Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sex που δεν το ευχαριστιέται

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 16 Ιανουαρίου 2020.

1. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Η αρχική μου τοποθέτηση εξέταζε το θέμα εστιάζοντας στον Κ.
    Για ποιούς λόγους, δλδ, θα έκανε κάτι τέτοιο? (Πέραν του προφανούς: "Γιατί έτσι γουστάρει")
    Ή το έαν αποσκοπεί κάπου.
    κ.λ.π.

Οι τοποθετήσεις, με βάση την συγκεκριμένη οπτική, ήταν αρκετές και ενδιαφέρουσες. Αναλύσεις, προβληματισμοί και εμπειρίες. Μπορούμε να εξετάσουμε, όμως, και κάποιες παραμέτρους από την μεριά των υ?
    Γράφει η @οφηλία :
    Όντως, ένα υ δεν το αφορά το τι θα του ζητηθεί. Και σίγουρα τα όσα προκαλούνται, μέσα του, δεν αλλάζουν κάτι. Δεν αλλάζουν τη θέση του, την αποδοχή, την αντίληψη της τάξης πραγμάτων μέσα στο TPE. Αλλάζει, όμως, κάτι στο ίδιο το υ? Γιατί όπως, σωστα, αναφέρει ο @Stalker
    Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπ όψη τα παραπάνω και με αφορμή το ποστ της @anmaya,
    θα ήθελα να ρωτήσω:

Τι πιστεύετε πως θα άλλαζε σε εσάς, κάτι τέτοιο?

Δεν αναφέρομαι, φυσικά, ούτε σε αλλαγή στάσης ή θέσης. Πολλώ δε μάλλον σε... κρίσεις επί της σχέσης και του Κ σας.
    Αλλάζει, όμως κάτι? Το πως αντιλαμβάνεστε κάποια ζητήματα? Αλλάζει εσάς τις ίδιες? (βελτίωση, κατανόηση της φύσης σας, εκπαίδευση).
    Θα ήταν χρήσιμο να δούμε απόψεις/εμπειρίες/προβληματισμούς και από αυτή τη σκοπιά...

2. sigh

sigh .

Μετά από εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα σε κοινωνικά κατασκευασμένες έννοιες περί "ηθικής" στο σχετίζεσθαι και σε ανασφάλειες περί αμοιβαίας έκφρασης αγάπης και λοιπά, υπερισχύει η επιλογή στο βίωμα της πιο "ωμής" έκφρασης του ανήκειν.
    Η ευχαρίστηση δεν πηγάζει τόσο από το σεξ -τεχνικά μιλώντας- ούτε και αποκλειστικά από την αίσθηση της προσφοράς ικανοποίησης του Κ. Το σεξ χρησιμοποιείται ως εργαλείο-σύμβολο με την έννοια της χρησιμοποίησης ως σεξουαλικό αντικείμενο, γι αυτό και συνηθίζεται ως προσφορά δώρου σε γενέθλια κ.α
    -κι από αυτή την αίσθηση της χρησιμοποίησης από τον Κ, ως "σκεύος ηδονής", πηγάζει η σεξουαλική ευχαρίστηση. Το υ, λειτουργεί σεξουαλικά ως εργαλείο και μεταθέτει την επιλογή σεξουαλικού παρτενέρ στην διαχείριση του Κ.
    Παράλληλα με την σεξουαλική διέγερση από μια κατ εντολήν συνεύρεση ως ιδιοκτησία/res, λειτουργεί και ο ψυχικός μαζοχισμός του υ, που πηγάζει από την συνεύρεση με κάποιον που δεν επιλέγει και έτσι είναι σπάνιο τελικά, το "σεξ που δεν το ευχαριστιέται"..

3. anmaya

anmaya Enjoying, learning, living

Ναι, για μένα άλλαξε.
    Με βοήθησε να καταλάβω αρκετά πράγματα.

Σε τυχαία σειρά :

Πόσο ικανοποίηση παίρνω με την υπακοή.
    Οτι το ζόρι με φτιάχνει.
    Οτι ναι, βρίσκομαι σε ένα χώρο που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου.
    Εδώ δεν είναι "κακό" να είμαι τσούλα και να το χαίρομαι.
    Μου αρέσει να με χρησιμοποιούν.
    Κάποια πράγματα στην πράξη θα φανούν, ότι και αν είχα στο κεφάλι μου θεωρητικά.
    Δεν είμαι "ανώμαλη", "περίεργη" κλπ, αλλά υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα.
    Και υπάρχουν και άλλοι που όχι μόνο τους αρέσει αυτό που είμαι, αλλά το επιθυμούν, και το αποδέχονται. Ναι, η αποδοχή, μεγάλο πράγμα.
    Πόσο μου άρεσε η αβρότητα / συνδιαλλαγή / επικοινωνία μεταξύ των δύο Κ.
    Πόσο μου άρεσε η ικανοποίηση στα μάτια του Κ που με δώρισε και ο σεβασμός στα μάτια του Κ που με δέχθηκε.

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Την αυτεπίγνωση.

5. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Επειδή αυτό τον καυλώνει, του αρέσει η υποτακτική του να γαμιέται και να το κάνει καλά. Επειδή ικανοποιεί και τον σαδισμό του με αυτόν τον τρόπο. Επειδή δεν τον ενδιαφέρει αν θα το ευχαριστηθεί ή οχι προσωπικά το υ αλλά τον ενδιαφέρει να μάθει πρωτίστως να ευχαριστεί τον ίδιο και αυτους που εκείνος επιθυμεί, και αυτό να είναι ο σκοπός του (υ).
    Θα μπορούσε αυτή η πρακτική να έχει σκοπό να απενεχοποιηθεί το υ από όλες του τις σκέψεις περί ηθικής ή μη σε κάτι τέτοιο, όπως και να καταφέρει να ρίξει όλες τις άμυνες που έχει το υ εσωτερικές και εξωτερικές .
    Σίγουρα θα μπορούσε να αποτελεί τόσο τμήμα της εκπαίδευσης, όσο και τιμωρία, ακόμη ναι επιβράβευση αναλόγως του υ με το οποίο έχει να κάνει. Όμως για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι όλο αυτό αποτελεί απλά και πάνω από όλα τρόπο απόλαυσης για τον Κ και πως όλα τα υπόλοιπα είναι τα προσχήματα ώστε να μπορέσουμε να αιτιολογήσουμε κάτι τέτοιο. 

*Μπήκα, ξαναμπήκα, διάβασα ξαναδιάβασα. Είπα θα γράψω, είπα δε γαμείς, ξαναείπα θα γράψω ξαναείπα δε γαμείς μαι πάει λέγοντας.
    Όμως όλη αυτή η κουβέντα εμένα μου δημιουργεί ερωτήματα και αμφισβητήσεις, που δεν ξέρω αν θα πρέπει να κατατεθούν εδώ γιατί και αν χαλάσω το νήμα.
    Θα κάνω όμως την προσπάθειά μου γιατί μενδιαφέρουν πιθανές τοποθετήσεις και απόψεις.
    Πάμε λοιπόν :

Μέσα από όλη αυτή την αποδόμηση της υποτακτικής και την προσπάθεια να την πλάσουμε εκ νέου πως μπορούμε να μιλάμε και να δεχόμαστε ότι πχ μια υποτακτική μετά από ολο αυτό να λέει ότι είναι ο εαυτός της; Ποιος ντοπαρισμένος, ποιος φουλ καψουρεμένος είναι πραγματιμά ο εαυτός του και πως μπορεί να διατηρήσει και να διαχειριστεί σωστά τη λογική ;
    Αν απλά θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον σαδισμό μας γιατί να μην είναι ξεκάθαρο αυτό;
    Αν θέλουμε να κυριαρχήσουμε γιατί αυτό δεν γίνεται μέσω του open mindness και να κάνει η υποτακτική με πλήρη διαυγειά ότι της ζητείται ; (εάν μου πείτε ότι αυτές οι πρακτικές αποτελούν τρόπο να ανοίξει κανείς το μυαλό θα διαφωνήσω   ) θα έλεγα ότι περισότερο δημιουργεί εξαρτημένα ζωντόβολα (ας μου επιτραπεί η έκφραση).

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Μετάφραση: οι κυριαρχικοί, πλάσματα ανερμάτιστα που έχουν στο κεφάλι τους μόνο την καύλα τους και το κέφι τους, απλά (?) σαδιστές, εκμεταλλεύονται τις - πώς το είπατε; - φουλ καψουρεμένες σούμπες που δεν μπορούμε να δεχόμαστε ότι είναι πραγματικά ο εαυτός τους ή ότι έχουν πλήρη διαύγεια, για να πλάσουν μια άβουλη γίδα με κλειστό μυαλό.

Η θεωρία έχει ξανακουστεί συχνά, από άτομα που δεν είναι ικανά να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άλλα από όσα οι ίδιοι γνωρίζουν, και επικρίνουν χωρίς άλλο επιχείρημα από το "αφού δεν φτάνω να το καταλάβω, είναι ψεύτικο ύπουλο και υστερόβουλο".

Αναρωτιέμαι δε αν κατανοείτε ότι με αυτά που λέτε η ίδια θεωρείτε τις υποτακτικές εξαρτημένα ζωντόβολα  

7. kinvara

@estelwen τίποτα από όλα όσα ισχυρίζεστε δεν έχω πει. Τα συμπεράσματα αυτά είναι δικά σας επειδή αυτά θέλατε ή αυτά μπορούσατε να καταλάβετε.  

Last edited: 20 Ιανουαρίου 2020
  8. tithon

tithon Contributor

δίνετε ντοπα στις υποτακτικές;
    ή παίρνουν μόνα τους τα μπρατ;

το ντοπάρισμα πόθεν προέκυψε;
    ποιό ζωντόβολο πουλάει ντοπα;

9. -Volt-

-Volt- Contributor

ενδιαφέρουσα η ντόπα της ηθικής.

10. kinvara

Η μεγάλη πλάκα είναι πως μερικοί δηλωμένοι Κ αλλά και υ έχετε καβαλήσει τέτοιο καλάμι που οτιδήποτε αμφισβητεί (με οποιονδήποτε τρόπο) πράγματα που θεωρείτε θέσφατα , οτιδήποτε εκφράζει ερωτήματα με όποιες επιφυλάξεις , παθαίνετε ταράκουλο και νομίζετε πως με επιθέσεις γίνεστε σούπερ γαμάτοι. Χαλαρώστε λίγο, η ζωή είναι ωραία και έξω από τον μικρόκοσμό σας.  

11. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Λέτε; Για να δούμε.
    --
    --
    --
    Αλήθεια τώρα.

12. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Δεν είναι αποδόμηση να έρθει μια γυναίκα σε επαφή με μια στύση με τον φέροντα της οποίας δεν σχετίζεται. Είναι μια απλή, καθημερινή κατάσταση. Έξω από ένα γεγονός, ότι αυτό δεν το επέλεξε αυτή η γυναίκα ούτε απλά το άφησε να συμβεί, το επέλεξε κάποιος άλλος για αυτήν. Αλλά δεν θα έλεγα ότι φτάνει αυτό για αποδόμηση, μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο για να αποδομήσει οτιδήποτε. Μια συμβολική βαρύτητα μπορεί να έχει, ιδίως αν αφεθεί να την έχει, και σε κάποιο συμπέρασμα να οδηγήσει, αλλά ως εκεί.

Η βανιλίαση που κρύβεται στο σχόλιό σας δεν βρίσκεται στο ότι διερωτάστε για το πώς γίνεται και με ποιες παραδοχές γίνεται και τελικά καταλήγετε ότι η υποτακτική είναι ή μπορεί ίσως να γίνει ένα εξαρτημένο ζωντόβολο, κάτι που έχουμε διαβάσει ξανά και ξανά σε αυτό το φόρουμ αν και είχαμε πολύ καιρό. Η βανιλίαση κρύβεται στην πεποίθηση ότι μια στύση έχει την δυνατότητα να αποδομεί.

Last edited: 20 Ιανουαρίου 2020