Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Session με αλλον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 13 Οκτωβρίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Είναι κάτι που έζησα πριν αρκετά χρόνια.

Επιλογή; να πώ ναί ή όχι; χμ..

Είμαστε μαζί ήδη δύο χρόνια. Από τις πρώτες μέρες τις σχέσεις μας η σχέση μας ήταν D/s. εξελίχθηκε σε s/M.

Ήταν Παρασκευή απόγευμα, όπως κάθε Παρασκευή απόγευμα την περίμενα να έρθει από το γραφείο της. Τα δικά μου μαθήματα στη σχολή που σπούδαζα πάντοτε τελειώναν μέχρι της μία το μεσημέρι. Γυρνούσα έκανα τις δουλειές που μου είχε αναθέσει, μαγείρευα και την περίμενα να έρθει. Δεν ήταν κάποια διαφορετική μέρα με την μόνη διαφορά ότι ήταν η πέμπτη εβδομάδα που συμπληρώνονταν σήμερα χωρίς να χύσω. Κλεισμένος στην ζώνη αγνότητας, η μόνη επαφή με τα χέρια της για να με καθαρίσει, είτε με το μαστίγιο ιππασίας για τιμωρία αυτές τις εβδομάδες. Είχα φθάσει σε απίστευτο σημείο, ο οργανισμός μου καίγονταν για ελευθέρωση, βέβαια έβλεπα και ο ίδιος πόσο μεγάλο κίνητρο ήταν αυτό και πόσο πολύ είχα βελτιωθεί σε ότι μου ανέθετε. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχε να με δείρει μία εβδομάδα και η Στέλλα λατρεύει να με δέρνει.

Την περίμενα γονατιστός στη μέση του σαλονιού, άκουσα στην πόρτα, το κλειδί να γυρνάει και βήματα, καταλάβαινα ότι δεν ήταν μόνο τα δικά της. Ήταν και άλλη μία γυναίκα μαζί της, άκουγα τις φωνές τους, οι οποίες σταμάτησαν όταν μπήκαν στο σαλόνι.

Πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω;

Η Κυρία μου έγινε έξαλλη που δεν την χαιρέτησα αμέσως. Άρχισε να μου φωνάζει. Πήρε το μαστίγιο και άρχισε να με χτυπά απίστευτα δυνατά, η φίλη της πήρε κι εκείνη ένα μαστίγιο και με χτυπούσε μαζί με την Κυρία μου, ντρεπόμουν, κυλούσαν δάκρυα από τα μάτια μου, δεν άργησαν να με πιάσουν τα κλάματα και από τον πόνο και από την ντροπή. Η Κυρία μου πήρε το φίμωτρο, μου το φόρεσε κ ξεκινησε να με χτυπαει παλι. Το κορμι μου ηταν στο πατωμα. Μπρουμυτα. Σταματησε.

"Θα παω για ψωνια, Ελενη αναλαμβανεις εσυ"

Τρομαξα. Θα μ´αφηνε στο σπιτι με μια ξενη. Η Κυρια μου εφυγε. Η φιλη της μεχτυπησε για λιγη ωρα ακομα. Σταματησε. Μου εκανε διαφορα, μανταλακια κερι, cbt. Δεν το ευχαριστιομουν καθολου. Με εβαλε να την γλυψω. Γευτηκα οργασμους της. Μου εκανε στραπ ον. Σκληρα. Η κυρια μου ηρθε μετα απο δυο ωρες με βρηκε στο πατωμα, δεμενο, δαρμενο με ενα κολλημενο σημειωμα στη πλατη μου. Η Κυρια μου γελασε, με ελυσε, με επλυνε κ μου ξαναεβαλε την ζωνη αγνοτητας. Με εβαλε να κοιμηθω στο πατωμα, αφου πρωτα μου εκανε το βραδυνο μου spanking. Εμεινε αμιλητη. Αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν μου πεφτει λογος για τιποτα.

Session με αλλον; Δεν ειναι ποτε δικη μου επιλογη.