Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pegging, but no pleasure for the slut

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 9 Ιουνίου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Είναι λίγο παράξενο αυτό το ερώτημα, αλλά ποιός πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει το pegging/strap on ώστε ο σκλάβος/υπό να μην αντλήσει καμία ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του;

(αργότερα στη σκέψη, σίγουρα θα το ευχαριστιέται πολύ κάθε φορά που ανακαλεί την ανάμνηση)

2. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Το strap on είναι μία διαδικασία που πολλές Κυρίες αρέσκονται να εφαρμόζουν στους σκλάβους τους. Επίσης είναι μία διαδικασία που αρέσει στους περισσότερους σκλάβους. Η ερώτηση είναι με ποιόν τρόπο η Κυρία που ξέρει ότι ο σκλάβος αντλεί ευχαρίστηση από αυτό, να μην αντλήσει ευχαρίστηση αλλά να γίνει βάσανο γι αυτόν;

Σε εμένα κατά το παρελθόν η Κυρία μου τότε μετά από έντονο σεξ που είχε γίνει τις προηγούμενες ώρες και μου είχε επιτρέψει να χύσω πολλές φορές, μου έκανε milking σε σημείο να πονάω και να τσούζω υπερβολικά κάτω, όταν πλέον είχα εξαντληθεί και είχε χαθεί κάθε σταγόνα από το λίμπιντο μου, με έβαλε στα 4 και με πήρε με το μεγάλο της στραπ-ον για πολύ ώρα και με πολλή δύναμη. Ήταν απαίσιο την ώρα που γίνονταν, δεν θέλω να το ξαναζήσω, αλλά κάθε φορά που το σκέφτομαι ερεθίζομαι απίστευτα.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Κατά την πρωκτική διείσδυση στον άνδρα, γίνεται μάλαξη του προστάτη ο οποίος είναι ο αδένας που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή σπέρματος. Πράγματι, αν ο άνδρας που δέχεται τη διείσδυση έχει στερέψει από σπέρμα, έχει μία βασανιστική αίσθηση. Κατά παρόμοιο τρόπο όπου όταν παίζεις με το πέος του και αφότου εσπερματώσει, συνεχίζεις να το ανακινάς με την παλάμη. Περίπου ίδια δυσφορία.
    Ωστόσο, αυτό που απολαμβάνω ως βασανισμό κατά τη διείσδυση είναι να προκαλείται τσούξιμο σε έναν στενό πρωκτό κατά το άνοιγμά του, γι'αυτό και δε συνηθίζω να αναθέτω τη συνεχή εφαρμογή σφήνας καθ'όλη τη μέρα διότι έτσι συνηθίζει ο σφιγκτήρας στην χαλάρωση και δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα της δυσφορίας κατά τη διείσδυση.

4. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Πόσες ώρες είναι επιτρεπτό να φοραει σφήνα ο σκλαβος κάθε ημερα;

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

αναλογα με ποιον / ποια θα μπλεξει...

6. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Και ποιο πρακτικα;