Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sounding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος subforu, στις 25 Μαρτίου 2021.

1. subforu

subforu a politicized metalhead and feminist.

Καλησπέρα!

Σε μία περίοδο που είμαι μόνη, θέλω να πειραματιστώ με την ουρήθρα μου. Έχω παρακολουθήσει τις ανάλογες πορνογραφικές ταινίες και η ιδέα μέχρι και η εικόνα με εξάπτουν... Ποιά είναι η αίσθηση; και τί πρέπει να προσέχω, πώς να το κάνω και τα λοιπά; Όσες περισσότερες συμβουλές τόσο το καλύτερο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

2. sexonwheels

sexonwheels New Member

ενδιαφερον πειραματισμους κανεις!το μονο σιγουρο ειναι πως θελει πολυ καλη απολυμανση στα αντικειμενα που θα χρησιμοποιησεις!οσο για την αισθηση φανταζομαι πως θα ειναθ διαφορετικη αναμεσα στα δυο φυλα

3. estarian

estarian New Member

Καλημερα!!
    Αρρχικα τα παντα θα πρπει να ειναι απολυμασμενα.
    Βρασιμο σε νερο για κανα 10λεπτο και μετα ακουμπημα σε ασηπτη γαζα κατευθειαν μεχρι να κρυωσουν. Ακουμπαμε μονο στην ακρη (που θα μεινει εκτος)
    Για λιπαντικο σε καμμια περιπτωση KY η αλλα τζελ για πρωκτικο κτλ...
    Ειδικο τζελ απο το φαρμακειο. Μπορεις να τους ζητησεις τζελ για καθετηρα στο φαρμακειο οποτε θα σου δωσει το καταλληλο.
    Απο εκει και περα, αναλογα με την διαθεση.
    Ως αντρας ειναι καλη εμπειρια, αλλα να στο κανουν στο πλαισιο του παιχνιδιου. Τωραμονος μου δεν παιζει να εμπεινα σε τετοια διαδικασια...

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Eίναι σημαντικό να έχετε υπόψη πως η γυναικεία ουρήθρα φιλοξενεί την δομή απαραίτητη για την διατήρηση της μόνιμης εγκράτειας ούρων (μύες, αιμάτωση, νευρικές απολήξεις).
    Κάποιες παρατηρήσεις. Σε σχέση με την ανδρική, η γυναικεία ουρήθρα έχει πολύ μικρό μήκος (4-5 πόντοι) το οποίο είναι εύκολο να υποτιμηθεί, με ακόλουθη ακούσια εισχώρηση στην ουροδόχο κύστη (και κάποια πιθανότητα λοιμώξεων). Σημαντική επίσης η γενικότερη προσοχή στη χρήση ξένου σώματος για αποφυγή λάθος γωνίας ή ανεξέλεγκτης κίνησης, ώστε να αποφευχθεί βλάβη στον μυϊκό χιτώνα της ουρήθρας με δημιουργία συνδετικού ιστού και σύμφυσης, με ακόλουθη δυσκολία στην ούρηση.
    Στο φαρμακείο θα βρείτε στείρα γέλη για καθετήρα, η οποία περιέχει λιδοκαϊνη για αποφυγή τοπικού πόνου.

Αν πραγματικά θέλετε να πειραματιστείτε μόνη σας, φροντίστε να ενημερωθείτε συνολικά, και όχι μόνο από τσόντες: συμβουλευτείτε ανατομικό άτλαντα, αποκτήστε τα (κατάλληλα; ) εργαλεία, φροντίστε την καθαριότητα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι πάτε να κάνετε, και καλή διασκέδαση.

Sorry for being a killjoy  

5. karamel

karamel Don't bother! I won't.

οκ είμαι πολύ πίσω αλλά πως σκοπεύετε να πειραματιστείτε;

6. sos1908_salonika

sos1908_salonika New Member

Καλησπέρα καλό μήνα και καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα!
    Επειδή είναι κάτι που σκέφτομαι να δοκιμάσω με την παρτενέρ μου (σε μένα) ενώ σαν εικόνα με εξιτάρει μου φαίνεται κάπως επίπονο και βάρβαρο.
    Μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα (τσούξιμο , πρήξιμο) μετά την χρησιμοποίηση του?
    Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνει streching? Το συγκεκριμένο που έχει είναι αρκετά λεπτό και μακρύ.

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Οι πληροφορίες που έδωσα εδώ στο νήμα έχουν να κάνουν μόνο με υγιεινή. Για τα χαρακτηριστικά και τις συνέπειες της πρακτικής δεν έχω εικόνα.
    Εδώ υπάρχει κάποια πληροφορία, όπως και παρακάτω σε εκείνο το νήμα και στα άλλα που αναφέρονται στην παραπομπή.

8. sos1908_salonika

sos1908_salonika New Member

Ευχαριστώ!