Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pussy Farts

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Yasei no Ojo, στις 25 Μαϊου 2016.

1. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα ? Σας αρεσουν? Σας καβλωνουν η οχι? Μοιραστειτε την αποψη σας

2. Dapom

Dapom Contributor

Η γνώμη μου είναι οτι για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα το pussy έχει "φάει" πολύ pumping...και για να έχει "φάει" τόσο, θα υπήρχε παρα πολύ καύλα. Ε δεν νομίζω οτι χάνεται η καύλα απο έναν ήχο.

3. μου εχει τυχει αρκετες φορες και παντα οταν συμβαινει νιωθω αμηχανα και νομιζα πως ο αλλος ξενερωνε με αυτο

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αν ξενερώσει, ας ξενερώσει... Είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις και δεν το κάνεις; όχι. Επομένως, μην το σκέφτεσαι πολύ (ξέρω ξέρω, είναι δύσκολο...)  

5. tithon

tithon Contributor

όποιος ξενερώνει με τις φυσικές λειτουργίες, με κάποιο πρόβλημα έχει ξεκινήσει.
    από την άλλη, η καλλιέργεια αυτής της αμηχανίας είναι εξόχως τρυφερή και καυλωτική.

6. Καλημέρα σε όλους εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε ίσως και να μου άρεσε αν και δεν μου έχει τύχει αλλά παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι θα με ενοχλούσε...

7. Γερακι

Γερακι Regular Member

Ειναι υπεροχο! Αποδεικνυει πως εγινε σωστη δουλεια εκει κατω! Εμενα με τρελαινει!  

8. Storm_Lord

Storm_Lord New Member

Δεν εχω ξενερωσει ποτε απο κατι τέτοιο. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αυξήσει και την διάθεση/κάβλα κυρίως γιατί δημιουργεί μια "ντροπιαστική" αμηχανία στη γυναίκα.

9. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ντρέπομαι πάρα πολύ όταν συμβαίνει!!!  

10. ki egwww  

11. Dapom

Dapom Contributor

Βαλτε μουσική όταν κάνετε σεξ...ή αρχίστε να εκδηλώνετε την καύλα σας με δυνατότερες φωνές...ετσι θα φύγουν οι ντροπές και δεν θα το ακούσετε κιολας