Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

making love..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 4 Δεκεμβρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Μόλις είχα αρχίσει να πλένω τα πιάτα. Φορούσα την ποδιά μου και ήμουν γυμνός, αυτή έδενε πίσω στην μέση μου. Η Κυρία μου είχε βγεί από το μπάνιο και ήταν στην κρεβατοκάμαρα μας, συνέχιζα να τακτοποιώ την κουζίνα.

''Έλα εδώ''

με κάλεσε να πάω κοντά της, πήγα χαρούμενος μέσα.

"Πήγαινε να πλύνεις τα χέρια σου θα συνεχίσεις τις δουλείες μετά''

Πήγα στο μπάνιο έπλυνα τα χέρια μου και πήγα κοντά της δίπλα της, με γύρισε και μου ξέλυσε την ποδιά.

''Μπορείς να γονατίσεις''

Γυμνός, πλάι στο κρεβάτι γονάτισα και το χαμόγελο μου μεγάλωσε καθώς έβλεπα στα χέρια της το κολλάρο μου, το πέρασε στο λαιμό μου, το έκλεισε και άφησε το χέρι της δίπλα στο στόμα μου, το μύρισα, το φίλησα για να την ευχαριστήσω. Ήταν κι εκείνη γυμνή, γονάτισα από πίσω της πάνω στο κρεβάτι.
    Μου έδωσε την βούρτσα για τα μαλλιά της, τα χτένιζα, τα μαύρα,μακρυά απαλά μαλλιά της.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα..

"κλείσε το φώς''..

έκλεισα το φως και περίμενα διστακτικά τι θα ακολουθήσει, ξάπλωσε μπρούμυτα, την πλησίασα και άρχισα να της κάνω μασάζ στα πόδια, στις πατούσες, την άκουγα που βογγούσε, η κούραση της μέρας έβγαινε καθώς έτριβα τα υπέροχα, δυνατά πόδια της. Τα λατρεύω όχι από λαγνεία, γιατί είναι δικά της και δικά μου, συνέχισα προς τα πάνω, κατά μήκος των σπονδύλων της, την άκουγα που ανακουφίζονταν..

''δεν ξέρω τι κάνεις, αλλά είναι πολύ χαλαρώτικο''

ένας λόγος ακόμη να χαμογελάσω ότι το ευχαριστιόταν, γύρισε ανάσκελα,

άρχισα πάλι από τα πόδια της κατευθυνόμενη προς τα πάνω..

''μπορώ, Κυρία;''

''Ναι, μπορείς μικρέ μου''

Μου έδωσε την άδεια να την αγγίξω ''εκεί'', τρυφερά, απαλά και πολύ υγρά, ο δείκτης του αριστερού μου χεριού την άγγιζε περιμετρικά, η ανάσα της είχε αρχίσει να βαραίνει, το ίδιο και η δική μου, τα πόδια της άνοιξαν λίγο παραπάνω.

Πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στο πλάι της, το κορμί μου ξάπλωσε οριζόντια πάνω από το δικό της

''Δεν θα κάνεις καμία κίνηση, μικρέ μου, καμία..''

Με το χέρι της έπιασε το πέος μου, το χάιδευε και το τράβηξε αρκετά, με ερέθιζε πολύ μέχρι που με οδήγησε μέσα της, υγρά και ζεστά

''κράτα την ισορροπία σου και μην κουνηθείς καθόλου''

Ένιωθα την λεκάνη της να συσπάται, κουνούσε το σώμα της ενώ μου έκανε έρωτα, οι ανάσες μας είχαν συγχρονιστεί, ενώ την ένιωθα να χύνει, είναι τόσο υπέροχο να νιώθω τον οργασμό της στο κεφαλάκι του πέους μου, είναι σχεδόν ονειρικό..

''τι θέλεις μικρέ μου;''

''μπορώ να χύσω, Κυρία;''

''Θέλεις πολύ μικρέ μου;''

''Μάλιστα Κυρία''

Την ένιωθα να πηγαίνει πιο γρήγορα ενώ ερχόταν σε αλεπάλληλους οργασμούς

''Θέλεις να χύσεις για την Κυρία σου μικρέ μου;''

Η καρδία μου κόντευε να σπάσει, ενώ τα χέρια της είχαν πιάσει τους γλουτούς μου και με έσπρωχνε ολοένα πιο μέσα της, το κορμί της λικνίζονταν με εμένα μέσα της, ήμουν έτοιμος να χύσω δεν άντεχα άλλο..
    Το ήξερε, μου δάγκωσε τα χείλη μου..

''πες μου τι θέλεις μικρέ μου..''

''θέλω να χύσω μέσα σας, Κυρία μου..''

''Μπορείς..''

2. monrelhs

monrelhs New Member

Απάντηση: making love..

πολυ ομορφο να περνατε παντα ετσι ωραια