Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Secretary

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nkbsk, στις 21 Μαϊου 2011.

1. nkbsk

nkbsk cosmic wanderer

Λονδίνο... Έχω φτάσει εδώ και έναμιση μήνα και προσπαθώ να προσαρμοστώ και να βρώ δουλειά. Φιλοξενούμε προσωρινά αλλά αισθάνομαι ακόμη σαν το αδέσποτο κουτάβι που ψάχνει ζεστασιά. Η πόλη είναι πανάκριβη και δε θα τη βγάλω και πολύ χωρίς δουλειά. Κάποιες συνεντεύξεις όμως μέχρι τώρα δεν είχαν τύχη...

Δευτέρα πρωί ψάχνω στις αγγελίες του gumtree.co.uk και τα μάτια μου πέφτουν σε κάτι που μου φαίνεται ενδιαφέρον: Administrative Position σε ένα Art Gallery στο Σόχο. Στέλνω email με βιογραφικό και μου απαντάνε την ίδια μέρα. Και τελικά κλείνω συνέντευξη για Πέμπτη! Έχω ένα προαίσθημα για αυτή τη δουλειά και περνάω τις μέρες μέχρι την Πέμπτη χωρίς να κοιτάξω για κάποια άλλη δουλειά και μετρώντας ανάποδα...

Πέμπτη φτάνω νωρίς αλλά σχετικά μουσκεμένος από μια συνηθισμένη φθινοπωρινή μπόρα. Με παρουσιάζουν στον ιδιοκτήτη στον πρώτο όροφο όπου και συνηδειτοποιώ οτι έχω να κάνω με ΤΗΝ ιδιοκτήτη. Σηκώνει το κεφάλι από τον υπολογιστή και με κοιτάζει με βαθιά γαλάζια μάτια και μετά με σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω με ένα βλέμα ήρεμο και αποφασιστικό. Έχει κοντά ξανθά μαλιά και μακρύ πρόσωπο που είναι παράξενα αριστοκρατικό και πανκ μαζί σε ένα παράξενο συνδιασμό που μου θυμίζει αυτόματα τη μορφή της Annie Lennox. Είναι γύρω στα 45, κάπου 20 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα και εντυπωσιακή μέσα στα μαύρα που φοράει... Παρουσιάζομαι με όνομα και επώνυμο όρθιος αφού δε μου έχει προτείνει να καθήσω και βρεγμένος απο τη βροχή σα σκυλάκι και εκείνη μου λέει άμεσα 'να σου πω την αλήθεια μάλλον προτιμάω κορίτσι για τη δουλειά' και γυρίζει με απάθεια και πάλι το πρόσωπο στην οθόνη της. Κομπιάζω και σκέφτομαι οτι θα χάσω τη δουλειά πριν αρχίσει η συνέντευξη και μαζί και την ευκαιρία να δουλέψω για ΑΥΤΗ τη γυναίκα και τότε χωρίς να το σκεφτώ ακούω τον εαυτό μου να λέει 'προσωπικά είμαι συμφιλιωμένος με τη θυληκή μου πλευρά'. Γυρίζει και πάλι το πρόσωπο της προς το δικο μου και με κοιτάζει με κάποιο ενδιαφέρον τώρα. 'Τι εννοείς οτι είσαι συμφιλιωμένος με τη θυληκή σου πλευρά?' 'Εχω μπει στο χορό και δε μπορώ παρά να χορέψω, αυτόματα, χωρίς να σκέφτομαι: ''Eννοώ οτι μου αρέσει να είμαι submissive στο σεξ' απαντάω ενώ αισθάνομαι την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Είμαι εκτεθειμένος σε μια μεγαλύτερη μου γυναίκα που δεν ξέρω ούτε πέντε λεπτά και της ανοίγομαι λέγωντας της ιδιωτικά δεδομένα της σεξουαλικής μου ζωής και αυτό με εξιτάρει παράξενα. Εχω κερδίσει τουλάχιστον το ενδιαφέρον της όπως φαίνεται τώρα στο πρόσωπο της που με περιεργάζεται πλέον με περιέργεια απο πάνω μέχρι κάτω... 'Για να είμαι ειλικρινής μόνο sub άντρα θα μπορούσα να προσλάβω...' λέει τελικά. 'Έλα αύριο το πρωί στις 9. Θα σε δοκιμάσω...'
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

2. Απάντηση: Secretary

Δεν τα κόβουμε αυτά!
    Το αναγνωστικό κοινό απαιτεί αμέσως τη συνέχεια - ειδικά αν είναι αληθινή εμπειρία!

3. john_m

john_m Bollocks mandola

Μα καλά λέει ο Anacreon, λες και παίζει διαφημίσεις το mega !!! Και ........?  

4. nkbsk

nkbsk cosmic wanderer

Απάντηση: Secretary

Περνάω το βράδυ σαν τρελός μέσα στην καύλα με τη φαντασίωση της. Έχω κάποιες kinky εμπειρίες αλλά ΞΕΡΩ οτι ΑΥΤΗ η γυναίκα θα μου ανατινάξει το μυαλό... Και το πρωί τρομοκρατημένος από το πάθος μου και τη διαθεσιμότητα μου δεν πηγαίνω στη δουλειά.

---------- Post added at 03:04 ---------- Previous post was at 03:01 ----------

ΤΕΛΟΣ

5. Απάντηση: Secretary

Χαχαχαχα άψογο!

6. john_m

john_m Bollocks mandola

.............. αχα !!! οk !!!

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πλακα κανεις ετσι?

8. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Είσαι τρελός;

9. Uther

Uther Contributor

Έλα αύριο να σε δοκιμάσω; Έτσι; Χωρίς συμφωνητικό; Χωρίς χαρτιά; Χωρίς να σε ρωτήσει αν η ελλάδα είναι στην ευρωπαϊκή ένωση; Χωρίς να ελέγξει, διεύθυνση references, διαβατήριο; χωρίς ερωτήσεις, για το πως αντιμετωπίζεις δύσκολες περιπτώσεις πελατών, χωρίς ερωτήσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια ; Χωρίς ερωτήσεις παγίδες; Χωρίς δεύτερη συνέντευξη, δοκιμαστικό, όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε εσένα και 400 τουλάχιστον υποψηφίους; Σε γκαλερύ στο Σοχο όλα αυτά ;

10. ae1969

ae1969 Regular Member

Καλά, μπορεί να ήταν άλλου είδους δοκιμή  

11. voluptas

voluptas Regular Member

τελικα δουλεια βρήκες?

12. Απάντηση: Secretary

Αμάν, δίκιο.

Βρε νηματοθέτη, μη γράφεις φανταστικές ιστορίες και μας καυλώνεις άδικα.
    Πέρσοναλ εξπήριανσες λέγεται το υποφόρουμ.