχι μόνο. Ήθελε να αφήσει και διάφορα ¨βίτσια" ή συνήθειες στην άκρη. Είχε γνωρίσει και μία κοπέλα που τον κάλυπτε σε άλλους τομείς. Ήταν συνέχεια μαζί. Ήταν καψούρης. Του έλεγα σε κάποιες φάσεις "αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις." Τον Οκτώβριο άρχισα να τον χάνω. Τον έπαιρνα τηλέφωνο. Ήταν πάντα κλειστό. Στα μηνύματα δεν απαντούσε. Σκεφτηκα πως το παράκανε λίγο. Είπαμε να αποκοπεί αλλά όχι κι έτσι. Δεν έδωσα πολλή σημασία. Την Δευτέρα που πέρασε έκανα προσπαθεια να τον βρω στο σταθερό του. Δεν μπόρεσα. Στο facebook τελευταία καταχώρηση ήταν τον Οκτώβριο. Κάνω αίτηση φιλίας στο Δεσποινάκι του. Και της στέλνω μήνυμα. Παραθέτω το μήνυμα και την απάντηση που πήρα την επόμενη το πρωί.

Ανάμεσα σε Despoina και εσάς

Giannis Εxtrimopoulos 11 Ιανουαρίου στις 1:26 π.μ.
    Γεια σου Δεσποινάκι.
    Πες μου κάτι σε παρακαλώ γιατί έφαγα μια φρίκη.
    Ο Τζιμάκος έχει εξαφανιστεί. Τον παίρνω στο ένα κινητό.... τίποτα. Τον παίρνω στο άλλο, δεν ισχύει. Τον παίρνω στο σταθερό που ήξερα οτι το έχει και για τη δουλειά..... ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται. Στο facebook η τελευταία καταχώρηση είναι από τον Οκτώβριο. Του είχα στείλει κι εκεί μήνυμα και πάλι δεν απάντησε.Τί έγινε; Τον κυνηγάει κανείς; Σε παρακαλώ πες μου γιατί δεν σου κρύβω οτι έχω βάλει τα χειρότερα στο μυαλό μου. Σ 'ευχαριστώ. Αν δεν θες εδώ για κάποιο λόγο , στείλε μου sms στο 69*******.
    Σ ευχαριστώ και καλή χρονιά.

Despoina 11 Ιανουαρίου στις 10:46 π.μ. Αναφορά
    Γιάννη μου καλή σου μέρα.Αυτό που έπαθε ο Δημήτρης σίγουρα είναι το χειρότερο.Λυπάμαι που θα στο πω εγώ και θα σε στεναχωρήσω.Όλοι μας έχουμε φάει την ήττα μας, και ποιο πολύ εγώ.Ο Δημήτρης μου δυστυχώς 2 οκτωμβρίου στην ανάβυσσο, που πηγαίναμε για σαβ/κο, μου έμεινε στα χέρια μου μέσα από οκσύ εμφραγμα μυοκαρδίου.Ξέρεις δύσκολα βάζεις στο μυαλό σου, το χειρότερο. Πίστευα ότι από το προφίλ του, η μέσω φίλων θα το ήξερες, αλλιώς θα στο έλεγα πιο πριν.Ότι και αν σου πω είναι λίγο!!!!!!!!Έχω φάει το σοκ της ζωής μου.Δεν το παλεύω με τίποτα.Μία στο εκατομμύριο θα μπορούσα να το φανταστώ.Ο Δημήτρης μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για σένα,.Βλέπεις τελικά δεν πρόλαβα ούτε το μουστάκι να του ξυρίσω , αλλα ούτε και να μπορέσω να τον κρατήσω κοντά μου,έφυγε σαν πουλάκι που λένε πολύ γρήγορα και χωρίς να κουραστεί πολύ,

Αντίο φίλε Τζιμάκο. Με στεναχώρησες ρε γαμώτο.

2. skia

skia Contributor

Απάντηση: Jimboy

3. Απάντηση: Jimboy

Μακάρι να ήταν ψέμα. Καλό ταξίδι.

4. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

5. anasia

anasia Contributor

Σωπα extremako !
    Ειχαμε πιει αρκετα ποτηρια ολοι μαζι ,
    ειχαμε γελασει ειχαμε περασει καλα .
    Ναι ειχε χαθει αλλα για προσωπικους του λογους
    που να φανταστει κανεις αυτο !

6. thaleia

thaleia Contributor

ειδα το νημα με τιτλο Jimboy και ειπα : τι κουφα μας λεει παλι ο Jimboy ? ανοιξε νημα με τ ονομα του ! μονο αυτο δεν περιμενα .... καλο ταξειδι φιλαρακι ....

7. gaby

gaby Guest

κρίμα το παλικάρι, κρίμα, κρίμα και για τον εξτριμόπουλο που χάνει τον φίλο του.

8. katerina

katerina Regular Member

9. SiberianWolf

SiberianWolf New Member

Rest In Peace

10. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Fuck.

Δεν τον ήξερα καλά, νομίζω τον είχα δει μία ή δύο φορές. Δε θυμάμαι πολλά, μόνο ότι έχει μείνει στο μυαλό μου σαν καλός τυπάκος. Αλλά δεν το υποτιμώ αυτό. Πλέον δεν ξέρω πολλούς καλούς τυπάκους.

Να'ναι καλά το παληκάρι εκεί που είναι.

11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πολύ λυπάμαι και ας μην τον γνώριζα.
    Extreme εύχομαι να θυμάσαι πάντα με αγάπη τον φίλο σου και οι όμορφες στιγμές σας να σε συντροφεύουν.

12. sk

sk Regular Member

λυπάμαι για την απώλεια του φίλου σου...καλό του ταξίδι.

sk