Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. kinkynik

kinkynik Guest

Προσωπικά ναι, δεν έχω την ανατομία να το καταφέρω. Δεν το είπα επικριτικά πάντως !

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Και εγώ προφανώς δεν το είπα για σένα!

3. kinkynik

kinkynik Guest

a, ok  

Μιλάς εξ ιδίας πείρας δηλ. όπου το καταφέρνεις πάντα ? (αν ναι, τι τυχερό κορίτσι θα έλεγα !)

4. brenda

brenda FU very much

Σ´αυτήν την περίπτωση μνημονεύουμε την πηγή, για να διευκολύνουμε την επικοινωνία...
    Κατά τα άλλα, μαζί σου...
    (Κι εγώ απ´αυτές τις άθλιες υπάρξεις είμαι που έχουν άποψη επί παντός επιστητού)    

5. kinkynik

kinkynik Guest

εντάξει όχι και άθλιες.. κοτζάμ φεγγαροκαθούμενη !

6. Black Butterfly

Και πάλι δεν εννοούσα αυτό.  

7. kinkynik

kinkynik Guest

Αρχίζεις να γίνεσαι ο ορισμός της μυστηριώδους γυναίκας. χαχα..

8. brenda

brenda FU very much

Να τον ξεμπλέξουμε;
    Ή να τον αφήσουμε μπερδεμένο;
    (Αυτό το σαδιστικό όταν ξυπνάει μέσα μου πολύ με αρέσει!!!) 

9. kinkynik

kinkynik Guest

Αν είναι να είμαι μπερδεμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ε, ξέρετε ποιό θα προτιμήσω. δεν θέλει και ρώτημα.

10. Black Butterfly

Η ειδικότητά μου είναι να περιπλέκω τα πράγματα, οπότε το αφήνω πάνω σου. :*

11. brenda

brenda FU very much

Θαρρώ πως του πρέπει να προβληματιστεί λιγάκι, να κάνει και μία δεύτερη και μία (γιατί όχι) τρίτη ανάγνωση, να το παιδέψει λίγο το θέμα....
    Καμμιά γνώση δεν αποκτήθηκε με μασημένη τροφή άλλωστε!!!

12. Black Butterfly

Βλέπω πως έχει φύγει, εικάζω ότι πήγε να κάνει πράκτις, οπότε αναμένουμε τα αποτελέσματα της μελέτης του.