Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sex στο αμάξι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος slavedoll, στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

1. whisperer

whisperer Regular Member

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ε ναι!!!!!!  
    ΥΓ Μην το απολαμβάννννις τόσο... Άνοιξε τα μάτια σου λέμεεεεε....

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Χαλια ηταν. Τι πιο αγριο;

4. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

5. το αυτοκίνητο (και αργότερα λεωφορεία και ειδικά τρένα από τις ατέλειωτες ώρες ταξίδι) ήταν σαν δεύτερο σπίτι,
    μία από τις πρώτες επιλογές του χειμώνα όταν δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε σπίτι για κάποιο λόγο
    ..έχει τις δυσκολίες του, αλλά κυρίως προσφέρει ελευθερία, αλλαγή παραστάσεων και δε δίνεις πουθενά λογαριασμό...
    μια χαρά αλητεία είναι...κτλ...

Last edited: 22 Μαρτίου 2016
  6. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Ποιο παλιά, ναι, πλέον θέλω την άπλα μου... καιιιι... το αυτοκίνητο είναι ιερό     (σκατά έγινα ένας από αυτούς...)

7. Soraya

Soraya Guest

8. Soraya

Soraya Guest

κάποτε ως βανιλα ακόμα ήμουν με το τότε αγόρι μου στο αυτοκίνητο.
    σε πολυσύχναστο δρόμο λοιπόν του λέω: "θέλω να με γαμήσεις, τώρα"
    σταματάει στην άκρη του δρόμου εμφανώς συγχυσμένος(αναστατωμένος, οχι θυμωμένος) και εμφανώς καυλωμένος.
    βγαίνω από το αμάξι... σηκώνω την φούστα μου. αντιλαμβάνεται πως δεν φοράω εσώρουχο και γίνεται πέτρα...
    με πήρε επάνω στο καπό ενώ τα περαστικά αμάξια κόβαν ταχύτητα...  

9. λοιπον στα νιατα μου και τοτε που τα αυτοκινητα του μπαμπα ηταν μεγαλα και ανετα στο πισω καθισμα ειχαμε το καλυτερο ξενοδοχειο..... θυμαμε που μ αρεσε να καθωμε γυμνος στο πισω καθισμα και η κοπελα να ερχετε απο πανω.....

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μου αρέσει το αμαξι έχω περάσει τρελές στιγμές εκεί μέσα.
    Κ η πρωτη μου φορά σε αμάξι ήταν, αφού πάνω στη καυλα μου καθησα πανω του και του δωσα να καταλάβει.
    Το μονο που ενιωσα ηταν η πίεση, (λόγω πολύ χαλαρου υμένα ).