Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

No mercy

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 12 Μαϊου 2020.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Τι είναι για εσάς ασυγχώρητο; Αν είστε σε D/s σχέση τι θα σας έκανε είτε να δώσετε αποδέσμευση με συνοπτικές διαδικασίες είτε να ζητήσετε; (σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι περιπτώσεις που η πράξη που σας οδήγησε σε αυτό είναι τόσο βαριά ώστε το τυπικό πάει περίπατο: δε μου τη δίνεις εσύ; την παίρνω εγώ, adios)

Η ερώτηση απευθύνεται *μόνο* σε συμμετέχοντες σε D/s σχέσεις ή σε όσους δυνητικά εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας τέτοιας σχέσης μεταξύ τους¹

¹ thanks @cadpmpc

Last edited: 13 Μαϊου 2020
  2. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

like μόνο για το τραγούδι

3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Να έχει πάψει ο έλεγχος επί της ουσίας και να επικρατεί χάος. Να με ελέγχω.

4. Arioch

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχει μεμονωμένη πράξη η οποία θα σε ωθούσε να ζητήσεις αποδέσμευση;

5. ἀστράρχη

Τι εννοείς μεμονωμένη; Να γίνει κάτι μπαμ και να πεις άντε γεια; Χαχα
    Προσωπικά αν μιλάμε όντως για D/s ( όχι εξαμήνου να χάμε να λέγαμε) μου φαντάζει από αδύνατο έως αστείο να παρθεί μια απόφαση τέτοια με ένα γεγονός και εν βρασμώ. But that's just me.

6. Arioch

Ναι
    Δεν είναι απαραίτητο να είναι εν βρασμώ, μπορεί να είναι προϊόν βαθιάς σκέψης που ωστόσο οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα: so long and than for all the fish.

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Θα ήθελα πολύ να απαντήσω με βίωμα...αλλά οι λόγοι αποδέσμευσης που έχω είναι υπερμεγαλειωδη subdrops και μετακομίσεις σε άλλη χώρα και άλλη ήπειρο. Δεν βοηθάει το ξερω.

Αλλά αν σκεφτείς, αν έχεις συζητήσει hard limits/soft limits τι ασυγχώρητο να κάνει κάποιος. Να μην σεβαστεί τα hard limits? Αφού ήταν εκεί όταν τα συζητούσαμε.  

8. ἀστράρχη

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το κατανοήσω η να το " βάλω" σε μένα. Ίσως να μην βρίσκω κάτι μεμονωμένο. Ίσως να μην πιστεύω στα μεμονωμένα.

Καλή συνέχεια  

9. Arioch

@All, ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικά πράγματα που θεωρεί όρους απαράβατους.

Ξέρω παράδειγμα Αφέντη που έδωσε αποδέσμευση γιατί η σ του έβγαλε το κολάρο σε ένα πάρτι που είχε πάει. Ξέρω υ που ζήτησε αποδέσμευση γιατί ο Κ της δεν σεβάστηκε το safeword.

Η ουσία είναι υπάρχει κάτι το οποίο το θεωρείτε τόσο βαρύ ώστε να μη δώσετε δεύτερη ευκαιρία;

10. espimain

espimain Contributor

11. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Να βάζει τα χέρια του στο πρόσωπό του, να βάζει δάχτυλο στη μύτη και να το στριφογυρίζει, να βήχει στον αγκώνα μου και να βάζει υπογραφές aavaz για θέματα που δεν τον απασχολούν.

12. Guilty_Secret

Guilty_Secret New Member

Το ψέμα
    Να χαθεί η εμπιστοσύνη μου για οποιοδήποτε λόγο
    Να παραβεί κάποιο όριο
    Να πέσει στα μάτια μου και να μη μπορώ να τον δω πλέον ως Κυρίαρχο
    Να χάσει τον έλεγχο
    Να μην ασχολείται μαζί μου όσο έχω ανάγκη