Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sex στο αμάξι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος slavedoll, στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

1. ssmaster

ssmaster Regular Member

Κάτσε να παρω τη λιμουζίνα με την ενσωματωμένη πισίνα κ θα δουμε αν προτιμήσεις να μην κανεις τπτ

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Εως τότε θα σε περιμένω  

3. Brigitte

Brigitte Contributor

Μ'αρεσει πολύ και μου 'χει τυχει πολλες φορες..και σε απομονωμένα μερη και σε μερη που περνουσε κοσμος..ωραια αισθηση να φοβάσαι μη σε δουν..αυξανει την καυλα και την ανυπομονησια..πολύ συχνα επισης διαλέγουν να με ξεμοναχιασουν σε μερη με ομορφη θεα (λοφοι ή παραλιες)..είναι ρομαντικα τα "χρυσα" μου  

4. whisperer

whisperer Regular Member

5. σαν έφηβη όχι, πιο μεγάλη ναι. αλλά είναι κάτι που έχω να κάνω καιρό και αυτή τη φορά το θέλω σε... λιγότερο αθώα πλαίσια!

6. μμ μου αρέσει πάρα πολύ η απάντηση σου μπορώ να πω

7. ε και μετά να υποθέσω πήγες.  

8. Aquarius86

Aquarius86 Aquarius86

Καλη φαση αλλα αβολο... θελω την απλα μου και την ανεση μου. Οκ ειχε τον χαβαλε του αλλα γινοταν σε εποχη που σαν πιτσιρικας δεν ειχα λεφτα για ξενοδοχειο (κοστιζαν κι ολας τοτε 25-30 το 3ωρο)
    Μονο αν τυχαινε σε καποια φαση που δεν κρατιομαστε και το απαιτουσε η κατασταση.
    Αλλα επειδη εχω και μια τρελα με το αυτοκινητο ..απαπαπαπα . Συνηθως επερνα το οικογενειακο για να το κανω, και μια φορα που το φερε η κατασταση και το καναμε στο δικο μου που το εχω προσεγμενο
    σαν να ειναι απο χρυσο, ημουν μες το αγχος, ακουγα τα κρατς κρουτς και εβλεπα που ακουμπαει η γοβα, μετα προτιμησα να τελειωσω μεσα της απο το να λερωσω το πανακριβο δερματινο καθισματακι  
    Ολα καλα αλλα οταν ερχεται η συζητηση για το συγκεκριμενο αυτοκινητο αλλαζα βλεμμα.. Βεβαια με ατομο που με εξιταρε παρα πολυ και ειχα κανει τα απιστευτα, ε την ειχα βαλει να το φτυσει και της ελεγα παρε το κλειδι και σφαξε ολο το αμαξι τωρα  

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Συντάσσομαι με @whisperer και @Elena_gr !!  
    Δεν μπορώ στο αμάξι, στριμώχνομαι!!! (σκέψου να ήμουν και ψηλή) 
    Μοναδική εξαίρεση το στοματικό! Αυτό ναι και πάλι ναι! 

10. Μέσα στο αμάξι ή στο καπό;

11. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ναι ναι ναι