Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Νοεμβρίου 2010.

?

Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

1. Ναι, αμέ.

132 vote(s)
    68,8%
  2. Χλωμό.

60 vote(s)
    31,3%
  1. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Γίνεται... Δύσκολα αλλά γίνεται... Υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή του άνδρα που σταματάει να σκέφτεται με τον πούτσο... Τότε μπορεί να αποκτήσει ακόμη και γυναίκες φίλες.... Σπάνιο αλλά όχι ανέφικτο... Οι γυναίκες μπορούν να είναι φίλες αναμεταξύ τους για πολύ καιρό; That is a question?

2. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

πιστευω ο αντρας παντα σκεφτεται με τον πουτσο απλως με τα χρονια καταφερνει να εχει το μυαλο το πανω χερι(οπως σε ολες τις σχεσεις κυριαρχιας) και να το ελεγχει! 

3. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Γτ να μην μπορούν άντρας με γυναίκα να είναι φίλοι?
    Προσωπικά έχω φίλους άντρες. Ποτέ δεν υπήρχε κάτι παραπάνω απο φιλία μεταξύ μας.
    Το θέμα είναι η επικοινωνία και όχι το γένος.

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

[ΙRONY]Στους πόσους αιώνες ζωής γίνεται αυτό στους άντρες;[/IRONY]

Κι εγώ έχω φίλους άντρες, όπως πολύ όμορφα διατύπωσε η @subwhat, είναι θέμα επικοινωνίας και όχι φύλου, ούτε ύπαρξης/ανυπαρξίας σεξουαλικής έλξης.

Eπίσης έχω φίλες γυναίκες, καρδιακές φίλες, για να μην χρησιμοποιήσω την δημοφιλή έκφραση "κολλητές", που νιώθω φθαρμένη από την συχνή χρήση της. Όχι πολλές, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν πάμε σε βαθιά αλληλεπίδραση. Μια από τα έξι μου - πριν εφευρεθεί η ρόδα με άλλα λόγια, μια στην Αγγλία, λίγο μετά από την εφεύρεση του κάρου, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, μία εδώ που ζω.

Με όλους και όλες ανεξαρτήτως, ισχύει ένα δέσιμο που είναι σφυρηλατημένο, άχρονο. Μπορεί να περνάει πολύς καιρός, στην επόμενη επαφή στο "Έλα ρε, τι κάνεις;" η απάντηση θα είναι "Που ήσουν, μαλάκα;" και συνεχίζουμε από κει που είχαμε μείνει. Φίλοι.

5. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Τα όσα έγραψες με παραπέμπουν σε έναν ωραίο ορισμό της φιλίας δίνει ο Richard Bach στο περίφημο έργο του "Jonathan Liningston Seagull".

Υ.Γ. Σε πολλούς αιώνες ... Σε όσους διήρκεσε η εξέλιξη των ειδών κατά το Δαρβίνο....  

Last edited: 29 Οκτωβρίου 2016
  6. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Ναι. Αν το θελει η γυναικα. Εκεινη ειναι που καθοριζει την σχεση.

7. conner

conner Contributor

Γνωμη μου: Πολύ δύσκολα, κάποτε θα πέσουν στο κρεββάτι, έστω και για φιλικό σεξ!!!

8. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Εμένα πάντως μου δημιουργείται η εξης απορία.
    Αρκετοί πιστεύουν πως θα καταλήξουν στο κρεβατι....δεν υπάρχει περίπτωση.
    Και ερωτώ.
    Η πεποίθηση αυτή στηρίζεται σε μια λογική του τύπου "όλοι οι άντρες να γαμήσουν θέλουν"?
    Ή μήπως στο οτι η επικοινωνία μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα προκαλεί σεξουαλική έλξη?

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Στο δευτερο. Για τον αντρα καθε φορα. Εκτος και αν ειναι gay.

11. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

εμένα η άποψή μου είναι ότι γίνεται πάντοτε αυτό που θέλει η γυναίκα. Αν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει και ερωτικά τον φίλο της θα το κάνει. Αν δεν θέλει, δεν πρόκειται να ενδώσει.

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ειναι το σεξουαλικη ελξη ισον σεξ.δηλαδη κανονας ειναι πως πρεπει να βλεπουμε τον'την φιλο/φιλη σαν αδερφακι αλλιως δεν ειναι φιλος?
    παντα καθαρα προσωπικη αποψη.