Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kiniseis Gay-bi-str8

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος makedonas, στις 2 Ιουνίου 2012.

1. makedonas

makedonas New Member

κΑΛησπερα σε ολους και ολες
    διαβαζα κατι θεματα στ ιντερνετ για τις ταμπελες που βαζουν οι ιδιοι ανθρωποι(οπως κ παρασυρθηκα κ εγω) για str8 bi gay.
    Πολυ απλα δεν με ενδιαφερει.
    Το κρεβατι το δικο μου δεν αφορα κανεναν, οι προτιμισεις μου ειναι σε νορμαλ επιπεδα, δεν ειμαι λιγουρης και εθισμενος στ σεξ κτλ. Απλα οτι ατομο βρεθει μπροστα μου αρκει να με αγαπα και να με καταλαβαινει, ανεξαρτητου φυλλου.
    μονο η κολλητη μου και 2 φιλοι μ ξερουν για τις προτιμιησεις μου.
    Απλως θελω να επικεντρωθω και θελω να μαθω οταν λενε απο τις κινησεις σου ξερω ποιος εισαι.(αν στεκει) Δεν ειμαι θυλ. (προσωπικα δεν τους συμπαθω)
    Οποτε τι εννοουν απο τις κινησεις; Πως περπατας; Τι λες;Πως εφραζεσε και τι αλλες κατηγοριες υπαρχουν που σε κοβουν τι εισαι;

Φιλικα
    ....
    Μακεδονας

Last edited: 3 Ιουνίου 2012
  2. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Kiniseis Gay-bi-str8

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Εσένα σε ενοχλεί που άλλοι έχουν προκαταλήψεις εσύ γιατί έχεις απέναντι στους άλλους? 

3. makedonas

makedonas New Member

Σορρυ λαθος διατυπωση. Μετα απο ωρα ειδα πως δεν εστεκε

4. xy

xy Regular Member

Γεννιέσαι ή γίνεσαι ; τι μας είπες τώρα δηλαδη. Ναι, το τι κάνεις στο κρεβάτι σου δεν ενδιαφέρει κανέναν, και δεν σε κρίνει κανένας, ή τουλάχιστον δεν σε κρίνει κανείς σε αυτο το φόρουμ,και θές να σε καταλαβαίνει και να σε αγαπά. Welcome to the real world my friend.

Ο,τι αφορά τις κινήσεις κλπ, διάβασε περι γλώσσα του σώματος. Και πίστεψέ με, ξέρω πολλούς gay που το κρύβουν και δεν το καταλαβαίνει κανένας, άμα όμως ''μπεί'' μέσα στον βιο-κόσμο σου, και οι κινήσεις και η φωνή σου θα κάνει μπάμ.

Τέλος να σε ρωτήσω, οι ταμπέλες γιατι σε χαλάνε ; Άμα είσαι δηλαδή μαλλιάς , και σε λένε ροκά, σε χαλάει ; Άμα είσαι πάλι μαλλιάς και σε λένε μπουζουξή, σε χαλάει αυτό ;

Last edited: 3 Ιουνίου 2012
  5. makedonas

makedonas New Member

Τι σου ειπα; οτι διαβαζω στ ιντερνετ σ ειπα 
    Σε ευχαριστω για την απαντηση παντως!!
    Αυτοι ποιυ ξερουν για μενα τα 3 ατομα μ λενε πως δεν μοιαζω. Αυτο με νοιαζει εμενα  

6. Uther

Uther Contributor

Το μονο που χρειάζεται να κάνεις ειναι προσπαθήσεις να αντιγράψεις
    κινήσεις straight αντρών που φοβουνται πώς θα τους πουν
    gay.
    Σε κάθε περίπτωση κάποιος κακόβουλος
    που ασχολειται μονο με αυτο Και φοβάται οπως ο διάολος το λιβάνι
    Αν δεν σε πει gay θα σε πει κρυφοgay.
    το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μην ασχολείσαι με το τι βλέπουν
    και πώς το ερμηνεύουν οι άλλοι.

Ο μόνος τρόπος για να σε βλέπουν και να λένε τα καλύτερα
    Είναι να αγαπάς αυτό που είσαι.
    Το αντρικό σου σώμα δηλαδή. Με όποια σεξουαλική προτίμηση έχει.

Ο ναρκισσισμός βοηθάει πολύ στο να πάψουν τα σχόλια
    ανεξάρτητα με το αν θα αντιλαμβάνονται οτι εισαι straight - bi ή gay.

Το τι σχολιάζει ο καθένας αφορά το δικο του κομπλεξ.
    Πχ, οι ομοφυλόφιλες με λένε ομοφυλόφιλη. Οι bi, bi και οι straight ανάλογα.
    Και straight και les και bi. Τα έχω ακουσει όλα.
    Έχω ακουσει με μινι και γόβες πως ειμαι μπουτς (νταλίκα - αντρογυναίκα).
    Έχω ακούσει ότι δεν φαινομαι λεσβία και γι αυτο αρέσω στις straight.
    Γενικώς ο καθένας ο,τι καταλαβαίνει λέει.
    Μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι. Μονο να αγαπάς την εικόνα του σώματός σου και το σώμα σου το ίδιο.

7. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Μπράβο σου!
    Αποδεικνύεις πως σε διακατέχει όχι μόνον εσωτερική ισορροπία, αλλά ιδίως διαθέτεις και ισχυρή αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση!

8. makedonas

makedonas New Member

Καλημερα  !
    1 φορα με εχει πει ενας ετσι, αλλα ηταν ο ιδιος και οπωσδηποτε επρεπε να παραδεχτω κατι τετοιο για να νιωσει εκεινος τετοιος. Τις δικες του ανασφαλειες τις μετεδιδε με μισος σε αλλον.
    Ναι αγαπαω το σωμα μου(αν και πρεπει να γυμναστει λιγο)  
    Ο ναρκισσισμος ευτυχως υπαρχει ειδικα το τελευταιο καιρο που αρχισα και συνερχομαι απο κατι οικογ,προβληματα.
    Ετσι σωστα τα λες καλα κανεις κεσυ 
    χθες διαβαζα κατι αρθρα, ετσι βρηλα και αυτο το σαιτ με κατι θεματα π υπαρχουνε δω, και ελεγε κινησεις που μπορει να καταλαβουν η να υποψιαστουν, αν δν βλεπεις ποδοσφαιρο αν λες η κοπελα μου η γκομενα μ η το ατομο μου κ.τ.λ. ειμαι 22χρ. η ολοκληρωμενη μ σχεση ηταν 1+1(ισοπαλια δλδ) απο κει κ περα ηταν πλατωνικες οι σχεσεις π ειχα(4ηταν)
    φενετε περιεργο εδω τοσα ακουσα, αλλα δεν μ αρεσει το σεξ, οσο μ αρεσει μια αγκαλια. Μην κοιτατε που εκανα οτι εκανα εκεινο ετυχε, αλλα μετα την ολοκληρωση ελεγα τι εκανα;
    ξεφυγα λιγο