Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Key Holder

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 20 Σεπτεμβρίου 2022.

1. slave32

slave32 Contributor

Ειχα απογοητευτει απο τον εαυτο μου. Απο την αδυναμια να κανω μια D/s σχεση. Απο την αλλη ειχα παραλαβει το καινουριο cb6000. Το φορεσα, το κλικ του λουκετου, η δυσφορια. Σε τρεις μερες το εβγαλα, την επαιζα πολυ, εχυνα ασταματητα. Μονος στο σπιτι,γυμνος, εβλεπα πορνο. Ενας αφεντης που χτυπουσε με μανια τον κωλαρακο του υποτακτικου του. Δεν αντεχα αλλο. Εβαλα αγγελια σε ενα σαητ. "Υποτακτικος 30αρης ψαχνει Καποιον να τον κραταει κλειδωμενο"
    Ηρθαν πολλα μηνυματα, μιλησα με καμποσους αλλα δεν με κλικαρε τιποτα.

Το παρατησα. Μαλλον δεν θα εβρισκα κατι. Παρασκευη βραδυ βγηκα για ποτο μονος.
    Πηγαινω συχνα αυτο στο μαγαζι. Εχω γνωριστει με τα παιδια. Καθομουν σε μια γωνια, πινοντας μια μπυρα.
    <<Μάριε, μοναχος παλι>> πριν προλαβω να γυρισω ο ανδρας καθισε διπλα μου, ο μπαρμαν του εφερε ενα ποτηρι ουισκυ. Ο ανδρας που καθισε διπλα μου, ο κυριος Νικος, ο ιδιοκτητης του μαγαζιου.
    <<ε, αφου ξερετε..>>
    Μου χαμογελασε.
    <<Δεν εχεις συντροφια ποτε, ενα τοσο ωραιο αγορι ειναι κριμα>>
    Δεν προλαβα ν απαντησω. Πλησιασε πολυ κοντα μου.
    <<Ενα τοσο ομορφο αγορι θα ηθελα πολυ..>>
    <<να το γαμησετε;>>
    Χαμογελασε, του ανταπεδωσα.
    <<ξερετε θελω διαφορετικα πραγματα>>
    Εκανε νοημα στον μπαρμαν να μου φερει κι αλλη μπυρα.
    <<Μιλα μου μικρο μου>>
    Αισθανθηκα ανετα και φυσικα ειχα ερεθιστει με το ενδιαφερον του.
    <<Ειμαι υποτακτικος, θελω καποιον να με ελεγχει, να με κλειδωσει>>
    <<Να σε κλειδωσει;>> με ρωταγε, αλλα νομιζω ηξερε περισσοτερα απο οσα ελεγε.
    Του εδειξα φωτογραφιες με κλειδωμενουε ανδρες. Καυλωνε και φαινονταν πολυ.
    << Συγγνωμη που σας καυλωσα>>
    Εβαλε τα γελια.
    <<Θες να παμε στο γραφειο μου να μου παρεις μια πιπα;>>
    <<Πολυ>>

.... part 1

2. slave32

slave32 Contributor

Τον ακολουθησα στο χωρο που βρισκονταν πισω απο το μπαρ, ανοιξε μια πορτα σιδερενια. Την κλειδωσε μετα. Ενα μικρο φωτιστικο δαπεδου φωτιζε τον πεντακαθαρο χωρο. Ωραιο γραφειο, ξυλινο, μερικα χαρτια. Ενας δερματινος καναπες.
    <<θελετε να γδυθω;>> τον ρωτησα. Χαμογελασε.
    <<Εγω απλα μια πιπα σκεφτομουν, αλλα ναι ας σε δω ολοκληρο>>.
    Ντραπηκα λιγο, αισθανθηκα τοσο φθηνος. Αλλα ειχα αφαιρεσει καθε αξιοπρεπεια απο πανω μου προ πολλου. Εβγαλα τα ρουχα μου, εμεινα μονο με αυτο αναμεσα στα ποδια μου. Με πλησιασε. Τα ματια του σχεδον επικριτικα αγγιζαν το κορμι μου. Ετρεμα απο φοβο, ενθουσιασμο, καυλα ολα μαζι.
    <<Δεν περιμενα να το φορας ηδη αυτο>>.
    Στο χερι μου κρατουσα το ζευγαρι των κλειδιων. Υπνωτισμενος του τα προσφερα χωρις να υπαρχει καμια εγγυηση. Χαμογελασε. Τα πηρε στα χερια του, πηγε πισω απο το γραφειο του ανοιξε ενα συρτσρι και τα εβαλε μεσα.
    <<Γονατισε και ανοιξε το στομα σου εχεις κατι να κανεις>>
    Δεν διστασα καθολου. Γονατισα, ανοιξα τις γναθους μου και περιμενα. Αφησε το παντελονι του να πεσει, ακουμπησε το καυλι του στο προσωπο μου για λιγο πριν το βαλει μεσα στο στομα μου. Δεν ηταν πιπα αυτη, μου γαμουσε το στομα. Τυλιξε τη ζωνη του γυρω απο τη λεκανη του και την κεφαλι μου, σφιγγοντας τη δυνατα. Τωρα με γαμουσε πραγματικα, ενιωθα να πνιγομαι. Αντεχα γεμιζοντας δακρυα το ομορφο καυλι του. Συνεχιστηκε για αρκετη ωρα αυτο μεχρι να γεμισει το στομα μου με το ζεστο του σπερμα.

<<Τα πηγε καλα για πρωτη φορα>>
    Εβγαλε τη ζωνη, με βοηθησε να σηκωθω.
    <<Αυριο την ιδια ωρα να εισαι εδω, τα κλειδια θα τα κρατησω>>

..part 2

3. slave32

slave32 Contributor

Ουτε το καταλαβα πως περασε η μερα. Εβαλα ενα πουκαμισο κι ενα τζιν κ πηγα στο μπαρακι. Εκατσα στο ιδιο σημειο. Δεν τον ειχα δει καθολου. Σαββατο βραδυ, το μαγαζι ειχε αρκετο κοσμο.
    Πηγε μια και αρχισα ν απογοητευομαι.
    <<χαιρομαι που ηρθες σημερα>>
    Δεν το καταλαβα απο που ηρθε. Δε προλαβα να μιλησω.
    <<Σου αρεσε το σπερμα μου;>>
    <<Πολυ>> απαντησα με τα μαγουλα μου αναψοκοκκινισμενα.
    <<Αποψε εχεις δυο επιλογες. Ειτε θα ερθεις να επαναλαβουμε τα χθεσινα, ειτε θα ερθεις για να σε μαστιγωσω>>
    Εμεινα με το στομα ανοιχτο. Ηθελα να βαλω τα κλαματα.
    <<Τι εκανα λαθος και σας δυσαρεστησα;>>
    Έτρεμε το χερι μου. Ενιωσα το δικο του να με πιανει. Το εβαλε μεσα απο το παντελονι μου, αγγιζε τις μπαλες μου.
    <<Εκανες πολλα. Μονο το μαστιγιο μπορει να σε συγχωρεσει>> μάλαζε τα κλειδωμενα μου οργανα.
    <<Λοιπον?>>
    Ηθελα τοσο πολυ να τον γευτω παλι, αλλα ενιωθα τοσες ενοχες.
    <<Να με μαστιγωσετε, Κυριε>> χαμογελασε παλι.
    <<Σωστη επιλογη, ακολουθησε με μικρο>> part 3