Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Oι επί πληρωμή εραστές (πόρνες vs ζιγκολό)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elune, στις 23 Φεβρουαρίου 2015.

1. 4misstres

4misstres New Member

Να ξεκινησω απο την τελευταια ερωτηση για το παρελθον.Ολοι/ες εχουμε το παρελθον μας και οι περισσοτεροι/ες να θελουμε να κραταμε αγνωστες καποιες πτυχες του.Θα ηθελα να μαθω το παρελθον της,αλλα ποτε δεν θα της το ζητουσα επιτακτικα.Αν νιωθει την αναγκη να μου πει σχετικα με αυτο,τοτε θα την ακουσω με μεγαλη προσοχη και αυτο που με ενδισφερει ειναι η σταση της στη συνεχεια της γνωριμιας μας.Τωρα για το κυριο θεμα,τους/τις πορνες,να το θεσω διαφορετικα.Γιατι καποιος/α θα πηγαινε σε ανδρα/γυναικα πορνη; Σιγουρα η απαντηση ειναι ευκολη,για να ικανοποιησει τις σεξουαλικες αναγκες του/της.Και καταλαβαινω αυτες τις αναγκες και ποσο δυνατες και πιεστικες ειναι...Οσον αφορα εμενα,ποτε δεν πηγα με πορνη,οχι γιατι θεωρω τον εαυτο μου ομορφο η δεν θελω να εχω επαφες με αυτες λογω χαρακτηρα.Απλα θεωρω πως το να κανεις ερωτα-απο τον παραδοσιακο τροπο μεχρι τις εξτρημ καταστασεις-ειναι οτι πιο ομορφο,η στιγμη που ερχεσαι οσο πιο κοντα μπορεις,στην πιο αμεση επαφη που γινεται με τον αλλον/η...Θεωρω πολυ ακριβο(αδοκιμη λεξη ισως)συναισθημα αυτο που νιωθεις γνωριζωντας το σωμα του αλλου/ης,μαθαινοντας ολες τις ομιορφες ατελειες του,για να τα συσχχετισω με την αμοιβη...

2. episkeptis

episkeptis New Member

Ναι, θέλει λίγο ψάξιμο γιατί πόρνη από πόρνη έχει διαφορά, τα τελευταία 10 χρόνια έχουν ξεκινήσει τις βιζιτες φοιτήτριες που βγάζουν τρελά γούστα απλά θέλει να έχεις το κατάλληλο κάνε για πάρεις κάποια η κάποιες σχετικά πρωτάρες.
    Αν πας στο χύμα ξενερωνεις.

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ναι αγαπητέ @elfcat θα ήταν το ίδιο συγκινητικό. Δεν έχετε την υποχρέωση να μπείτε στον κόπο να μάθετε τα αληθινά αίτια για οποιαδήποτε τέτοια γυναίκα.
    Ναι δεν φαίνονται από το κοινωνικό στάτους ή το επάγγελμα αλλά η συγκεκριμένη συζήτηση ξεκίνησε για την πορνεία (γυναικεία-αντρική).

4. elfcat

elfcat . Contributor

Και εσείς αγαπητή μου, που ξέρετε τι επαγγέλματα εχω κάνει στη ζωη μου...

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν γνωρίζω ούτε με αφορά.. ωστόσο ότι επάγγελμα κάνατε ή κάνετε τα συγχαρητήρια μου! Κλισέ αλλά η δουλειά δεν είναι ντροπή!

6. elfcat

elfcat . Contributor

Ναι αλλα η ντροπή δεν ειναι δουλειά...

@peleas στο "παρομοίως" σας, απαντώ παρομοίως. Θεωρούσα οτι το χιούμορ σας ηταν πιο οξυμένο, μαλλον υπερέβαλα.

7. Το οτι σφάζεις με το γάντι δεν αναιρεί το σφάξιμο per se.

8. elfcat

elfcat . Contributor

Ναι, αλλα με το γάντι δεν λερώνεται το χέρι σου. Αλήθεια τωρα, θέλετε να ανοίξουμε συζήτηση για την ηρωοποίηση της πορνειας η να πω για χιλιοστή φορά, οτι απαντώ μονο σε απόψεις και συνήθως μου απαντούν επι προσωπικού, και μαλιςτα για το τι ξέρω και τι δεν ξερω, λες και με ξέρουν.

9. Δε με αφορά τι κάνουν οι άλλοι. Φροντίζω να σχολιάζω απόψεις, όχι πρόσωπα.
    Σχετικά με την ηρωοποίηση της πορνείας, απάντησα ήδη στην Ελενα.

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Εξέφρασα την άποψη μου για την πορνεία και για τις γυναίκες που την υπηρετούν. Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη. Όποιος δεν συμφωνεί και έχει διαφορετική αντίληψη είναι απόλυτα σεβαστό. Όπως πολύ σωστά είπατε δεν σας γνωρίζω όποτε δεν μπορώ να σας απαντήσω και προσωπικά. Καλημέρα

11. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

το επομενο νημα θα ειναι για τους ζαχαρολαστες.ακομα δεν καταλαβα το νοημα αυτου!

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Προσωπικα οι πορνες στο κορμι δεν με ενοχλουν...απο την στιγμη που υπαρχει κοσμος που τις ταιζει...
    Οι πορνες της ψυχης ομως με ενοχλουν πολυ μαλιστα