Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 24 Δεκεμβρίου 2007.

1. Kat

Kat Regular Member

Απάντηση: pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Μήπως η τάση προς εξαγωγή προήλθε απο τον ψυχολογικό παράγοντα;
    Μην πιεστείς την επόμενη φορά. Πράξε αυθόρμητα. Κι άμα συμβεί το ιδιο μην το ξαναδοκιμασεις.

2. mescalito

mescalito New Member

Δεν ξέρω αν ήταν ψυχολογικό το αίτιο ή όχι, πάντως όταν το έκανα καύλωσα τρελά. Απλά μετά από κανένα δίωρο άρχισαν τα ανακατέματα. Να προσθέσω μόνο ότι ήμουν νηστικός από το πρωί (και όλη την ημέρα) και η εξαγωγή πραγματοποιήθηκε κατά τις 9 το βράδυ. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω έχοντας πάρει κάποιο ελαφρύ γεύμα.

3. Kat

Kat Regular Member

Το ίδιο ελαφρύ ας είναι και το γεύμα του ατόμου που θα εφαρμόσει την πρακτική πάνω σου.  

4. raw69

raw69 New Member

Τα τελευταια 6 χρονια που σεξουαλικα μεσα σε 2 μακροχρονιες σχεσεις θελαμε να δοκιμασουμε πολλα διαφορετικα πραγματα,πολλες φορες τοσο εγω οσο και η εκαστοτε συντροφος μου,απολαμβαναμε και το pissing μεταξυ αλλων..
    Να πω εδω βεβαια οτι ο μονος περιορισμος που ειχα ανεκαθεν ηταν στην καταποση.
    Ενω με καυλωνει απιστευτα η αισθηση να εχω τα ουρα της συντροφου μου πανω στο κορμι μου και στο κορμι της, δεν θα μπορουσα να μπω στην διαδικασια να τα πιω.

5. omorfosneos

omorfosneos New Member

για να πω την αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο... ωστόσο η αίσθηση πως μια Κυρία ικανοποιείται στο να κάνει pissing στο σώμα μου με "φτιάχνει" αρκετά, χωρίς όμως σε σημείο να τα καταπίνω κιόλας! ποιός ξέρει; μπορεί στην πράξη και να το κάνω κιόλας!  

6. Kostass79

Kostass79 New Member

οπιοσ δεν δοκιμασε να το δοκιμασι! στην μπανιερα ομοσ. σαν παιχνιδι χορισ καταποσι! εμενα μου αρεσει να με λουζει, να το γευομε (οχι καταποσι) στο προσοπο και στο σομα. ι και οταν κατουραει μετα να την καθαριζω με το στομα μου ειναι αισθισιακι φασι θα ειθελα να μου το κανει αφτο και αλλη κοπελα

7. extreme32

extreme32 Regular Member

ερασιτεχνες!!!  

8. skoulikis

skoulikis New Member

Ειναι κατι το οποιο μ αρεσει πολυ να το κανω στισ σκλαβες...

9. Kostass79

Kostass79 New Member

pantos an kapia theli na mou dosei golden shower as stili prive...

10. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Περιεργη, πικρη γευση αλλα μαλλον δεν το δοκιμασα στην καλυτερη του φαση. Γουσταρω ομως στην ιδεα τα ζεστα υγρα του να κυλανε στο σωμα μου κ συγκεκριμενα στα ιδιαιτερα σημεια μου... Θα το δοκιμασω κ θα σου πω (αν κ ειλικρινα δεν νομιζω να απογοητευτω).

12. llazouli

llazouli Contributor

Το θέμα της πικρίλας έχει να κάνει με το πόσο αραιωμένα είναι κ τι είδους υγρά είναι αυτά. Αν έχει προηγηθεί σταδιακά κατάποση αρκετής ποσότητας νερού, το χρυσαφένιο ντουζ γίνεται εξόχως απολαυστικό.  
    Πέρα όμως απ' αυτό, το ζήτημα της γεύσης, η μεγαλύτερη καύλα είναι στην αντίφαση του συναισθήματος. Από τη μια μεριά ο εξευτελισμός, να γίνομαι το δοχείο που τον ανακουφίζει κι από την άλλη να νοιωθω τιμητικό να με λούζει με τα πολύτιμα υγρά του. Απίστευτη αίσθηση!!

Όχι, δεν θα απογοητευτείς..