Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. zyliet

zyliet Regular Member

Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

....πάντως όχι απ 'αυτές που το φέρουν 

...έλα μου ντε, η επιστήμη δεν έχει αποφανθεί ακόμη , το ψάχνει:suspect:, άλλα για να στο λέω.......έχω κανένα κέρδος λες;;; 

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Η αγάπη και η διάθεση ενασχόλησης αγαπητή, μπορεί να υπάρξει και από αυτές που το φέρουν, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ...

Τώρα άν δεν απατώμαι η επιστήμη το έχει ήδη βρει, ...ώς υγρό του γυναικείου προστάτη, που βγαίνει από την γυναικεία ουρήθρα....

3. zyliet

zyliet Regular Member

...μα φυσικά! 
    η αγάπη και η διάθεση ενασχόλησης πρέπει και όχι απλά μπορεί να υπάρξει πρώτα από αυτές που το φέρουν αγαπητέ. αλλιώς γιατί να θέλει ο άλλος να ασχοληθεί με κάτι που ούτε εσύ η ίδια το αποδέχεσαι....;τα αυτονόητα θα λέμε; :nag:Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις αναφερομούν ....
    όμως δε παυούν να υπάρχουν και αυτοί που στη θέα και μόνο ιδρώνουν, :sweatdrop:άντε βαριούνται να σου πω!:sleep:Για τους δικούς τους ανεξερεύνητους λόγους. Και αυτούς εννοούσα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις ....όχι σκουίρτιγκ, ούτε κούκου, πως θα γίνει; Με τηλεπάθεια;  Αφού βλέπεις ότι ο άλλος ζορίζεται...τι τον ταλαιπωρείς τον άνθρωπο;

αυτό λέω,  αλλά ας μην το αναλύσουμε άλλο αν θες γιατί νομίζω είμαστε εδώ και αρκετά ποστς οφ τόπικ, έναν παραλληλισμό έκανα....μη δίνεις σημασία.  

4. Sanigurious

Sanigurious New Member

Η λατρεία μου είναι το squirting, μονο που στην ζωή μου συνάντησα μονο μια κοπέλα που τελειωνε πάντα έτσι (οι υπόλοιπες ήθελαν και προσπάθεια, και δεν βγάζαν πολύ)

πάντως πιστεύω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών τελειώνουν έτσι άμα ξέρεις τι κανεις

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνω πόσο ουσιώδες είναι το squirt στον οργασμό μου

πριν ανακαλύψω το squirt τέλειωνα μόνο κλειτοριδικά και για κάποιον άγνωστο λόγο (που εκείνη την εποχή το ερμήνευα ως ακόρεστη γκάβλα) ενώ τέλειωνα τουλάχιστον 2-3 φορες .. πάντα ένιωθα οτι δεν μου αρκούσε, ένιωθα οτι υπήρχε κατί σαν κενο, ή καλύτερα υπήρχε κάτι συσωρευμένο μέσα μου που δεν με άφηνε να βιώσω στο έπακρο τον οργασμό μου και να απελευθερώσω όλη αυτή την ένταση

όταν ανακάλυψα το squirt άλλαξαν τα πάντα μέσα μου. κυριολεκτικά και μεταφορικά.
    δεν θα περιγράψω τον τρόπο που ακριβώς με κάνει και αισθάνομαι

θα πω μόνο πως όταν αυνανίζομαι και τελειώνω κλειτοριδικά, νιώθω σχεδόν σαν να μην έχω οργασμό.. δεν το εννοώ κυριολεκτικά αλλά ουσιαστικά το κορμί μου νιώθει αυτό το ανικανοποίητο που πρέπει να επαναλειφθεί πολλές φορες.. αυτή την λαιμαργία που ακολουθεί την ποσότητα χωρίς την ποιότητα

ενίοτε νιώθω και τα χείλη του αιδοίου μου να πονάνε.. όλα αυτά μετά απο οργασμό χωρίς squirt.

6. Sanigurious

Sanigurious New Member

Το ωραίο είναι να ξέρεις πως να κανεις να τελειώσει η κοπέλα έτσι, και η ίδια να μην ξέρει πως το κανεις  

7. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

8. Alexkat

Alexkat Contributor

9. Prince

Prince Purple Haze..

εγώ δεν το πολυπιστεύω,ψιλομούφα

10. Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Εγώ λέω να αναλύσουν, τη σχέση οργασμού και ανοιγοκλεισίματος βλεφάρων, ανάπτυξης των νυχιών στα πόδια, τη φορά των τριχών του σώματος.  

11. sailing

sailing New Member

Κι εγώ κάποτε νόμιζα ότι το squirting ή τό'χεις ή δεν τό'χεις. Τελικά, όμως, δεν είναι έτσι. Έχει μεγάλη σχέση με τον ερεθισμό του σημείου G αλλά και με την όλη ατμόσφαιρα ψυχικής χαλάρωσης που υπάρχει ανάμεσα σε δύο ερωτικούς συντρόφους.

12. g_george

g_george New Member

τα υγρα απο το το squirt ειναι πιο αραια αλλα πολυ πιο γευστικα... προσωπικη εμπειρια