Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Smoking Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος moretape, στις 25 Αυγούστου 2013.

1. moretape

moretape Pervy Perv

Πώς τα πάτε με την - προσφιλή σε πολλούς - συνήθεια του καπνίσματος;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το κάπνισμα δίνει αέρα εξουσίας και ανωτερότητας στον καπνιστή. Άλλοι ερεθίζονται από το κάπνισμα χωρίς να το συσχετίζουν με bdsm δραστηρίοτητες.

Το youtube είναι πλούσιο σε σχετική πορνογραφία.
    π.χ.

Ακόμα, υπάρχει και ένα άρθρο στο mainstream (στα ελληνικά πώς θα το έλεγα; ) τύπο.

Smokish Fetishes

Σκέψεις;

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Απάντηση: Smoking Fetish

Δε μου αρέσει καθόλου, με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν αντέχω τη μυρωδιά της τσιγαρίλας.

3. thanasis

thanasis Contributor

Ως πρώην καπνιστής, μπορώ να δείξω κατανόηση στα nicotine blues της υ μου και να τα υπομείνω. Αλλά θεωρώ το κάπνισμα μια ακαλαίσθητη και θλιβερή συνήθεια, χωρίς ερωτικά στοιχεία.

4. kolas

kolas New Member

Απάντηση: Smoking Fetish

αν και καπνιστής χρόνια δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το ερωτικό στο όλο θέμα. ίσα ίσα είναι το αντίθετο θα έλεγα.
    πολλοί δεν σε αντέχουν και καθόλου και στο λένε ευθέως βρωμάς τσιγάρο κάνε λίγο ποιο εκεί ή μην με φιλάς αφού έχεις καπνίσει

5. venomous

venomous New Member

Με μια κοπέλα που είμουν κάποτε, μου άρεσε να καπνίζει την ώρα που το κάναμε, γιατί ο τρόπος που κρατούσε το τσιγάρο, που το έφερνε στο στόμα κλπ ήτανε πολύ ερεθιστικός. Είχε και πολύ καύλα δάχτυλα η συγκεκριμένη....
    Λίγες γυναίκες έχω δει να καπνίζουν και μου έκανα κάτι, στις περισσότερες περιπτώσεις μου φαίνετε άσχημο. Αυτό που μου αρέσει στην ουσία είναι τα χέρια και το λάγνο ύφος.

6. WisDomme

WisDomme I am just Myself - that's all.

Σχετικά άσχετο, μπορώ να πω πως το κάπνισμα από μόνο του δεν μου λέει τίποτε το ιδιαίτερο.

Από την άλλη όμως, ένα άτομο που έχει εξάρτηση στο τσιγάρο, μπορεί να μου κινήσει το ενδιαφέρον στο θέμα του ελέγχου. Δηλαδή το αν και πότε και πόσο θα καπνίσει.

Ένα ενδιαφέρον σκηνικό που είχε τύχει και μου άρεσε πολύ ήταν όταν σε μια σχέση με ένα τέτοιο άτομο, του επέβαλα να μην καπνίσει καθόλου για μιάμιση μέρα και ακόμα να μην εκτονωθεί καθόλου σεξουαλικά για κάπου πέντε μέρες.

Όταν βρεθήκαμε, αρχικά του φόρεσα το κλουβάκι (chastity device) και του ζήτησα να μου στρίψει ένα τσιγάρο. Στην συνέχεια άρχισα να το καπνίζω μπροστά του, φυσώντας τον καπνό πάνω του, ενώ μου έγλυφε τα πόδια.

Μπορώ να πω πως είχα βρει εξαιρετικά κυριαρχική την όλη διαδικασία ^^

7. Nemo

Nemo Guest

Πιστεύω ότι ο όρος φετίχ έχει γίνει λίγο καραμέλα. Υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν οι ψηλές γυναίκες, άλλοι που τους αρέσει να έχει η γυναίκα τατουάζ. Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν οι ένστολοι άντρες και οι άντρες με μουστάκι. Όλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι φετίχ. Εγώ ας πούμε είμαι ποδολάγνος. Το φετίχ μου είναι οι γυναικείες πατούσες. Παράλληλα μου αρέσει μια γυναίκα να φοράει στολή (δεν είμαι στρατόκαυλος). Για τα δικά μου γούστα μια στολή, ιδιαίτερα αν είναι κομψή, δίνει γοητεία σε μια γυναίκα. Αυτό ομως δεν είναι φετίχ. Είναι μια προτίμηση, αντίστοιχα μ' αρέσουν και οι κοκκινομάλλες. Το ίδιο πιστεύω ότι συμβαίνει και με το κάπνισμα. Για κάποιους άντρες το να κρατάει μια γυναίκα τσιγάρο δίνει στιλ και γοητεία. Αυτοί οι άντρες μπορεί να είναι φετιχιστές, μπορεί και όχι.