Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Natural / Trimmed / No-hair

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος anima0, στις 5 Σεπτεμβρίου 2016.

1. anima0

anima0 Regular Member

Όπως στα περισσότερα θέματα προτιμήσεων μου σχετικά με την εμφάνιση των γυναικών, προτιμώ την ίδια την ποικιλία αντί κάποιου μοναδικού στερεότυπου, έτσι και σε αυτό το θέμα.
    Απο έφηβος όταν με ρωτούσαν, προτιμάς:
    ξανθές / μελαχρινές / κοκκινομάλλες ή καστανές
    ψηλές/ κοντές / μινιόν ή σωματώδεις
    με μεγάλο στήθος ή μικρό σε σχήμα μήλο / αχλάδι / πεπόνι​
    απαντούσα ότι δεν είναι απόλυτο κάποιο απ' όλα αλλά η συνολική εικόνα να μου ταιριάζει αλλά κυρίως, μου αρέσει η ποικιλία, ότι υπάρχουν όλες αυτές οι διαφορετικές όμορφες γυναίκες.

Τελευταία παρακολουθώ την ισοπεδωτική επικράτηση του γυμνού αιδοίου, ξυρισμένο, χαλάουα ή λέηζερ (σεις ξέρετε). Ε λοιπόν χωρίς να είμαι ενάντιος, θέλω και τις άλλες παραλλαγές.
    Αποφάσισα να γράψω όταν είδα μια καταπληκτική φωτογραφία του Helmut Newton, "2 Playmates, Hollywood, 1986"

Τέλειο δεν είναι;; χτενισμένο κιόλας
    Το χνούδι το προσέξατε;

Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2016
  2. Brand

Brand The Most Successful Delete

Προσωπικά είμαι του φυσικού no matter what.

3. Είναι ωραίο και φυσικό είναι ωραίο και γυμνό - η πρώτη μου εμπειρία ήταν με φυσικό καο μου άρεσε πολύ!