Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexandrica, στις 5 Νοεμβρίου 2021.

1. alexandrica

alexandrica princess

Αναρωτιεμαι ποιά είναι η ελληνική λέξη για την somnophilia.

Αχ..

Τα λίγα δευτερόλεπτα που αφού ξυπνήσω και δεν ξέρω τι γίνεται.. να αντιλαμβάνομαι ότι το σώμα μου είναι ερεθισμένο γιατί έπαιζε μαζί μου όσο κοιμόμουν. Η ιδέα του να με αγγίζουν όπως θέλουν κι όπου θέλουν, επειδή με θέλουν τόσο πολύ, ακομη κι όταν κοιμάμαι.. Και μετα να ξυπνάω όμως, και να νιώθω έτοιμη και ήδη να λαχταράω να διεισδύσει μέσα μου. Να ανοίγω τα μάτια μου και μέσα σε δευτερόλεπτα να αισθάνομαι μεθυσμένη από ηδονή. Να με έχει αγγίξει και παίξει ακόμη και πάνω από το εσώρουχο μου, ή και κάτω, και όταν ξυπνάω να του δωρίζω το τόσο καλά ετοιμασμένο, υγρό, βελούδινο κέντρο της θηλυκότητας μου.    

Δεν έχω συναντήσει κανέναν που να γνωρίζει για αυτό το κινκ και να του αρέσει, μόνο το δεύτερο, εξ ου και η εμπειρία. 

2. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Υπνοφιλία ή/και "αστερίας"

3. Dumi777

Dumi777 Regular Member

Αυτο που εχω δοκιμασει ειναι ο "περιορισμος" Οσο το δυνατον περισσοτερων αισθησεων.

Δεσιμο, φιμωμα κ μουσικη στα αυτια νε ακουστικα ωστε ολη η επικεντρωση των αισθησεων να παραμενουν στο αγγιγμα.

Αν σε ολα αυτα βαλουμε και ελλειψη συνειδησης, τοτε το πραγμα παει αλλου, και οσο και αν υπαρχει συναινεση, δυσκολα το βλεπω να πετυχαινει

4. alexandrica

alexandrica princess

Μμ, ωραίο ακούγεται κι αυτό.

Μπορεί να πετύχει αυτο που περιγράφω πάντως, αν έχεις για παράδειγμα έναν σύντροφο που το έχετε συζητήσει και για πρώτη φορά να μην γίνει τίποτα ακραίο, απλά να σε χαιδέψει ερωτικά, ακόμη κι απαλά, ξυπνώντας σε με αυτόν το τρόπο. Έτσι μπορείς να το τεστάρεις.

5. alexandrica

alexandrica princess

Επίσης αναρωτιέμαι, σχόλια μπορώ να κάνω όσα θέλω αλλά τα μηνύματα που μπορώ να στείλω ειναι περιορισμένα;
    Προσπαθώ να βρω κάπου την απάντηση, αλλά μόνο πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα του premium member βρίσκω.

6. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Έχουν γίνει κάποιες απόπειρες να συζητηθεί, όπως εδώ και εδώ.
    Παρά το ότι οι περισσότερες τοποθετήσεις είναι αμήχανες ή επιφανειακές, υπάρχουν μερικές θέσεις και αναφορές σε εμπειρίες που, ίσως, αξίζει να διαβαστούν.

Χωρίς να διαφωνώ με το ότι πολλά υποτακτικά διεγείρονται όταν νιώθουν επιθυμητά, ο σεξουαλικός ερεθισμός, στις καταστάσεις που περιγράφετε, οφείλεται κυρίως στο ότι νιώθουν πως χρησιμοποιούνται και στην αδυναμία αντίδρασης όσον αφορά την όποια χρήση. Είναι πιο κοντά, δηλαδή, στο "όπως θέλουν κι όπου θέλουν" παρά στο "επειδή με θέλουν τόσο πολύ".
    Άλλωστε, τις ίδιες αντιδράσεις παρατηρούμε και σε παρεμφερείς καταστάσεις που δεν αφορούν, ακριβώς, ύπνο, όπως το να είναι λιπόθυμα ή ημιλιπόθυμα, ακόμα και με τεχνητή παράλυση, διατηρώντας όμως τις αισθήσεις τους.

Από την μεριά αυτού που χρησιμοποιεί, μιλώντας για όσους γνωρίζω πάντα, ο ερεθισμός και η επιθυμία ενεργοποιούνται και επικεντρώνονται στην πλήρη παράδοση που προσφέρει η αδυναμία αντίδρασης, και όχι τόσο στο "σε επιθυμώ τόσο πολύ ώστε να μην μπορώ να κρατήσω τα χέρια μου μακριά, ακόμη κι όταν κοιμάσαι".

Last edited: 5 Νοεμβρίου 2021
  7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το λες και " ψοφια κατσαριδα"...

8. alexandrica

alexandrica princess

Χαχααχαχα ε δεν μπορώ άλλο
    Αστερίας, ψόφια κατσαρίδα.. μα τι ωραίοι χαρακτηρισμοί

9. alexandrica

alexandrica princess

Θα κρατήσω το υπνοφιλία μάλλον, ευχαριστώ  

10. moufa

moufa into pussylicking

πιστεύω το υπνοφιλία δεν εκφράζει αυτό που περιγράφηκε... υπνοφιλία = φίλος του ύπνου...

θα τολμούσα μια λεξοπλασία ως : ασυνειδητοερεθισμοφιλία

11. Maelstrom

Maelstrom Regular Member

Δεν παίρνω όρκο αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν τέτοια εμπειρία .. μου είναι τόσο αυτονόητο που δεν το φαντάστηκα ποτέ ως kinky.
    Τώρα .. ελληνική λέξη έστω και σαν νεολογισμός δεν ξέρω αν υπάρχει.. υποψιάζομαι οτι κάποια στιγμή κόλλησαν το -philia δίπλα σε μια κατά τα άλλα απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά, έτσι .. επειδή έχουμε την τάση να είμαστε υπερβολικά σχολαστικοί και να κατηγοριοποιούμε όσα περισσότερα γίνεται.

Αυτή την έκφραση θα στην κλέψω..να ξέρεις!

12. espimain

espimain Contributor

Αυτό είναι το πολύ συχνό φυσιολογικότατο φαινόμενο της ονείρωξης.
    Δεν έχει καμία σχέση με κινκιές.