Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sex που δεν το ευχαριστιέται

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 16 Ιανουαρίου 2020.

1. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Παρόλα αυτά θα τολμήσω ένα γενικό σχόλιο επί του συνόλου της τοποθέτησης.

Οι εντολές-οδηγίες που δίνονται, μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να καθορίσουν και σχεδόν σε όλες να επηρεάσουν κατά το δοκούν το αποτέλεσμα τόσο σε ότι αφορά το "δώρο" όσο και σε ότι αφορά τον αποδέκτη του.

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Και τι στο καλό λέτε τόσον καιρό που είστε αντάμα..?
    Εκτός αν μιλάμε για ...οδηγίες χρήσης και άλλες οδηγίες χρήσης...

3. whisperer

whisperer Regular Member

Θεωρω πως το υ μελος σε μια ασυμμετρη σχεση εχει συνειδητοποιησει πως η καυλα του/της,ανηκει στο Κ μελος το οποιο τη διαχειριζεται οπως εκεινο κρινει/θελει προς ικανοποιηση του.
    Δεδομενου του ανωτερω η εστιαση στο ""να μη το ευχαριστιεται"" νομιζω πως ειναι το δεντρο του δασους που λεει οτι το υ μελος ευχαριστιεται να υπηρετει και να εκτελει τις επιθυμιες/εντολες του Κ.

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Καταλαβαίνω τι λες, απλά είναι πολύ...θεωρητικό.
    Πρακτικά το " δεν το ευχαριστιεται" σημαίνει να πάει κάπου που όχι θα καυλοπονεσει, θα της ματώσει τον κώλο πχ
    Το "δεν το ευχαριστιεται" σημαίνει θα πάει κάπου που ο άλλος είναι σιχαμερά βρώμικος πχ
    Το " δεν το ευχαριστιεται" σημαίνει δεν θα τελειώσει
    Το " δεν το ευχαριστιεται " σημαίνει
    Θα πάει κάπου που θα την αποκαλούν θεά, κυρία και θα της ζητάνε οδηγίες.

Γενικώς το " δεν το ευχαριστιεται" σημαίνει δεν περνάει καλά. Της κάνουν αυτά τα πράγματα, που όταν στα κάνει οποιοσδήποτε εκτός από αυτόν που σε έχει, δεν περνάς καλά .. .

Σε γενικότερο πλαίσιο ναι, υπακούει επειδή θέλει να υπακούσει και θα χαρεί που υπάκουσε, αλλά όχι, το δεν περνάω καλά σημαίνει δεν! Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι πάντως.

Ξέρω περί δέντρων και δασών..αλλά άλλο θάμνος και άλλο πεύκο μπροστά σου.

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Αν ενυπάρχει στην εντολή να μην το ευχαριστηθεί και ικανοποιήσει τον Κ και πάλι θα υπάρξει μια έμμεση ευχαρίστηση.

6. ἀστράρχη

Το εξήγησα παραπάνω νομίζω.

7. whisperer

whisperer Regular Member

@οφηλία
    Αποψη μου ειναι πως το υ μελος ειναι ειναι το μεσο για να καυλωνει ο Κ.
    Ολα οσα ανεφερες μπορει να συμβουν γτ ο Κ καυλωνει να σε βαζει σε δυσκολη θεση,γτ θελει να σε τιμωρησει ,η για οποιοδηποτε λογο κρινει.
    Ομως επειδη την ιδιοκτησια σου πρεπει να τη φροντιζεις αλλιως θα τη χασεις ,οπως μετα απο ενα σκληρο σεσσιον χρειαζεται αφτερκεαρ ,ετσι και μετα απο ενα τετοιο τασκ ο Κ πρεπει να φροντισει να ανταμοιψει.

8. ἀστράρχη

Not my job or place to care. Αλλά ναι. Οκ.
    εντιτ: θέλουμε αγαπηηηηη

9. tithon

tithon Contributor

νομίζω πώς τιμωρίες και ενθαρρύνσεις δεν έχουν καμμιά σχέση με την χρήση της υ, είναι διαφορετικά πράγματα.

10. whisperer

whisperer Regular Member

Γι ανταμοιβη μιλησα που νομιζω πως εχει σχεση με τη χρηση

11. MasterK_SlvE

MasterK_SlvE Τιποτα δεν ειναι λαθος οταν σε κανει ευτιχισμενο

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση
    Όλοι εσείς που φιλολογητε και κρίνεται τούς άλλους είχατε ποτέ κάποια μόνιμη σχέση ως κυρίαρχοι ή υποτακτικές? Έχετε ζήσει την μοναδική αυτή σχέση αληθεινα?
    Η γνώμη μου είναι πως Όχι ακόμη θα θέλατε όμως και σας το εύχομαι γιατί είναι πολύ εύκολο να λέμε και να κρίνουμε χωρίς να το γνωρίζουμε επί της ουσίας
    Ερωφιλη

12. ἀστράρχη

Ναι.
    Και πολλοί από εμάς έχουμε ματώσει για να αποδεχτούμε αυτό που είμαστε και άλλοι , και μιλάω πιο πολύ για Κ, έχουν χάσει και θυσιάσει πολλά ώστε να μπορούν να λένε " εγώ είμαι αυτό και αν σαρεσει"
    εγώ προσπαθώ να βλέπω αυτά που μας ενώνουν, και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Βοηθά