Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Νοεμβρίου 2010.

?

Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

1. Ναι, αμέ.

132 vote(s)
    68,8%
  2. Χλωμό.

60 vote(s)
    31,3%
  1. newentry

newentry απλά ρώτα

....συνδιαστικά με....

Εγώ λοιπόν! Υπό προϋποθέσεις...  

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Χα χα

3. Eγω παντως οχι..... Για να ειμαι ειλικρινης.    Το δερμα σου ειναι πολυ λευκο για να το δω φιλικα...  

4. Soraya

Soraya Guest

Μισό λεπτό να δω τι μου λέει το Google και επανέρχομαι....

5. tithon

tithon Contributor

παρέα.

6. tithon

tithon Contributor

@Μαντλίν
    να σου φέρω σακουλάκι ή θα πας μπάνιο;

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μιας και βαριέμαι, να ξεθάβω νήματα. Υπάρχουν - μεταξύ πολλών άλλων - και άλλα δυο πράγματα στο ζωή.
    Το ένα ονομάζεται προσωπικό γούστο. Τουτέστιν, που να είσαι "θεός/α", σε κάποιον/α να μην κάνεις κούκου, ούτε για πλάκα.
    Και το δεύτερο ονομάζεται κάλυψη ή κορεσμός, σεξουαλική/συναισθηματική κουτουλού κουτουλού.
    Τουτέστιν, ή είσαι ήδη με κάποιον/α και δεν έχεις κανένα λόγο, ούτε καν να κοιτάξεις "αλλού".
    Ή προτιμάς να μην μαμήσεις μια ήδη υπάρχουσα ( ή πιθανολογούμενη ) εποικοδομητική σχέση ( επειδή - θεωρητικά πάντα - σαν άνθρωπας θα είχε πράγματα να σου δώσει πέρα απ' το γουνί/πέοντα του/της ), μ' έναν άνθρωπα του αντίθετου φύλου ( ή του φύλου που θα πρόσταζε ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός ), για μια/δυο/χίλιες ξεπέτες. Αφού, καλώς ή κακώς, ότι αναπνέει, μας ελκύει έστω και για μια τριχούλα, δεν είναι για όλους/ες σώνει και καλά γαμισάμπλ.

Μάλλον θα φταίει και το γεγονός, ότι γέρασα και δεν έχω πια τις ορμές που είχα πριν 68 χρόνια ( που και τότε είχα φίλες γυναίκες και μάλιστα φίλες, όχι καριοφίλες και καντήλες ). Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να τις έχω στην ζωή μου, ανάμεσα σε κείνους τους μετρημένους ούτε σ' όλα τα δάχτυλα του ενός χεριού φίλους.
    Και τις φυλάω - όπως και τους άντρες φίλους μου - σαν κόρες οφθαλμού. Γιατί - ξανά καλώς ή κακώς - αληθινούς φίλους, στην ζωή μου είδα ότι δεν βρίσκονται κάθε μέρα. Ενώ "κρέας" ή "φίλους" φτάνει ν' απλώσεις το χεράκι σου και δεν ξέρεις, σε ποια σακούλα να τους βάλεις.  

Last edited: 29 Οκτωβρίου 2016
  8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ααα;  

9. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Πράγματι. Δες το έτσι, αυτός που διάλεξε τα tags αυτού του νήματος εξέφρασε συγχρόνως και τη γνώμη του περί του θέματος  

10. Σίγουρα συμβαίνει σε κάποιους.Προσωπικά το θεωρώ πολλή μπλεγμένη
    κατάσταση και θα το απεύφευγα

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Φυσικά και μπορούν.
    Μετά το σεξ όμως.

12. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

χαχαχα μην τους ακούς που λένε "θέλω να μείνουμε φίλοι", κάτι μου λέει ότι δεν το εννοούν...