Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Safewording - Εμπειριες.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce, στις 24 Απριλίου 2007.

Tags:
  1. dentman

dentman Guest

Απάντηση: Safewording - Εμπειριες.

Καλό το safeword να υπάρχει, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει.. Όταν ένα άτομο είναι δεμένο, φιμωμένο, ακινητοποιημένο και σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να εκφράσει το safeword για...τεχνικούς λόγους   , βάλε και την έξαψη του πάθους εκείνες τις στιγμές, τότε η λιποθυμία αποτελεί την καλύτερη λύση για άμεση παύση του παιχνιδιού.. Λίγο ξενερουά προσγείωση στην πραγματικότητα, δεν λέω, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι η βελόνα έχει καρφωθεί στο κόκκινο!

2. Dolce

Dolce Regular Member

Re: Απάντηση: Safewording - Εμπειριες.

................................

Κανεις χιουμορ φανταζομαι οταν αναφερεσαι στη λιποθυμια ως καλυτερη λυση. Αλλα επειδη καποιοι αλλοι μπορει να μην καταλαβουν το χιουμορ, να αναφερουμε και οτι υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να διασφαλισει κανεις την υπαρξη safeword ακομα και οταν ο υποτακτικος ειναι δεμενος και φιμωμενος, να συμφωνησουν σε μια συγκεκριμενη χειρονομια, ή σε ενα σημα με τα δαχτυλα ας πουμε. Και η ακομα καλυτερη λυση ειναι να μην ξεκιναει μια σκηνη αν η μονη δυνατοτητα που εχει να τη σταματησει ο υποτακτικος ειναι η λιποθυμια. Εκτος αν εμπιστευεται τη //ζωη// του στον κυριαρχο. Αντε μην αρχισω τωρα να αναφερω ιατρικα παραδειγματα του τι μπορει να συνεπαγεται το "μου λιποθυμησε" κατα τη διαρκεια της σκηνης, και μαλιστα επειδη αυτο επιλεχθηκε ως καλυτερη λυση, ουτε καν κατα λαθος! Ελεος! [pun intended  ]

Safe, sane, consentual. Αυτα.

Περισσοτερα για τη χρησιμοτητα του safeword και το ποτε ειναι απαραιτητο η οχι στο νημα που παρατιθεται παραπανω, αν δεν σας πειραζει, εδω ειναι λιγο διαφορετικη η ερωτηση.  

ΥΓ. Σ'ευχαριστω phoenixxx για την εμπειρια που μοιραστηκες, ομορφη.  

3. dentman

dentman Guest

Απάντηση: Safewording - Εμπειριες.

Χαίρομαι που έχεις αίσθηση του χιούμορ, πλην όμως εγώ έχω βρεθεί 4 φορές σε κατάσταση "κάπως" (για να μην το αναφέρω λιποθυμία και σε σοκάρω) από 4 διαφορετικές γυναίκες που μου έλεγαν μετά ότι αφενός αυτές ήταν πολυ φτιαγμένες ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ για να δούν μέχρι που μπορούν να (με) φτάσουν, αφεταίρου εγώ πολύ ευτυχισμένος για να σταματήσουν... Είναι ψιλοextreme, συμφωνώ, αλλά και ωραίο! Όταν είμαι εγώ κυρίαρχος του παιχνιδιού ΠΑΝΤΑ είμαι πιο εγκρατής και προσέχω (είμαι και γιατρός άλλωστε, ξέρω μέχρι που μπορώ να πονέσω/περιορίσω την κοπέλα χωρίς να έχουμε ανεπιθύμητα συμβάντα) και μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα έκτροπα.. 
    Υ.Γ. εξάλλου εσύ ρώτησες για real καταστάσεις..

4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@dentman: σε περιπτώσεις σαν αυτή που αναφέρεις είθειστε ο υποτακτικός να κρατάει ένα μπαλάκι, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το αφήσει να πέσει. Δεν δίνει τις τρείς δυνατότητες (πρασινο, κίτρινο, κόκκινο) αλλά προστατεύει.

5. dentman

dentman Guest

MasterJp θεωρώ ότι ξέρεις πολύ καλά πως ΤΕΛΙΚΑ σε τέτοιες καταστάσεις ούτε το μπαλάκι σε σώζει, ούτε το φανάρι, ούτε ο Θεός ούτε κανένας... το θέμα είναι ως που θέλει κάποιος (και προφανώς ο/η Κυρίαρχος) να τραβήξει το παιχνίδι.. Έτσι δεν είναι??

6. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@dentman: γεγονός, προσωπικά δεν χρησιμοποιώ safewords, το έχω ξαναπει, και αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω την αξία τους. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται είναι ευθύνη του Κυρίαρχου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν

7. dentman

dentman Guest

Απάντηση: Re: Απάντηση: Safewording - Εμπειριες.

MasterJp, είδες που τελικά συμφωνούμε 100% ??