Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Oι επί πληρωμή εραστές (πόρνες vs ζιγκολό)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elune, στις 23 Φεβρουαρίου 2015.

1. και ως γυναίκα μπορείς, μην σε πτοεί το φύλο σου

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν με πτοεί το φύλο. Το βλέπω όμως λίγο διαφορετικά...

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Μπα, μη νομίζεις @Elena_gr

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα και χαρές στη ζωή που αξίζουν περισσότερο τα λεφτά αυτά.

4. Καταλαβαίνω πως το εννοείς... προσωπικά αν ήμουν άντρας δεν έχω ιδέα τι θα έκανα.

5. brenda

brenda FU very much

Εγώ πάντως δεν θα πλήρωνα για σεξ...θα προτιμούσα να μην κάνω σεξ, αν δεν ήμουν αρκετά επιθυμητή,ή αν δεν υπήρχε άλλος τρόπος, από να το ανταλλάξω με χρήματα, ή με κάτι άλλο. ΄Ομως μπορεί και να την έκανα την δουλειά αυτή, δεν το αποκλείω, αν είχα μεγάλη οικονομική ανάγκη, δεν χρειάστηκε ποτέ να το σκεφτώ σοβαρά, ωστόσο καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έφτασαν σε σημείο να το σκεφτούν ή να το πράξουν γι αυτόν τον λόγο (παλιότερα βέβαια, που πρόσφερε κάποια χρήματα, τώρα κι η πορνεία διέρχεται μεγάλη κρίση κι έχει αμφίβολη επαγγελματική αποκατάσταση). Δεν θα έλεγα ότι μπορεί να είναι αποτέλεσμα επιτυχημένου επαγγελματικού προσανατολισμού, δεν ξέρω αν μπορεί να προσφέρει πραγματική ευτυχία ένα τέτοιο επάγγελμα, παρά μόνο σε πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους. Δυστυχώς κανένας από τους ανθρώπους που γνώριζα ότι εκπορνεύονται ή εκπορνεύθηκαν δεν ήταν ευτυχής, (πλην μίας πολύ ιδιάζουσας περίπτωσης), αποτέλεσε δε αυτό, εφαλτήριο για αρκετά προβλήματα στην ζωή και την αλληλεπίδρασή τους με τους ανθρώπους, ειδικά όταν η πορνεία εξασκήθηκε παράνομα, ημιπαράνομα ή ενοχικά, ως μοναδική επιβιωτική επιλογή (βλ.τρανς).

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν μπορώ να λυπηθω κάποια η οποία εκδίδεται κατόπιν δική της απόφασης (και όχι υπό ειδικές συνθήκες) και αυτό για τους εξής λόγους :

Είμαι αναγκασμενη να χαμογελαω εξίσου στον κάθε πελάτη ασχέτως εάν είμαι καλά ή όχι, να πηγαίνω στη δουλειά μου και άρρωστη, να ακούω πολλές φορές τις όποιες κοτσανες μου λένε, να ανεχομαι προσβολες, γκρίνια, ιδιοτροπιες.

Είμαι αναγκασμενη να ανεχομαι το όποιο στριφνο, ιδιοτροπο, κομπλεξικο αφεντικό, να δίνω αναφορά καθημερινά για το τι κάνω, όταν λέει ανέκδοτα να γελάω, όταν έχει νεύρα να κάνω το κορόιδο,να αναγκάζομαι να ζητιανευω τα λεφτά που δούλεψα, τις υπερωρίες και τα ρεπό μου. Να πηγαίνω για δουλειά πάντα ένα τέταρτο νωρίτερα και να φεύγω πάντα μισή ώρα αργότερα.

Να υποφέρω από πόνους στη μέση και στα πόδια και πολλά άλλα....Όλα αυτά για την (υποτιθεμενη) τετραωρη απασχόληση μου για το ποσό των 235,00 ευρώ μηνιαίως και αυτό γιατί δεν πληρώνουν ούτε πτυχία, ούτε προϋπηρεσία πλέον βάση συλλογικης σύμβασης.

Κυνικη για ακόμα μια φορά, οι πορνες το γουστάρουν αυτό που κάνουν, εάν όχι μπορούν να βρουν μια άλλη δουλειά όπως κι εγώ και όλοι μας. Όλα έχουν το αντίτιμο τους.

7. Brigitte

Brigitte Contributor

Για 'μενα προσωπικα καμια δουλεια δεν είναι ντροπη..ακομη και αυτή των εκδιδομενων γυναικων / ανδρων...και ετσι την βλεπω..ως δουλεια..

Τωρα αν σε καποιες/καποιους τυχαινει να αρεσει κιολας, δε νομιζω ότι πρεπει να το κρινουμε..δε νομιζω ότι πρεπει γενικα να κρινουμε τι αρεσει-καυλωνει τον άλλο..εφόσον δεν επηρεαζει εμας με καποιον τροπο..

Κραταω μια επιφυλαξη για το εάν παιρνουν καποιες στιγμες ηδονή μεσα από τη δουλεια τους..μπορει να τυχαινει φανταζομαι, αλλα δε νομιζω ότι είναι ο κανονας..

Η χειροτερη "πουτανιά" για 'μενα δεν είναι αυτή του σωματος, αλλα της ψυχης...και την εχουν πολλοι γυρω μας..ανδρες και γυναικες..

Επιτρεψτε μου να κλεισω με το αγορι μου   (είναι το αγορι μου αλλα δεν το ξερει... )

8. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Σωστά, είναι μισογύνης γιατί έχει σεξουαλικές ανάγκες, θα πρέπει να τον ευνουχίσουμε τον ανώμαλο!!!!
    Και υπάρχουν άτομα που έκαναν like σε αυτό το post...δεν έχουμε σωτηρία πραγματικά!

Πρώτον, Λύκαινα ηρέμησε.

Δεύτερον, τα φύλα υπάρχουν, δεν είσαι άφυλη.

Τρίτον,το επάγγελμα της ιερόδουλης το κάνουν εκατομμύρια γυναίκες, πολλές εξ αυτών το επιλέγουν απο άλλα επαγγέλματα λόγο του ότι είναι πιο εύκολο (ναι καλά άκουσες!!), υπάρχουν δηλαδή γυναίκες που γουστάρουν που είναι πόρνες!!!!
    Η πορνεία είναι καταδικασμένη μόνο εάν κάποια έπεσε θύμα εμπορίου σαρκός και την αναγκάζουν να εκπορνεύεται, εκεί ναι δεν είναι συνειδητή επιλογή!
    Όσο η κοινωνία μας λειτουργεί με το χρήμα η πορνεία θα υπάρχει.
    Θέλω επίσης να πώ ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι ιερόδουλες και δεν τους αρέσει, και το κάνουν επειδή έχουν παιδάκια ή γενικά ανάγκη για να μαζέψουν γρήγορα χρήματα, εγώ πιστεύω ότι αυτές οι γυναίκες είναι συνειδητά ιερόδουλες και αυτό γιατί πάντα υπάρχει δεύτερη λύση σε ένα πρόβλημα! Ειδικά αν μιλάμε για οικονομικό πρόβλημα...

Θα σας πώ μια ιστορία...κάποτε...όταν δούλευα στο μαγαζί του Θείου μου ερχόταν συχνά μια γυναίκα και ο Θείος μου της έδινε χρήματα, αυτή η γυναίκα δεν ήταν έμπορος, δεν της πλήρωνε ο Θείος μου εμπόρευμα, απλά της έδινε χρήματα και φαγητό και έπαιρνε δρόμο στα βουβά...μια μέρα ο Θείος μου με τους φίλους του κλείστηκαν στο γραφείο και μίλησαν για αυτή τη γυναίκα "Βρέ που χάθηκε η Πόπη;;, την είδες εσύ Τάσο;;" "Δεν ξέρω Γιώργο, καιρό έχει να έρθει από το μαγαζί!" "Ναι ρε παιδιά, ένα μήνα έχει να έρθει"...."Δεν το μάθατε;" είπε ο κουτσομπόλης της παρέας, ο Τάκης...."Τι;" Είπαν όλοι μαζί... "Πέρασα απο τον Πειραιά και είδα την Πόπη μέσα σε ένα...ξανάρχισε..."

Η Πόπη ήταν μια πρώην ιερόδουλη που ζούσε απο την γειτονιά, ήταν μια άτυπη συμφωνία που έκαναν μαζί της, να σταματήσει να εκδίδεται και να την βοηθούν οικονομικά όσο μπορούν. Η Πόπη ζούσε αξιοπρεπώς με την βοήθεια της γειτονιάς που ήταν παραπάνω απο αρκετή, καθώς της πρόσφεραν τα πάντα, μέχρι και χαρτζιλίκι! Η Πόπη όμως αποφάσισε ότι θέλει παραπάνω πράγματα και έτσι πέταξε την αξιοπρέπειά της για το χρήμα...

9. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Δεν έχω πληρώσει ποτέ, αλλά δεν το έχω ευχαριστηθεί κιόλας...

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Δεν εχεις ευχαριστηθεί ποτέ σου το σεξ;
    Ή εγώ καταλαβαίνω λάθος;

11. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Μια χαρά καταλαβαίνεις...

12. Εγώ πάλι δεν καταλαβα ..γενικά δεν το έχεις ευχαριστηθει ποτέ η με ιερόδουλη...?