Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. brenda

brenda FU very much

Αν καταφέρει με ένα πράκτις σέσσιον να το μάθει, εγώ του βγάζω το.......
    καπέλο!   

2. Stam Sexmind

Stam Sexmind New Member

τα κοριτσια πηραν φωτια !!!!!!!! ενα πριβε μνμ να μου στηλη η εθελοντρια !!!!!!!!!!!!!!!!

3. Stam Sexmind

Stam Sexmind New Member

που την ??????????????????????????        

4. kinkynik

kinkynik Guest

Η γνώση ως αγαθό πρέπει να διατίθεται ελεύθερα όμως.
    Αντε κορίτσια, πείτε αυτά που γνωρίζετε... ;-)

5. brenda

brenda FU very much

Δεν είσαι μελετηρός....μας λυπεί αυτό! Έτσι δεν είναι @Black Butterfly?
    Εμείς νομίσαμε, ότι εντρυφώντας στο θέμα έλειπες (αδικαιολόγητα) από το φόρουμ και είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Λέμε δεν μπορεί....
    Κάτι θα μαθε... 
    Τς τς τς όλα στο πιάτο πια;;;;

6. kinkynik

kinkynik Guest

Μήπως είναι θέμα κινήτρου ?

7. brenda

brenda FU very much

Δεν είμαι και η πλέον αρμόδια ως προς την παροχοκινητροποίηση, αλλά μήπως να εξετάσουμε τα ζητούμενα του κάθε φύλου;
    Γιατί παληκάρι (για καλό το λέω μη νομίζεις), θα πρέπει το κίνητρο να είναι άλλο από το να δώσεις χαρά στην σύντροφο/υ/Κ/D κλπ(να μου συγχωρήσετε την τσουβαλοποίηση, αλλά όλες γυναίκες είμεθα) και κατ´επέκταση να χαρείς και συ τα -τυχόν- ανταποδοτικά οφέλη;;;;;;
    Όχι να με πεις να ξεύρω...

8. Stam Sexmind

Stam Sexmind New Member

xxxxxxmmmmmmmmmmm practies τελος επι του εργου    

9. kinkynik

kinkynik Guest

Προφανώς και είναι αυτός ο στόχος. Του πλήρους ηδονισμού της συντρόφου σωματικώς,
    και κατ'επέκταση και εγκεφαλικώς και κατ'επέκταση δεύτερη και δικής μου διέγερσης (ή του ανδρός παρτενέρ τέλος πάντων).

Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό απο την τέρμα ερεθισμένη σύντροφο δίπλα σου (ή πάνω ή κάτω δεν παίζει ρόλο).
    Σειρά μου όμως να πω "δεν εννοούσα αυτό" όταν είπα "μήπως είναι θέμα κινήτρου".

Κίνητρο εννοούσα για την μελέτη και ουχί την πρακτική. Εν ολίγοις (ή εν πολλοίς) να το μελετήσω βρε κορίτσια το θέμα, αλλά μέχρι εκεί μπορώ να πάω ως προς την βίωση αυτή καθαυτή. (λόγω φύλου)
    Συνεπώς εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να πείτε για την βίωση της εμπειρίας.

Εγώ άντε και μελέτησα. Μόνο θεωρία όμως μπορώ να μελετήσω. Πράξη (για το βίωμα το ίδιο, επαναλαμβάνω) δεν έχω την ανατομική δυνατότητα.

10. brenda

brenda FU very much

Η τεχνική υπάρχει...
    Μπορείς να στραφείς στον φίλο μας τον Γούγλη....
    Πρέπει να έχεις και μία γυναίκα που να είναι "ανοιχτή" σε δοκιμές...
    Κατά προτίμηση φιλήδονη...(δεν αποτελεί προϋπόθεση αυτό)!
    Πέρα όμως από το εγχειρίδιο του καλού σκουιρτήματος, πρέπει να νιώθεις το γυναικείο κορμί, να αντιλαμβάνεσαι τις λεπτομέρειες και τα ανατομικά του χαρακτηριστικά, να ηδονίζεσαι με την ανακάλυψή του, να ρουφάς αχόρταγα την ομορφιά και την ιδιαιτερότητά του, κάτι που, πίστεψέ με αγαπητέ, αν δεν το χεις, κανείς δεν μπορεί να στο διδάξει ποτέ...
    Μα ποτέ...

11. kinkynik

kinkynik Guest

Θεωρώ ότι "το έχω" ως διάθεση εξερεύνησης, (αλλιώς δεν θα ήμουν στο νήμα).
    Πάραυτα όμως δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα για πρακτική άσκηση όπως με προτρέπετε, δεδομένου ότι δεν έχω γυναικείο κορμί διαθέσιμο να αφεθεί σε τέτοιες ορέξεις εξερευνητικές.

Άρα πάμε πάλι σε θεωρία. Φτου γμτ.. εγώ πότε θα γίνω σκουϊρτοπροκλητής επιτέλους ! (αυτές οι λεξοπλασίες μου αρέσουν εξίσου πάντως ...)

12. brenda

brenda FU very much

Βρες μία που να ρωτάει
    "Εγώ πότε θα γίνω μάνα;" Και ψήστην ότι έτσι θα καταφέρει να γεννήσει ευκολότερα, όταν θα ρθει εκείνη η ώρα!!!! (Εκ του προχείρου μου ήρθε η λογικοφανής επιχειρηματολογία, αν και μπορείς κι εσύ να γίνεις εφευρετικός)...