Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

SIR TOM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Μολις ειχα επιστρεψει απο τις καλοκαιρινες διακοπες στην Ελλαδα. Ειχα παρει ενα πολυ ωραιο χρωμα, σιγουρα οι συναδελφοι μου θα ζηλευαν αρκετα. Μια εβδομαδα πριν τις διακοπες ηρθε καινουριος προίσταμενος. Η εταιρεια μου ειναι στο χωρο των επενδυσεων, η εδρα μας το Λονδινο. Εδω συμβαινουν ολα αυτα.

Ο Τομ, ο καινουριος προϊσταμενος. Ειναι ενας γλυκητατος ανθρωπος. Μου ζητησε να γινω ο βοηθος του, τα λεφτα ειναι πολυ καλυτερα. Για την ευκαιρια ανελιξης δεν το συζητω.

Καναμε μερικα ταξιδια μαζι. Μιλουσαμε περι ανεμων κ υδατων.

Πριν δυο μερες

Dave πρεπει να παμε στο Καρντιφ, ειναι σημαντικο. Φυγαμε σε δυο ωρες. Η εταιρεια μας νοικιασε σε πενταστερο. Τη δουλεια τη φεραμε εις περας γρηγορα, οποτε μας εμενε μια ολοκληρη μερα για διασκεδαση.

Πιναμε το ποτο μας στο μπαρ του ξενοδοχειου

-Dave ειμαι gay
    Μου ελεγε ο γεροδεμενος, μαυρος συναδελφος μου, τα ματια του ελαμπαν.

-Εσυ Dave;
    Λιγο το ποτο, λιγο οτι ηθελα να του δοθω.
    -Εγω ειμαι υποτακτικος.
    Ειδα τα ματια του λιγο σκεπτικα.
    -Ειμαι υποτακτικος σε ανδρες, Sir

2. slave32

slave32 Contributor

Το ξεστομισα και την ιδια στιγμη που εριξα τη ματια μου παρακατω παρατηρουσα ποσο πολυ ειχε φουσκωσει το παντελονι του.
    -Δεν επρεπε να το πω αυτο
    -Χαλαρωσε Dave, δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι.
    -Σας ευχαριστω, Sir
    Μου εβγαινε αυθορμητα. Εκεινος εδειχνε ανετος με αυτο. Σαν να υπηρχαν και αλλα που δεν μου ελεγε.
    -Δηλαδη εισαι gay;
    -Δεν ξερω και ναι και οχι. Το βλεπω λιγο διαφορετικα.
    Ηρθε κοντα μου, εβαλε το χερι του στο μπουτι μου. Δεν αντισταθηκα.
    -Η υποτακτικοτητα μου με χαρακτηριζει. Εχω τρυπες, εχω πεος, κορμι, μυαλο τα οποια τα προσφερω για την ευχαριστηση του Αφεντη, Sir.
    -Αν δεν ηταν ομως η υποταγη θα μου επετρεπες παλι να σε αγγιζω, χωρις την αδεια σου;
    -Δεν.. δεν ξερω..
    Τα ειχα χασει. Δεν ειχα απαντηση. Δεν το σκεφτηκα ετσι, οτι με παραβιαζει εκεινη τη στιγμη.
    -Μπερδευτηκες. Γιατι δεν ειναι μονο η υποτακτικοτητα αλλα και η ελξη. Δεν ξερεις καν αν ειμαι dominant.
    -Δεν το ξερω, συγγνωμη.
    Πηγα να τραβηχτω. Με κρατησε κοντα του.
    -Ηρεμησε. Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι. Εισαι ενας gay υποτακτικος ομορφος αντρας.
    -Σας ευχαριστω, Sir
    -Σε θελω πολυ, το μονο ευκολο ειναι να παμε στο δωματιο μου κ να σε γαμαω για ωρες. Αλλα πρωτα θελω να μου πεις τα παντα.
    -Yes Sir Tom

3. slave32

slave32 Contributor

Ενιωθα πλεον καλυτερα. Τωρα μου αρεσε περισσοτερο το αγγιγμα του.
    -Το εχεις κανει πολλες φορες;
    -Οχι πολλες. Με δυο ανδρες μονο.
    -Μαζι;
    -Ναι.
    -Ενδιαφερον. Μπορω να σε ρωτω;
    -Φυσικα μη διστασετε.
    -Ωραια. Σε δερνανε;
    Κοκκαλωσα για λιγο.
    -Δεν περιμενα αυτο για πρωτη ερωτηση. Ναι.
    -Καλο αυτο. Θεωρω σημαντικο να δερνετε ο σκλαβος. Περα απο τη φαση. Ειναι η πειθαρχια.
    -Δεν θα μπορουσατε να διαβαζετε εμενα καλυτερα, Sir.
    -Σε εκπαιδευσαν;

4. slave32

slave32 Contributor

-Ναι, αλλα δεν ηταν τοσο ερωτικο.
    Ηπιε μια γουλια απο το ποτο του.
    -Ντρεπεσαι που τα λες δημοσια αυτα;
    -Ναι.
    -Μπορουμε να παμε στο δωματιο μου να συνεχισουμε τη κουβεντα μας, αλλα εκει θα εισαι γυμνος και γονατιστος
    -Yes Sir
    Δεν χρειαζονταν να πω κατι αλλο. Τον ακολουθησα στο δωματιο του. Με το που εκλεισε τη πορτα, μου ζητησε να γδυθω. Πηρε ενα ποτηρι νερο. Καθισε στη πολυθρονα μπροστα μου.
    -Γονατισε
    Επεσα στη μοκετα του πατωματος μπροστα του.
    -Σηκωσε τον κορμο σου, να κοιτας το πατωμα, τα χερια πισω απο το κεφαλι σου.
    Δεν εφερα καμια αντιρρηση. Αισθανομουν πιο ομορφα ετσι αν και ιδρωνα.
    -Τι εκανες γι αυτους;
    -Φροντιζα τις δουλειες του σπιτιου τους. Καθαρισμα, μαγειρεμα ολα.
    -Εμενες μαζι τους;
    -Ναι
    -Ενδιαφερον.
    Σωπασε για λιγο, σηκωθηκε ηρθε μπροστα μου κατεβασε το παντελονι του. Ειναι πιο μεγαλο απο οσο φανταζομουν. Το εβαλε μεσα στο στομα μου, οσο χωρουσε. Δεν τον εγλειφα, εκεινος πηδουσε το στομα μου. Κρατησε πολυ. Οι γναθοι μου πονουσαν. Με χαστουκισε μερικες φορες. Τρομαξα, εβαλα τα κλαματα. Εχυσε στο προσωπο μου. Με εβγαλε φωτογραφιες.
    -Θα μπορουσες απλα να μου πεις οχι.
    -Δεν θελω να Σας πω οχι Κυριε.
    Χαμογελασε.
    -Δεν θα σε μαστιγωσω αποψε. Θα ακουστεις στο ξενοδοχειο. Θα ερθεις αυριο στην επιστροφη σπιτι μου για να μαστιγωθεις.
    Δεν με ρωταγε.
    -Θελεις κατι να πεις;
    -Φοβαμαι το μαστιγωμα, Sir
    -Το καταλαβαινω. Αλλα το χρειαζεσαι. Ισως και ζωνη στο κωλο.
    -Φοβαμαι πολυ. Η ζωνη δεν ειναι μαστιγωμα, Sir?
    Εβαλε τα γελια.
    -Φυσικα και οχι. Δεν εχει ξαναχρησιμοποιηθει μαστιγιο επανω σου;
    -Οχι Κυριε.
    -Τοτε κσλα κανεις κ το φοβασαι. Θα πονεσεις πολυ. Στησου τωρα, ηρθε η ωρα να χρησιμοποιησω τον κωλο σου. Αλλα ειναι η τελευταια φορα που θα σε ρωτησω. Θες να συνεχισεις να με υπακους?