Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kira

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 6 Ιανουαρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Τελειωσα το μαθημα. Ειχα φρικτο πονοκεφαλο. Η υγρασια της πολης δεν ευνοουσε την ιγμοριτιδα μου. Θυμομουν οτι εχει ενα φαρμακειο δυο στενα απο το καινουριο σπιτι.

Μετακομισα στη πολη πριν δυο εβδομαδες. Περιμενα καιρο την ευκαιρια να διδαξω σε αυτο ιδρυμα. Δεν μπορουσα ν'αρνηθω. Αφησα την Σόφια πισω μου, επαναπατριστηκα.

Περασα την πορτα του ασανσερ, μια κοπελα στο ταμειο, ξανθη μετριου αναστηματος, πανεμορφη.
    -Τι θα θελατε;
    -Ενα αναλγητικο για τον πονοκεφαλο.
    Δεν το συνηθιζω να παρατηρω για περισσοτερη ωρα καποια, αλλα καποια μου θυμιζε.
    Μου εδωσε το φαρμακο, την ευχαριστησα, πληρωσα κι εφυγα.

Πηγα σπιτι πηρα το φαρμακο, ξαπλωσα, αποκοιμηθηκα. Ξυπνησα περιπου πεντσ το απογευμα. Η εικονα της κοπελας στο φαρμακειο δεν εφευγε απο το μυαλο μου.

Μπηκα στον τραπεζικο μου λογαριασμο να ελεγξω την πληρωμη. Φαρμακειο Μαρθα Συριγου.

Μα ναι, αυτο ειναι. Η Μαρθα ειναι. Υπηρξε φοιτητρια μου στο πανεπιστημιο της Σόφιας. Μου ειχε κανει εντυπωση και τοτε το πρασινο των ματιων της και οι εξαιρετικες επιδοσεις στα μαθηματα.

Δεν ξερω γιατι, αλλα μεσα μου κατι με τραβαγε να παω παλι στο φαρμακειο της.

Μπηκα, συζητουσε με μια αλλη κοπελα. Δεν καταλαβαινα αν ειναι πελατισα ή οχι. Απολαμβανε η μια την παρουσια της αλλης. Φανηκε να με αγνοει. Δεν ξερω. Περιμενα υπομονετικα τη σειρα μου.

Σηκωθηκε μετα απο δεκα λεπτα.
    -Περασε το κεφαλι σου;
    -Ναι
    Μου εκανε εντυπωση ο ενικος.
    -Μπορεις να μου κανεις μια χαρη;
    -Ναι
    -Εχω ν ανεβασω μια κουτα σε ενα ραφι πισω και ο βοηθος μου εχει σχολασει.
    -Φυσικα. Χαμογελασα και την ακολουθησα προς τα πισω.
    -Μην ανησυχεις με την Ελενα που ειναι εξω, εχουμε μαζι το φαρμακειο.
    Περασαμε τον χωλ σταματησε
    -Δεν με θυμασαι;
    -Η Μαρθα η καλυτερη φοιτητρια
    Χαμογελασε.
    -Ναι, αλλα μου αρεσει το Κίρα!
    -Κίρα;

Εμεινα με το στομα ανοιχτο

-Ξερω τα πιο ενοχα μυστικα σου
    -Μου τις εχεις βρεξει γι αυτα
    -Ναι. Γελασε.
    -Γιατι χαθηκες; Εφαγα τον κοσμο ματαια να σε βρω.
    -Πηρα πτυχιο. Επρεπε να γυρισω.
    -Γιατι δεν μου ειπες ποια εισαι;
    -Τι να σου ελεγα, οτι η dominatrix σου, ηταν φοιτητρια σου;
    -Ναι
    -Θα εφευγες τρεχοντας!
    -Δεν θα εφευγα, Κίρα!

-Ας ζησουμε το τωρα, ξερω οτι θες να ρωτησεις πολλα, αλλα θα σου επιτρεψω μονο δυο ερωτησεις!

-Ησουν ερωτευμενη μαζι μου;
    Με πλησιασε, κολλησε το σωμα της πανω μου.
    -Πολυ.

-Σκεψου καλα την τελευταια σου ερωτηση.

-Να γδυθω και να γονατισω μπροστα Σας;
    -Ναι.

Τα ματια της ελαμψαν!

The end

Last edited: 8 Ιανουαρίου 2024