Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Poll μονο για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 21 Ιουνίου 2008.

?

Τις πιστευετε?

Poll closed 1 Ιουλίου 2008.
  1. ΝΑΙ τις πιστευω

5 vote(s)
    26,3%
  2. ΟΧΙ δεν τις πιστευω

14 vote(s)
    73,7%
  1. Eri

Eri

Ετσι εξηγειται γιατι τοση μοναξια μαστιζει το φορουμ.....

2. chemical23

chemical23 Regular Member

Σωστόοοοοοοοοος! Διαπίστωση χωρίς το δια blindfold  

3. Emma

Emma Contributor

Έτσι δικαιολογείτε το γεγονός ότι έχετε να δείτε μουνί απ' τη γέννα σας μερικοί; Επειδή δεν έχετε λεφτά;
    Καλό! Αυτό με τον Τοτό το ξέρετε;

4. chemical23

chemical23 Regular Member

Emma τώρα μας την λες, δεν κατάλαβα      

5. blindfold

blindfold Contributor

είναι θέμα χρήσης των χρημάτων/γυναίκας ... χεχεεχεχε  

6. Elysium

Elysium Contributor

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

Tony Montana - Scarface

7. Εγώ σας πιστεύω. Αφού να σκεφτείς όταν θέλω να ρίξω γκόμενα
    ντύνομαι ζητιάνος και τις ζητώ να μου δώσει 1 ευρώ για να ερεθιστεί
    και να μου κάτσει.

8. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Poll μονο για αντρες

Μην είσαι υπερβολική, Emma! Εγώ αυτό το μουνί το είδα στο Μουσείο, πολύ μετά τη γέννηση μου, και ήμουν πανί με πανί.

ΥΓ. Πάντως, αυτή η εμμονή σου στην ύπαρξη φθηνού μουνιού μπορεί να θεωρηθεί παρότρυνση σε αιμομιξία.

Last edited: 22 Ιουνίου 2008
  9. blindfold

blindfold Contributor

Re: Απάντηση: Poll μονο για αντρες

μας κοροϊδεύεις ε ;

10. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Emma μου, προσωπικώς δεν πληρώνω ποτέ ό,τι παίρνω σε αυτό το είδος - αλλά ποτέ και τίποτα! Η μόνη υποχρέωση που αναγνωρίζω στον εαυτό μου είναι η ικανοποίηση των, πιθανώς υπερβολικών, απαιτήσεων μου.
    Παρ' όλ' αυτά παράπονο δεν έχω.
    Φρονώ, όθεν, ότι το μουνί είναι αγαθό που διατίθεται σε τεράστια αφθονία, εντελώς δωρεάν.
    Οι περισσότεροι σημερινοί νέοι άνδρες, κυρίως οι trendy, αγνοούν, μάλλον, αυτή την αλήθεια ή δεν αγαπούν προσηκόντως ή φοβούνται το μουνί. Και το μοσχοπληρώνουν, ενώ δεν υπάρχει χρεία αμοιβής (δεν εννοώ μόνο με χρήμα, αλλά και σε είδος και πρωτίστως, με συμπεριφορές και νοοτροπίες ενδοτικές και ενδεείς). Ενισχύουν έτσι την ακόρεστη αρπακτικότητα των θηλέων.

Last edited: 22 Ιουνίου 2008
  11. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Οριστε η απάντηση σας.. μη κλαιτε..

Ντολμανσε ενημέρωσε τους άνδρες νέους κ μεγαλυτερους πλιζ.. για την αλήθεια.

Οπως κατάλαβα νομίζουν οτι το προβλημα για το οτι δεν βρισκουν γυναικα ειναι το οικονομικό.. κ όχι τα μυαλα τους.
    όπως πάντα κάτι άλλο φταιει κ οχι ο εαυτος μας..

12. Έμμα, τί είναι "μουνί";

Υ.Γ.: Άλλο τα κρεμμύδια, άλλο τα στρείδια, άλλο τα κεραμίδια, κι άλλο τ'αρχίδια. Δεν είναι όλα ίδια...