Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

jingle balls, jingle balls, jingle all the way..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιανουαρίου 2016.

1. Με αφορμή τα χριστούγεννα που μόλις πέρασαν και παραφράζοντας το γνωστό τραγουδάκι θα σας μιλήσω σήμερα για.. μπάλες..
    Όχι όμως αυτές που φαντάζεστε η θα θελατε..
    Θα σας μιλήσω για κάποιες άλλες μπάλες που δεν εμφανίζονται μόνο τα χριστούγεννα σε κάποιο δέντρο..

Πάμε λοιπόν να ακούσουμε μια μικρή γλυκιά τρυφερή ιστοριουλα που ισως κάνει αρκετούς από σας να ταυτιστειτε..

Ηταν ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ όταν ο Κύριος κατέφτασε στο σπίτι έτοιμος για άλλη μια υπεροχη συνάντηση..
    Από την αρχή της βραδιάς φάνηκαν οι προθέσεις του.. ήθελε να δοκιμάσω για πρώτη φορά μια σφηνα την οποία θα έπρεπε να έχω μέσα μου..εμ ..πίσω μου για να είμαι πιο σαφής..! καθόλη την διάρκεια ..ενώ ταυτόχρονα εξασκούσε επάνω μου όλες τις υπέροχες επίπονες και ακρως ερεθιστικες πρακτικές του..

Πριν καλά καλά τελειώσει την ανακοίνωση του, μια τρομαγμένη μεν τσιριχτη δε..φωνουλα ακούστηκε
    -ΌΧΙ Ι Ι Ι
    -Τι όχι? Αφού δεν είναι στις κόκκινες γραμμές σου..
    -Ναι κύριε Μου.. έχετε δίκιο δεν είναι.. αλλά..
    -Αλλά τι?
    -έχω κάτι μικρές μπαλιτσες εκεί πέρα που αν μπει οτιδήποτε σίγουρα θα προκαλέσουμε μια κόκκινη γραμμή.. από αίμα.
    -Α! Κατάλαβα! Έχεις αιμορροΐδες!
    -……………

Και κάπως έτσι σταμάτησε η πρώτη απόπειρα χρήσης σφηνας ..και άρχισε ο καλύτερος εξευτελισμός κάθε φορά που θα αναφερόταν το θέμα από κει και έπειτα...

Αιμορροΐδες λοιπόν! Ναι!! μικρές κόκκινες μπάλες που στολίζουν περίτεχνα τα κωλαρακια πολλων απο μας ..σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, εσωτερικές, εξωτερικές.. ενοχλητικες και αφόρητες καμία φορά..

Θα ηθελα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις. σας έχει τύχει ποτέ να εμφανιστούν μετά από έντονη σεξουαλικη επαφή? (Και δεν Εννοω μετά από πρωκτική επαφή! )Εννοω από κολπική. εκτός λοιπόν από σφίξιμο λόγω ενοχλησης στο εντερακι μου εχει συμβεί και μετά από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.
    Γιατί συμβαίνει άραγε αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι να το αποφυγω?και αν όχι τι πρέπει να κάνω έπειτα ώστε να υποχωρήσει σύντομα η ενόχληση?!

2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Μου έχει συμβεί μετά από γαστρεντερίτιδα για τους προφανεις λόγους ...απαίσιο πονάει πολύ ούτε να κάτσεις μπορείς καλά καλά...το μόνο πράγμα που πραγματικά βοήθησε ήταν κρύο νερό...Πάντως μου συνέβη μόνο μία φορά αν σου συμβαίνει συχνά μήπως να συμβουλευόσουν κάποιον ειδικό??μπορεί να θέλει κρεμούλα.

3. Δεν συμβαίνει συχνά. δύο τρεις φορές τον χρόνο περίπου.

Και όπως μου εκμυστηρεύτηκε και ένας φίλος στο τσατ, ο οποίος ντρέπεται να καταθέσει την εμπειρία του γιατί θα πλήξει το κύρος του στην ελληνική και παγκόσμια bdsm σκηνή..., είναι φορές λέει που αντί για δύο μπροστινές μπάλες που έχει από γεννησημιου του να κρέμονται βαριές και αρχοντικές.. καταλήγει με τέσσερις πέντε μπρος πίσω και τις κουνά σαν το παρακάτω εκκρεμές..

View attachment 40463

Last edited: 3 Ιανουαρίου 2016
  4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@sokolata : γιατί δεν αποτελεί αιτία αν δεν υπάρχει προδιάθεση.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Είναι κάτι που μου έχει συμβεί μόνον 1 φορά λόγω σιδήρου που έπρεπε να παίρνω.
    Αλλά πιστεύω ότι ακριβώς επειδή δεν σου τυχαίνει συχνά, μια πολύ ήπια τοπική θεραπεία με κρέμα - έλαιο θα σε βοηθήσει πάρα πάρα πολύ και δεν θα επιδεινώσει την κατάσταση.

7. Dapom

Dapom Contributor

Με όλο το σεβασμό σε εσένα και στο προβλημα σου...ειλικρινά για ενα τέτοιο θέμα ζητάς απόψεις και βοήθεια εδω μέσα και δεν πας σε ενα γιατρό ;;;;!!!

8. Δεν ζήτησα την βοήθεια σας σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς λατρεμένε . Την άποψη σας ζήτησα.και συγκεκριμένα αν σας έχει συμβεί μετά από σεξουαλική επαφή.
    Κατά τα άλλα έχω γιατρό εντός της οικογένειας απλά δεν μπορώ να κάνω την ερώτηση με αυτή την παράμετρο.. καταλαβαίνεις νομίζω.

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αραιά και που εμφανίζονται αλλά καμία σχέση με κολπική επαφή.

10. Dapom

Dapom Contributor

Θελω να πιστεύω οτι γνωρίζεις πως εξω απο το δωμάτιο που βρίσκεσαι υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ γιατροί και μαλιστα ειδικοί στο θεμα σου που μπορεις να επισκεφθείς και μαλιστα θα σου δώσουν την καταλληλότερη απάντηση για το προβλημα σου.

Με συγχωρείς αλλα το ερώτημα σου μου θυμίζει αυτο με τις γιαγιάδες και κατι θείες που λενε "αχ με πονάει το αυτί μου" και η αλλη της απαντάει "α εγω πήρα το τάδε φάρμακο και μου πέρασε. " και η αλλη τρέχει να το αγοράσει χωρις να συμβουλευτεί γιατρό.

Δεν ειμαι γιατρός ...αλλά με τρελαίνει αυτη η ελληνική νοοτροπία οτι πάντα θα υπαρχει ενας ή και περισσότεροι που δεν ειναι ειδικοί αλλα "να μωρέ το ιδιο ειχε και η ξαδέρφη της κουμπαράς μου κι εκανε το τάδε "

11. Η αλήθεια είναι πως εδώ στην τρίτη πτέρυγα του ψυχιατρείου που βρίσκομαι έχει πολλούς ανθρώπους ντυμένους στα λευκά.. πιθανολογω ότι κάτι ξέρουν.. αλλά δεν θα τους ρωτήσω..!!!! θα περιμένω το βράδυ τον μυστικό μου φίλο που με επισκέφτεται φορώντας κόκκινη κάπα και ενώ πετάει με τα κατάμαυρα φτερά του μου λέει με βραχνη φωνή "σκότωσε τους όλους.. "Και θα ρωτήσω εκείνον