Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sex Shop Fantasy (part 2)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Meg68, στις 26 Ιουνίου 2023.

1. Meg68

Meg68 New Member

Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τον είδα. Δεν έμαθε ποτέ κανένας για αυτή τη συνάντηση. Δεν ήξερα αν ήθελα να τον ξαναδώ. Από τη μία με καύλωνε ακόμα και η σκέψη, από την άλλη ντρεπόμουν. Καμιά φορά όμως, σε αυτά τα διλήμματα, έρχεται μια τυχαία αφορμή και μας δίνει την απάντηση.

Είχε γενέθλια η Χριστίνα και έχει πέσει μια ιδέα στην παρέα. Πέραν από ένα πιο ιδιαίτερο δώρο, είπαμε να κάνουμε ένα πάρτι με dress code BDSM και ό,τι ήθελε ας προκύψει. Πριν το συνειδητοποιήσω βρέθηκα στο Sex Shop ένα βράδυ, να διαλέγω props για το πάρτι, το δώρο της Χριστίνας και τα απαραίτητα για τη δική μου εμφάνιση.

Όταν μπήκα ήταν εκεί, «κρυμμένος» πίσω από το τραπέζι του ταμείου. Δεν με κοίταξε, αλλά χαμογέλασε. Ίσως με είδε από τις κάμερες, δεν ξέρω. Προσπαθούσα να το παίζω χαλαρή, όσο υγρή κι αν ήμουν μέσα από το εσώρουχό μου.

Είχα αποφασίσει να φορέσω ένα ολόσωμο καλσόν, μια δαντελωτή μάσκα και μία ουρά. Ήταν δίπλα μου όσο κοιτούσα τις ουρές. Ενώ το μυαλό μου είχε σταματήσει να σκέφτεται τί βλέπει, και σκεφτόταν πώς θα ήταν να μου έβαζε εκείνος το butt plug ενώ με έχει δεμένη, εκείνος παρατήρησε ότι δυσκολεύομαι και προσφέρθηκε να με βοηθήσει.

- Τί σε προβληματίζει και τα κοιτάς τόση ώρα;

- Ε.. το υλικό.

Άρχισε να μου εξηγεί για τα υλικά, ενώ εγώ τον κοιτούσα μέσα στα μάτια. Και το μυαλό μου συνέχιζε την προηγούμενη φαντασίωση. Μου έσκιζε το καλσόν, έμεινα γυμνή. Με χτυπούσε στον κώλο, όπως μου αρέσει, ενώ παράλληλα έπαιζε το μουνί μου μέχρι να χύσω. Μου διέκοψε την φαντασίωση πάνω στην κορύφωση.

- Αν είναι πρώτη φορά θα σου πρότεινα σιλικόνη.

- Ευχαριστώ πολύ!

Είπα γρήγορα και κατευθύνθηκα προς το ταμείο. Πρόλαβε και χώθηκε για να με εξυπηρετήσει. Εφόσον είχαμε πει με την παρέα να κάνουμε το πάρτι λίγο πιο open, μήπως παιχτεί κάτι πιο ενδιαφέρον, σκέφτηκα να τον καλέσω. Βρήκα το θάρρος, με όση ψυχραιμία μου είχε μείνει, να του πω τις λεπτομέρειες. Είπε ότι θα έρθει, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι το πίστευε.

Δύο μέρες μετά, έφτασε η ώρα. Είχαμε νοικιάσει χώρο, τον είχαμε φτιάξει, είχαμε φροντίσει να επικοινωνούνται οι κανόνες σε κάθε άτομο που έρχεται. Όλα επιτρέπονται, εφόσον σεβόμαστε τον χώρο και τους γύρω μας.

Ήμουν στο μπαρ κι έβαζα ποτά με κάποιους φίλους, όταν τον είδα να μπαίνει. Φορούσε επίσης μισή μάσκα λευκή, μαύρο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι από το οποίο κρεμόταν ένα ζευγάρι χειροπέδες. Στο χέρι κρατούσε ένα μαστίγιο. Ήταν σαν να είχε αποκωδικοποιήσει την φαντασίωσή μου.

Γύρισε προς το μέρος μου, δεν ξέρω αν με είδε. Δύο γυναίκες δίπλα μου μιλούσαν γι αυτόν καθώς πλησίαζε, ήταν έτοιμες να αρχίσουν να παίζουν το μουνί τους, όπως κι εγώ. Ήρθε μπροστά στο μπαρ, είχα μείνει μόνη μου.

- Θα πιείτε κάτι;

- Ένα ουίσκι, σκέτο.

- Ωραία.

Το βάζω. Τον σερβίρω.

- Θα θέλατε κάτι άλλο;

- Μου αρέσει ο πληθυντικός.

Μου λέει καθώς με πλησιάζει από πίσω. Νιώθω τις κρύες χειροπέδες να με ακουμπάνε όσο εκείνος με χαϊδεύει απαλά με το μαστίγιο. Ήθελα να με χτυπήσει εδώ και τώρα. Γύρισα το κεφάλι, τον κοίταξα επιδεικνύοντας ταυτόχρονα την ουρά που είχα προς το μέρος του. Παίρνει το ουΐσκι του όσο με κοιτάει, πίνει μια γουλιά, απομακρύνεται.

Πήγε σε μια παρέα που δεν ήξερα. Συνέχισε να με κοιτάει, έντονα, αλλά δεν πλησίαζε. Σαν να μην ήταν ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Για πολλή ώρα ακόμα ήμουν υγρή, μετά από αυτή την επαφή. Ωστόσο είχα αποφασίσει να απολαύσω τα γενέθλια της φίλης μου, την παρέα μου και τη φάση χωρίς να του δίνω τόση σημασία.

Φλέρταρα, έπινα, περνούσα καλά. Κι εκείνος αντίστοιχα, όσο ανταλάσσαμε ματιές όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή βγήκα έξω, χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Με ακολούθησε.

- Πώς και μόνη;

- Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα.

- Και μετά το διάλειμμα;

- Θα συνεχίσω μέσα. Ή μπορεί να φύγω.

- Θα ήθελες να φύγουμε και να συνεχίσεις μαζί μου;

- ...

- Θα με εμπιστευτείς;

- Δεν ξέρω...

- Θα σε περιμένω έξω σε δέκα λεπτά.

Είπε και μπήκε μέσα. Αλήθεια δίστασα στην αρχή. Σκέφτηκα, όμως, τί με προστάζει το σώμα μου να κάνω. Μετά το αλκοόλ κι ένα τέτοιο πάρτι, η καλύτερη κατάληξη θα ήταν να γίνω έρμαιο της καύλας μου και των ορέξεών του.

Χαιρέτησα την παρέα μου, τους είπα ότι δεν νιώθω πολύ καλά, και έφυγα μαζί του. Φαίνεται πως είχα αργήσει, καθώς όταν βγήκα ήταν έτοιμος να φύγει μόνος του. Μάλλον θα το πλήρωνα αυτό.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητό και δεν μιλήσαμε καθόλου σε όλη τη διαδρομή. Φτάσαμε σε μία μικρή μονοκατοικία. Πάρκαρε και μου άνοιξε την πόρτα να βγω. Όταν μπήκαμε μέσα, από μία πίσω πόρτα, είδα ένα πλήρως εξοπλισμένο playroom.

-Εφόσον ήρθες μέχρι εδώ, θα πρέπει να με εμπιστευτείς.

- Θα κάνω ό,τι μπορώ.

- Ό,τι σου ζητήσω θα κάνεις.

Είπε, καθώς με τράβηξε κοντά του με αποτέλεσμα να νιώθω πιο έντονα το butt plug μέσα μου.

- Ό,τι μου ζητήσετε θα κάνω.

Είπα με ένα αίσθημα υποταγής, καθώς ανέβαινα στο κρεβάτι που με οδήγησε. Με έδεσε από τους αστραγάλους και τα μπράτσα. Έκατσα στα τέσσερα και τον περίμενα υπομονετικά. Ήρθε, το χέρι του ξεκίνησε από τον λαιμό μου να κατεβαίνει προς το στήθος μου. Το χούφτωσε και φάνηκε να του αρέσει. Κατέβαινε πιο κάτω, μέχρι που έφτασε στο υγρό μουνί μου. Όση περισσότερη η αναμονή, τόσο περισσότερο έσταζα. Στο πέρασμά του έτριψε την κλειτορίδα μου, οι αναπνοές μου είχαν αρχίσει να γίνονται πιο βαθιές, μεγάλες. Έπιασε το μαστίγιό του, με χτύπησε πρώτη φορά στον κώλο και στο μουνί μου. Μου άρεσε. Συνέχισε, λέγοντάς μου να μην τολμήσω να τελειώσω. Ήθελα πολύ ωστόσο.

Μου έσκισε το καλσόν, βγήκε ο κώλος μου έξω. Για να τον νιώσω καλύτερα. Συνέχισε χτυπώντας με άλλες δύο φορές. Ανέβηκε στο κρεβάτι και μου έβγαλε το butt plug. Έβαλε προφυλακτικό, μου έφτυσε τον κώλο. Εκεί κατάλαβα. Έβαλε λιπαντικό και ξεκίνησε να μπαίνει στον κώλο μου. Πονούσα, αλλά μου άρεσε. Όταν μπήκε ολόκληρος, με τράβηξε από τον κώλο πάνω του. Όσο ήταν μέσα μου έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Κάποια στιγμή μου είπε:

«Τώρα μπορείς να τελειώσεις!»

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τελείωσα. Εκείνος βγήκε από τον κώλο μου και ξάπλωσε από κάτω μου. Πήρε το κεφάλι μου, το κατέβασε στον πούτσο του. Ήταν τόσο καυλωμένος, αλλά έδειχνε ψύχραιμος. Του τον έγλυφα και τον ρουφούσα, τόσο λυσασμένα, μου άρεσε πάρα πολύ.

«Θέλω να χύσω όλες σου τις τρύπες σήμερα.» μου είπε.

Μετά από κάποια ώρα έχυσε στο στόμα μου. Τα κατάπια. Μου χαμογέλασε.

~Συνεχίζεται!

2. Aurelius

Aurelius New Member

Περιμένουμε το επόμενο part...!!!