Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

same room sex θα κάνατε ποτέ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Fouloface, στις 5 Ιανουαρίου 2020.

1. Fouloface

Fouloface New Member

Εμενα σαν ιδεα το να ειμαστε 2 ζευγαρια στον ιδιο χωρο με χαμηλο φωτισμο κοκκινο
    με τρελαίνει ,αυτο το οτι μπορουν να μας δουν και το αντιστροφο και οσο μπορουν βεβαια τα βαγγητα οι ανασες που ακουγνται ......Απο οτι καταλαβατε ειναι μια φαντασιωση που δεν ξερω αν θα γινει ποτε μιας και το αλλο μισο ουτε που να ακουσει

2. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Πριν πολλά πολλά χρόνια, πριν το ευρώ, ήμουν στη Γερμανία σε μια.... Εκδήλωση και βλέπαμε τσόντες σε ένα ας πούμε home cinema. Αρκετα ζευγάρια. Η ας πούμε ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι πηδηξα μια ξανθούλα Γερμανίδα, μικρή σε σώμα και ηλικία. Είχε τα πόδια τεντωμένα, σαν μπαλαρίνα γύρω απ τ αυτιά μου. Οπως εχυσα κι έκανα πίσω κι έπεσα στην πλάτη μου, χωρίς ν αλλάξει στάση στα πόδια της, συνέχισε να τη γαμαει άλλος.
    Ούτε θυμάμαι πως την λέγαν, και σίγουρα αυτή δε θυμάται αν είμαι απ την Ελλάδα, την Ισπανία η την Τουρκία...

Εάν ερχόταν η καλή νεράιδα και μ έλεγε, θα θελρς να το ξανά ζήσεις αυτό, θα της έλεγα μπα, άστο, έχω ζήσει πολύ πολύ καλύτερες στιγμές.

Στην πραγματικότητα, αυτό που θες παίρνεις. Η ζωή είναι σα μια ταβέρνα. Παραγγέλνεις αυτό που θες να φας και το πληρώνεις. Αν δεν έχεις να πληρώσεις, η δεν τρως αυτό που πραγματικά θες η το παραγγέλνεις αλλά μετα τρως ξύλο.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αυτή χάνει!

Το same room για first step καλό είναι. Ακόμα καλύτερο για μένα να προχωρήσει πολύ περισσότερο.

4. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Γινεται σεξ και σε πριβε δωματιο και οχι σε same room??

5. -Volt-

-Volt- Contributor