Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Ούτε εγώ την πρώτη φορά. Εκείνη είχε.

Αυτό διευκολύνει πόλύ την κατάσταση.

Εκτός από το εγκεφαλικό κομμάτι, το squirting προαπαιτεί κατάλληλη κατασκευή ΚΑΙ πίεση σε συγκεκριμένα σημεία. Γι' αυτό βοηθάει όταν η γυναίκα ξέρει το κορμί της, διότι βοηθάει και η ίδια στη διαδικασία.

2. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

ποια ειναι αυτη η καταλληλη κατασκευη για την οποια κανεις λογο?

Η πίεση δεν ειναι απαραίτητη.
    Έχω χύσει και χωρίς να υπάρχει τίποτα στον κόλπο μου... Στο μυαλο μου βεβαια είχαν γαμηθεί τα πάντα.
    Όσο και να πιεσεις, αν το κοριτσι δεν ειναι χαλαρωμενο ψυχολογικα, τιποτα δεν θα καταφερεις.

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Δεν ξέρω αν η κάθε γυναίκα μπορεί να το βιώσει, αλλά αυτό που αναφέρει ο Ανακρέοντας περί ανατομίας, έχει βάση.
    (Η γυναικεία εκσπερμάτωση -squirting- εξαρτάται από το μέγεθος του the intra-urethral gland και είναι διαφορετικό από γυναίκα σε γυναίκα).

Πέραν τούτου, ούτε παρτενέρ με διδακτορικό στον γυναικείο οργασμό βρήκα να είναι αναγκαίος προσωπικά μιλώντας πάντα, ούτε καν προετοιμασία αντίθετα βρίσκω και πάλι πως η άποψη του Ανακρέοντα περί γνώσης του σώματος μου, να είναι βασικότερη.

Όσο για τους οργασμούς προσωπικά βρίσκω πως ανάλογα την περίπτωση έτσι κι αυτοί.
    Παρά λοιπόν το ότι προσωπικά "έκπερματωνω" 1 φορά ανά 3 οργασμούς θα έλεγα, δεν θα διανοούμουν να πω, πως επειδή το βιώνω δεν είμαι ικανοποιημένη με τίποτα διαφορετικό.
    Αντίθετα κιόλας, ένας καλός κλειτοριδικός οργασμός παραμένει στις προτιμήσεις μου με ή και χωρίς squirting..το οποίο παρεπιπτόντως μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς παρτενέρ ή ακόμα και οποιαδήποτε επαφή με το αιδοίο κατά την στιγμή της "εκπερμάτωσης".

Οπότε εικάζω πως απόλυτα δεν υπάρχουν και καμιά γυναίκα δεν χρειάζεται να νιώθει πως αν δεν το βιώνει (γιατί μπορεί και να το βιώνει και να είναι τα υγρά τόσο λίγα που να μην το παίρνει χαμπάρι κι απλά να θεωρεί πως είχε ένα διαφορετικό σε ένταση οργασμό) βιώνει οτιδήποτε τόσο πια λιγότερο!

4. llazouli

llazouli Contributor

Απ τη μικρή μου εμπειρία έχω δει ότι οι άντρες αξιολογούν θετικότερα, μαλλον τρελαινονται με το συγκεκριμένο οργασμό ίσως γιατί ειναι πολύ πιο εμφανής, συνάμα με την ποσότητα υγρών που εκτοξευονται, παιρνουν λοιπον, την εντύπωση ότι προκειται για ηφαίστειο που εκρηγνυται..
    Να με συμπαθάτε που θα το απομυθοποιήσω κ θα σας απογοητευσω, η ένταση και το πάθος δεν βρισκεται στην ποσότητα των υγρων, αλλά στο τι έχει προηγηθεί και πόσο δυνατή ειναι η ένωση, αυτό κάνει την τρικυμμία κι όχι το σκουίρτ.
    Το σκουίρτ που έζησα δεν είχε τοσο σχεση με το πάθος, αλλά με την κατάλληλη τεχνική και φυσικά με τον έλεγχο και τη γνώση του σώματος. Ένοιωσα να με αποζυμούν βασανιστικά, εξόχως καυλιάρικα και συγκεντρωμένη το οδήγησα στη κορύφωση! Άλλες φορές πετυχαινει άλλες όχι, παιζει πολύ ο προσωπικός έλεγχος του ρυθμού.
    Το ίδιο έχω ζησει και με άλλους οργασμούς και δεν έχει κανένα νοημα να μπω στη διαδικασία σύγκρισης. Όλοι είναι υπέρχοχοι!! Οι γυναικες ειμαστε προνομιούχες που μπορούμε να χυσουμε έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα.

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Αυτό που δεν μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής... αλλά το θέλω πολύ να το ζήσω, είναι να χύσω χωρίς καν να αγγίζεται τίποτα στην γεννετήσια περιοχή..

6. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

σε μια παλαιοτερη σχεση μου, η κοπελα απολαμβανε το squirting και εμενα προσωπικα μου αρεσε να αφιερωνω αρκετο χρονο για να της χαριζω πολλους απανωτους οργασμους με αλλα και χωρις μετεπειτα ολοκληρωμενη επαφη!!!
    αναγκατηκα να βαλω τοτε καλυματα στα καθισματα στο αμαξι!!!
    λογω ανατομιας δεν μπορω να εχω γνωμη για το τι ακριβως οργασμο μπορουν οι γυναικες να απολαυσουν περισσοτερο, η καθεμια πιστευω εχει τον δικο της τροπο (σε μια ακομη παλαιοτερη,μπορουσε νε τελειωσει μονο γλυφωντας της τις ρωγες!!),.....αλλα σε εμενα φανταζει εντυπωσιακο και ειναι και σαν οπτικη επιβεβαιωση του job well done!!!  

7. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

8. MasseurAthens

MasseurAthens Regular Member

Με την πρώην, διακοπές στη Κέρκυρα, χορεύουμε για πολλή ώρα, χαλαροί και με άδειο μυαλό από έννοιες και σκοτούρες. Λάτιν χοροί, κολλητά για ώρα, χωρίς κινήσεις στην επίμαχη περιοχή. Μόνο πάθος στο χορό, κολλητά και βλέμμα... Μετά από κάποια ώρα και αφού είχαν κλείσει τα φώτα, αρχίζει να τρέμει, να με κρατάει σφιχτά και να με κοιτάζει "περίεργα". Τελείωσε και μου είπε πως αυτό δε το είχε νιωσει ποτέ.... Μοναδικό και απίστευτο.. καιγια εκείνη αλλά και για μένα....

Last edited: 20 Μαρτίου 2012
  9. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

ονειρικό...

10. MasseurAthens

MasseurAthens Regular Member

Ήταν όντως κάτι απίστευτο και μοναδικό. Θα αναφέρω κι άλλα εν καιρό.. Και on topic για squirt

11. zyliet

zyliet Regular Member

...αγάπη προς και διάθεση ενασχόλησης με

το μουνί   

ένα ακόμη πιο σπάνιο φαινόμενο..........! 

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Από ποιόν ..?

Γιατί σπάνιο φαινόμενο ?